• Overzicht Portugal actieve reizen van Djoser

Wandelvakantie Portugal

Tijdens een wandelvakantie in Portugal staan ontspanning en wandelen voorop. We maken prachtige wandelingen langs de mooiste routes en overnachten in een comfortabel viersterrenhotel waar je na een wandeling een verkoelende duik kunt nemen in een van de zwembaden. Ook is er voldoende tijd om er zelf op uit te trekken en al het moois te bezoeken wat Portugal te bieden heeft.

Lees meer

De wandelvakantie in Portugal die bij jou past

De wandelreis in Portugal biedt een goede afwisseling tussen ontspanning en activiteit. De wandelingen tijdens deze wandelvakantie duren tussen de drie en vijf uur en gaan langs prachtige stranden, natuur en gezellige dorpjes. Zo zal je op dag twee de bizarre rotsformaties bij Ponta da Piedade bezoeken en op dag vier voert de wandeling je over de indrukwekkende kliffen bij Barranco met een prachtig uitzicht over de kustlijn.

Aan het eind van elke dag keren we weer terug naar het mooie vier-sterren hotel waar we gedurende de wandelreis zullen overnachten. Hier zijn genoeg mogelijkheden voor ontspanning: neem een duik in het zwembad of verwen jezelf met een professionele massage. Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit het centraal gelegen hotel Lagos te ontdekken. Onze wandelvakantie is met recht een unieke manier om Portugal te verkennen!

Veelzijdige wandelreizen in Portugal
De wandelingen die we maken tijdens de wandelvakantie in Portugal volgen de mooiste routes langs indrukwekkende kliffen, bijzondere rotsformaties en gezellige dorpjes en zijn dus zeer veelzijdig.

Ook is het klimaat in de Algarve zeer aangenaam. Het zeer warme mediterrane klimaat wordt afgezwakt door de aanwezigheid van de Atlantische Oceaan. Dit zorgt voor aangename temperaturen en een heerlijk zeebriesje. ’s Zomers liggen de temperaturen rond de 30 graden, in het voor- en najaar tussen de 20 en 24 graden. Dit maakt dat de wandelreizen in Portugal bijna het hele jaar door goed te doen zijn.

Goed verzorgde wandelvakanties in Portugal
Met Djoser is je wandelreis in Portugal altijd goed geregeld. De reis is goed verzorgd, waardoor je zorgeloos kunt genieten van alle hoogtepunten die Portugal te bieden heeft. Je overnacht in een vier-sterren hotel waar je heerlijk kunt ontspannen na de prachtige wandelingen. De kamers zijn allemaal voorzien van eigen douche en toilet en sommige hebben een balkon of een terrasje. De wandelreis wordt begeleid door een enthousiaste, Nederlandstalige reisbegeleider die je op het vliegveld opwacht.

Is deze wandelvakantie iets voor mij?
Als je houdt van wandelen op een ontspannen manier, is deze wandelvakantie in Portugal absoluut iets voor jou. De wandelingen zijn niet al te lang en er is altijd tijd om even te stoppen. Wij hebben de mooiste routes al voor je uitgestippeld, waardoor jij onbezorgd kunt genieten van het prachtige Portugal. Boek nu je favoriete wandelvakantie eenvoudig online!

Terug naar boven