• Overzicht Cuba actieve reizen van Djoser

Fietsvakantie Cuba

Geen betere manier om het veelzijdige Cuba te ontdekken dan op de fiets. Zo krijg je een goed inzicht in het dagelijks leven van de vriendelijke en trotse Cubanen en geniet je van het heerlijke klimaat. In fietstempo verken je koloniale steden, prachtige kalkstenen heuvels, weelderige bossen en de Caraïbische kust.

Lees meer

Kies een rondreis:

Het landschap van Cuba op de fiets

Het uitgestrekte landschap van Cuba leent zich geweldig voor een afwisselende fietsvakantie. Met de unieke fietsreizen van Djoser beleef je een vakantie om nooit te vergeten. Ontdek de bruisende hoofdstad van Cuba, La Havana, en fiets langs Cuba’s koloniale stadjes als Cienfuegos en Trinidad. Geniet van de rust van het platteland en de unieke sfeer in de dorpjes en steden. Tijdens je fietsreis maak je gemakkelijk kennis met de uiterst gastvrije bevolking en proef je de echte Cubaanse cultuur die je nog overal meemaakt. Een fietsvakantie is dé manier om Cuba te ontdekken!

Ontdek alle hoogtepunten van Cuba
De fietsreis van Djoser maakt het mogelijk om de highlights van Cuba in een aangenaam tempo te verkennen. Je vliegt op de hoofdstad La Havana, waar je direct in aanraking komt met het authentieke Cuba. Dit is de stad waar je nog overal oldtimers ziet rijden, waar de typische Cubaanse muziek je omringt en waar Che Guevara nog steeds op elke gevel prijkt.

Ten westen van La Havana vind je de tabaksvelden van Pinar del Rio, waar de Cubaanse sigaar vandaan komt. Ga je in oostelijke richting, dan kom je bij historische steden als Cienfuegos, Trinidad en Santa Clara. Hier vind je de kenmerkende suikerplantages van Cuba, een groot deel van de Cubaanse geschiedenis werd hier geschreven. In Santa Clara vind je bijvoorbeeld het mausoleum van Che Guevara.

Fietsen in Cuba
Met het prettige klimaat is Cuba een ideaal fietsland. Een fietsvakantie door Cuba is geschikt voor iedereen met een redelijke conditie. Over het algemeen fietsen we over redelijk vlak terrein, afgewisseld met enkele heuvels. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van rustige wegen, waar je ongestoord kan genieten van alles wat je om je heen ziet. Alle fietstochten leg je af op een stevige fiets, en er rijdt altijd een bus mee die zorgt voor het vervoer van je bagage.

Alles goed geregeld
Tijdens je fietsvakantie overnacht je in prima middenklasse hotels. Het ontbijt is inbegrepen, en in sommige gevallen zelfs een diner. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en een lokale gids laat je het echte Cuba van dichtbij zien.

Daarom kies je voor Djoser
De fietsreizen van Djoser zijn erop ingericht om je optimaal te laten genieten van Cuba met al zijn cultuur en natuur. Je fietsvakantie is volledig verzorgd. Wij stippelen de mooiste fietstochten voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten.

> Fietsreis Cuba

Terug naar boven