Overzicht Wandelreis: Andorra rondreizen van Djoser

Wandelvakantie Andorra

Het vorstendom Andorra ligt in het hart van de Pyreneeën, tussen Frankrijk en Spanje. Het land beslaat een oppervlakte van 468 km² en heeft ongeveer 85.000 inwoners. Het landschap is heel bergachtig, met 65 toppen die boven 2.000 meter uitsteken. De hoogste bergtop is de 'Pic de Coma Pedrosa' (2.942 meter). Het laagste punt bevindt zich aan de grens tussen Spanje en Andorra (840 meter). Andorra is een echt paradijs voor wandelaars, aangezien de natuur hier prachtig is.

Reviews Andorra reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • Heel mooie wandelreis in een relatief onbekend maar prachtig land. Vijf dagen heerlijk wandelen en klimmen in elke dag weer een ander landschap van de Pyreneeën van Andorra en een rustdag in Canillo met de spectaculaire Tibetaanse brug. Heel goede gids, goed hotel, leuke groep en lekker eten.

  10,0

  Wandelreis Andorra, 8 dgn

 • Geweldige wandeltochten in de adembenemende bergen met een gevarieerde groep waarbij elk kon op eigen tempo gaan, tussenin 2 rustdagen waarin je je zin kon doen. Goede begeleiding door een ervaren reisbegeleider. Lekker gegeten 's avonds in zelf te kiezen restaurant. De reis was eigenlijk te kort.

  8,0

  Wandelreis Andorra, 8 dgn

 • Fijne wandelreis in fraaie natuur. De wandelingen zijn gebalanceerd, en gevarieerd, en voeren naar prachtige plekjes in het bergland van Andorra. Ze zijn niet al te zwaar. Stokken mee! Zeer goede reisbegeleiding van Bert, die deelnemers ook alternatieve routes biedt mocht het hen toch te zwaar zijn.

  10,0

  Wandelreis Andorra, 8 dgn

 • We hebben met een hele gezellige groep, geleid door onze deskundige en vriendelijke reisleider Bert, een heerlijke week gehad. Prachtige vergezichten, pittige klimmetjes met wat rotsklauteren en heel veel lol. Aanrader als je van inspanning en een drankje houdt.

  9,0

  Wandelreis Andorra, 8 dgn

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie