Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Overzicht verzekeringen

Bij een onbezorgde vakantie hoort een goede reisverzekering. Een ongelukje zit immers, ook op vakantie, vaak in een klein hoekje. Omdat de kosten in een dergelijk geval soms flink oplopen, is een reisverzekering verplicht als je deelneemt aan een Djoserreis. Ook een annuleringsverzekering blijkt in de praktijk onmisbaar.

Djoser werkt samen met Europeesche Verzekeringen, dé specialist in het verzekeren van reizen. Je kunt een reisverzekering bij de Europeesche tot vier weken voor vertrek via Djoser afsluiten, op voorwaarde dat je in Nederland woont. Een annuleringsverzekering kun je tot uiterlijk zeven dagen na factuurdatum afsluiten. Een extra voordeel van het afsluiten van een annuleringsverzekering via Djoser is dat reisgenoten ten opzichte van elkaar verzekerd zijn als familieleden, ook als je geen familie van elkaar bent. Dit geldt voor maximaal vier gezinnen en alleen wanneer je je als samenreizend bij Djoser hebt aangemeld

Hieronder vind je welke verzekeringen van de Europeesche je via Djoser kunt afsluiten. Voor alle verzekeringen geldt: raadpleeg voor details de polisvoorwaarden.