Overzicht verzekeringen

Bij een onbezorgde vakantie hoort een goede reisverzekering. Een ongelukje zit immers, ook op vakantie, vaak in een klein hoekje. Omdat de kosten in een dergelijk geval soms flink oplopen, is een reisverzekering verplicht als je deelneemt aan een Djoserreis. Ook een annuleringsverzekering blijkt in de praktijk onmisbaar.

Djoser werkt samen met a.s.r. Je kunt een aflopende reisverzekering bij a.s.r. tot vier weken voor vertrek via Djoser afsluiten, op voorwaarde dat je in Nederland, België of Duitsland woont. Een annuleringsverzekering kun je tot uiterlijk zeven dagen na factuurdatum afsluiten. Een extra voordeel van het afsluiten van een annuleringsverzekering via Djoser is dat reisgenoten ten opzichte van elkaar verzekerd zijn als familieleden, ook als je geen familie van elkaar bent. Dit geldt voor maximaal vier gezinnen of 9 personen en alleen wanneer je je als samenreizend bij Djoser hebt aangemeld.

Je kunt een aflopende annuleringsverzekering en een aflopende reisverzekering via Djoser afsluiten. Voor alle verzekeringen geldt: raadpleeg voor details de polisvoorwaarden.