Wandelreis zoeken

Zoek je Djoser Wandelreis

Boek de mooiste wandelreizen bij Djoser

Tijdens een wandelvakantie kom je te voet op de mooiste plekken en zie je dingen waar je met gemotoriseerd vervoer makkelijk aan voorbij zou gaan. Met onze wandelreizen beleef je een land veel intenser. Je geniet van de buitenlucht, van de natuur en alles wat onze bestemmingen je te bieden hebben. 

Lees meer

Wandel- en fietsreizen

Er is geen betere manier om een land te ervaren dan wandelend of op de fiets. Je beleeft je omgeving een stuk intenser en komt op plekken waar je met een bus nooit zou komen. Met onze wandel- en fietsreizen doorkruis je prachtige natuurgebieden, kom je in leuke dorpjes en ervaar je de cultuur van een land van dichtbij. Als je het leuk vind om op een actieve manier te reizen dan is Djoser Wandel&Fiets vast iets voor jou.

Meer over Djoser Wandel- en fietsreizen


 

Boek de mooiste wandelreizen bij Djoser

Tijdens een wandelvakantie kom je te voet op de mooiste plekken en zie je dingen waar je met gemotoriseerd vervoer makkelijk aan voorbij zou gaan. Met onze wandelreizen beleef je een land veel intenser. Je geniet van de buitenlucht, van de natuur en alles wat onze bestemmingen je te bieden hebben. Op je eigen tempo. Waarom zou je alles in hoog tempo aan je voorbij laten razen? Er is zoveel moois te zien. Met een wandelvakantie van Djoser leer je een land tot in detail kennen. Op een actieve manier!

Veel bijzondere bestemmingen

Djoser biedt 21 prachtige, met veel zorg samengestelde, wandelreizen aan. De bestemmingen van deze reizen liggen in Europa, het Midden-Oosten en Azië. De keuze is groot. We brengen je naar de mooiste bestemmingen, waar je onder begeleiding de meest indrukwekkende wandeltochten maakt. Een wandelvakantie is een unieke manier om de wereld te verkennen!

Een wandelvakantie: voor wie?

De groepswandelreizen van Djoser zijn ingedeeld in verschillende zwaarteniveaus. Hierbij is rekening gehouden met de duur van de tochten, niveauverschillen, hoogten waarop we wandelen en de verhouding van rust- en wandeldagen. Bij alle wandelreizen vind je online meer informatie over het programma, de wandelduur per dag en de hoeveelheid klimmen en dalen.

Houd bij het kiezen van je wandelreis rekening met je eigen conditie en je wensen, en tref bij de zwaardere groepswandelreizen de nodige voorbereidingen. Zo heb je altijd het meeste plezier van je wandelvakantie!

Alles goed geregeld

Tijdens je wandelvakantie overnacht je met Djoser in goede, middenklasse hotels. Soms slaap je in een verrassende accommodatie, zoals een gîte, een berghuis of in sfeervolle tenten. Je reist in kleine groepen van 8 tot 16 mensen. Voor de wandeltochten hoef je alleen een kleine rugzak mee te nemen met spullen die je overdag nodig hebt. De rest van je bagage vervoeren wij voor je.

Boek je wandelvakantie online

Bij Djoser maken we het je graag gemakkelijk om jouw ideale wandelreis te boeken. Boek je actieve groepsreizen bij ons dus eenvoudig online. Wil jij een land van dichtbij ervaren? En zoek je natuur, rust en ruimte? Beleef een onvergetelijke en actieve vakantie en ga mee met een van onze wandelreizen!

Go to top