Vervoer

Fietsen
De reis is inclusief het gebruik van een goede kwaliteit mountainbike met versnellingen met 3 versnellingen voor en 7 versnellingen achter. De mountainbikes hebben een verstelbaar stuurhuis, waardoor het stuur in de hoogte versteld kan worden. Hierdoor hebben we de voordelen van de mountainbike (geschikt voor de deels onverharde wegen en bij het klimmen en dalen) en met een stuur dat individueel afgesteld kan worden.

Bus
We leggen gedeeltes van de reis af met onze eigen, comfortabele minibussen (maximaal 8 personen per busje). De busjes reizen tijdens de fietstochten als bezemwagen met ons mee en brengen de bagage naar de eindbestemming van de dag. De busjes gaan de gehele reis met ons mee en zetten ons een enkele keer af op een bepaald punt, waar wij op onze fietsen stappen. Aan het einde van de fietstocht (als we niet doorfietsen naar onze accommodatie) pikt de bus ons weer op. Tijdens trajecten die we niet op de fiets afleggen, gaan de fietsen mee in de pick-up voor de fietsen. Voor de transfers van en naar de luchthaven maken we gebruik van deze minibussen of een grote bus voor de gehele groep.
Voor de overtocht van Bali naar Lombok maken we gebruik van de openbare ferry, deze is bij de reissom inbegrepen. Ook de bootretour van en naar Gili Air is bij de reissom inbegrepen.