Fietsvakantie Indonesië

De eilanden Bali en Lombok staan bekend om hun spectaculaire natuur, kleurrijke cultuur en uitgestrekte stranden. Op de fiets beleef je beide eilanden op een bijzondere manier. We bezoeken dorpjes, tempels, watervallen en passeren de mooiste rijstvelden en stranden. De reis eindigt op het koraaleiland Gili Meno.

Lees meer

Kies een rondreis:

Meer over Fietsreis Indonesië

Fietsvakantie Indonesië
Op de fiets door Indonesië beleef je het dagelijks leven op Bali en lombok van heel dicht bij. We fietsen over de hoogvlaktes en vulkanen van Bali en langs de laagvlaktes en tropische baaien van Lombok. De fietstocht start op de helling van de Batur vulkaan op Bali en eindigt in de Havenstad Teluk Narre op Lombok. Daarna kun je uitrusten op de stranden van het koraaleiland Gili Meno voor we terugvliegen naar Amsterdam.

18 Dagen fietsen in Indonesië
Tijdens de fietsvakantie in Indonesië bezoeken we de eilanden Bali en Lombok die bekend staan om hun spectaculaire natuur, kleurrijke cultuur en uitgestrekte stranden. Op de fiets beleef je beide eilanden op een bijzondere manier. We bezoeken dorpjes, tempels, watervallen en passeren de mooiste rijstvelden en stranden. De fietstocht voert ons naar Tirtagangga, het waterpaleis van de vroegere vorst van Oost-Bali en langs gouddelvers op Lombok.

Een tropisch fietsklimaat in Indonesië
Je kunt het hele jaar door goed fietsen in Indonesië. Indonesië heeft een tropisch klimaat. De temperatuur is het gehele jaar vrij constant en ligt rond 30°C. Op Bali en Lombok is de temperatuur het hele jaar door zeer gelijkmatig tussen 28° en 30°C. De temperatuur daalt behoorlijk naar mate je hoger komt. De temperatuur op de toppen van de vulkanen ligt dan ook een stuk lager. De droge periode begint rond april en eindigt rond november. De regentijd valt in de tussenliggende maanden.

Voor wie is de fietsreis in Indonesië geschikt?
De fietsreizen in Indonesië zijn geschikt voor iedereen die een goede conditie en gezondheid heeft en regelmatig op de fiets stapt. We hebben de reizen gerangschikt naar zwaarte. Bij iedere fietsreis rijdt een bus mee, zodat je een fietstocht kunt onderbreken. Bij veel reizen kunnen we ter plaatse, afhankelijk van de wensen van de groep, de fietstochten inkorten of verlengen.

Ga goed voorbereid op reis!
Zorg ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. Houd of breng de maanden voorafgaand aan je reis je conditie op peil en probeer uitgerust aan je fietsreis te beginnen. Zo heb je meer plezier van je fietsvakantie in Indonesië.

Boek je fietsvakantie in Indonesië eenvoudig online
Een fietsreis is een bijzondere manier om Bali en Lombok op een actieve manier te ontdekken. Kies je favoriete fietsreis en regel alles eenvoudig online.
 

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Reizen volgens RIVM richtlijnen
 • Opvolging reisadviezen ministerie van Buitenlandse zaken
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring

Lees meer >

Klantwaardering: 8,6

De lange vlucht is zeker de moeite waard. Wat een mooi land...
De lange vlucht is zeker de moeite waard. Wat een mooi land en wat een lieve mensen. Eten is ook heerlijk. Fietsen eist wel enige conditie en kennis van mountainbiken. In de beschrijving wordt dit een beetje onderschat. Wij hadden een hele leuke gezellige groep. Ga zeker nog een keer terug.

Naam: Wilma L.
Cijfer: 8,0
 • Djoser Wandel en Fiets Infodagen
 • Brochure aanvragen wandelsite
 • Aanmelden Nieuwsbrief (wandel)