• Overzicht Italië actieve reizen van Djoser

Fietsvakantie Italië

Het eiland Sardinië kun je uitstekend per fiets verkennen. Het landschap is zeer divers, zo is er een mooie kustlijn en wie houdt van een uitdaging heeft een pittige klim in het Supramonte-gebergte in het vooruitzicht.

De regio Puglia, in de hak van Italië, is nog niet door het massatoerisme ontdekt en leent zich uitstekend voor prachtige fietstochten. In Puglia ontdekken we een paar van de mooiste Italiaanse steden. Matera, Ostuni en Lecce bieden een schat aan architectonische rijkdom, terwijl we in de kleinere dorpen genieten van de gemoedelijke sfeer. We fietsen door beroemde wijngaarden, olijfboomgaarden en langs spectaculaire krijtstenen kliffen.

Lees meer

Kies een rondreis:

Ontdek de mooiste regio's van Italië op de fiets

De mooiste fietsvakantie in Italië boek je bij Djoser. Italië leent zich fantastisch voor een actieve fietsreis: op de fiets verken je gemakkelijk de prachtige landschappen die het land te bieden heeft. Wij hebben de mooiste routes al voor je uitgestippeld; je hoeft alleen nog maar op de fiets te stappen en je te laten overweldigen door het natuurschoon en de pittoreske dorpjes en stadjes. Onze fietsvakantie in Italië laten je optimaal genieten van dit mooie land!

Fietsen in Italië
Omdat de fiets een veel gezien vervoersmiddel is in Italië, is dit land de perfecte locatie voor een mooie fietsreis. De Italianen verplaatsen zich zelf ook graag per fiets: het landschap leent zich er in de meeste gebieden prima voor en het weer natuurlijk ook. Het verkeer in de steden en op het platteland is gewend regelmatig een fietser te zien, en zal dus ook rekening met ons houden. Niets staat een onbezorgde fietsvakantie in de weg!

Ontdek Sardinië op de fiets
Sardinië is één van de mooiste gebieden in Italië en leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Het landschap is zeer divers, zo is er een mooie kustlijn en wie houdt van een uitdaging heeft een pittige klim in het Supramonte-gebergte in het vooruitzicht.

Wil je wel naar Italië, maar zijn fietsvakanties niets voor jou? Kijk dan eens bij de andere reizen naar Italië die Djoser te bieden heeft.

Waarom Djoser?
Bij Djoser boek je verzorgde fietsreizen naar Italië. Wij zorgen voor een goede fiets, de mooiste fietstochten en begeleiding onderweg. Je overnacht in comfortabele hotels, zodat je de volgende dag weer uitgerust op de fiets kunt stappen. De Nederlandstalige reisbegeleiders zijn zelf ervaren fietsers; ze zullen er alles aan doen om je fietsvakantie in Italië een onvergetelijke ervaring te maken.

Terug naar boven