Vervoer

Tijdens de reis wordt gebruik gemaakt van verschillende vervoersmiddelen. We reizen met een eigen bus van en naar de luchthaven van Girona. 

Fietsen
De reis is inclusief het gebruik van een goede huurfiets. Je dient zelf een helm mee te nemen. Tegen een meerprijs à € 180,-  (inclusief € 30,- drop-off fee) is het mogelijk een E-bike te huren (beperkt beschikbaar). We fietsen tussen de 45 en 55 kilometer per dag over goed begaanbare wegen.

Elektrische fiets (e-bike)

E-bikeHet is voor deze fietsreis mogelijk om een elektrische (e-bike) fiets te reserveren. De elektromotor van een elektrische fiets geeft je net dat duwtje in de rug, waardoor het heuvel op ook aangenaam fietsen is. Je bepaalt zelf hoeveel ondersteuning je wil. De toeslag voor een elektrische fiets is € 180,-  (inclusief € 30,- drop-off fee)  voor de gehele reis. De minimale lengte om gebruik te kunnen maken van elektrische fiets is 163 cm. Heb je interesse, informeer er dan naar, dan vragen wij deze e-bike voor je aan. Voor deze reis zijn maximaal 4 e-bikes per vertrekdatum beschikbaar.

Bekijk ook...