Overzicht Fietsreis Sri Lanka rondreizen van Djoser

Accommodatie Fietsreis Sri Lanka, 15 dagen

In Sri Lanka overnachten we in comfortabele koloniale hotels en gemoedelijke resthouses. Een aantal hotels heeft een zwembad. We hebben de hotels geselecteerd vanwege de gunstige ligging, centraal in de steden of ten opzichte van de mooiste fietsroutes. Hierbij letten we onder andere op de authentieke sfeer die een hotel uitstraalt. Het Pelwehera Village Resort in Dambulla is bijvoorbeeld van alle moderne gemakken voorzien, maar heeft wel de bouwstijl en kleinschalige opzet zodat het goed in de de bosrijke omgeving past. 

Hotel Kabalana in Ahangama is weer gekozen vanwege de gunstige ligging: direct aan het strand! Ultiem genieten aan het einde van de fietsreis in het tropische Sri Lanka. Ditzelfde geldt voor het Insight Resort hotel: je wandelt zo zo vanuit je hotelkamer het strand op, of neemt een duik in het zwembad, wanneer je dat verkiest.

In het natuurpark Udawalawe overnacht je midden in de jungle op een campsite. Officieel is het kamperen, maar het is wel een stuk comfortabeler dan in een koepeltentje op een dun rubberen matje. Zo slaap je in een safaritent die op een verhoogde vlonder staat en gebouwd is onder een rieten afdak. Ook heeft iedere tent een klein terras met een zitje. In de tent vind je een normaal bed en er is een stenen badkamer met (koud water)douche en toilet. Alle bedden hebben een klamboe. We hebben speciaal voor deze accommodatie gekozen, omdat je zo midden in de natuur overnacht en Udawalawe het beste kunt ervaren. Het ontbijt en diner zijn inbegrepen bij deze accommodatie.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Kandy Senani
Yapahuwa Yapahuwa Paradise Hotel
Dambulla Pelwehera Resort
Polonnaruwa Sudu Araliya
Udawalawe Wild Elephas Camp
Udawalawe Athgira River Camp
Ahangama Insight 
Ahangama Hotel Kabalana
Colombo Wonder Hotel Colombo
Colombo Grand Oriental Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van het hotel waar we op deze reis verblijven.

Terug naar reis