Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Andere manier van reizen

‘De andere manier van reizen’ is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur. Je proeft van het dagelijks leven in andere culturen, bekijkt bijzondere monumenten en geniet van ongerepte natuur, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervoer of verblijf.

De vlucht, het vervoer ter plaatse en je overnachtingen zijn door Djoser van tevoren al goed geregeld. Laat je je graag wegwijs maken door de reisbegeleider, dan kun je deelnemen aan allerlei boeiende trips en excursies die op veel dagen worden aangeboden. Dat aanbod is overigens flexibel en kan in overleg met de groep worden ingevuld en aangepast. Trek je er liever zelf op uit, dan heb je daartoe alle vrijheid. Iedereen heeft tenslotte andere interessen: de een bekijkt graag alle tempels in de omgeving, de ander gaat liever wandelen door mooie natuur.

Dat de cultuur, het klimaat en de levensomstandigheden in de landen die wij bezoeken anders zijn dan bij ons, bepaalt een groot deel van de charme van het reizen. Op reis met Djoser maak je zoveel mogelijk kennis met deze aspecten. Houd er wel rekening mee dat je de verschillen met thuis wel eens als minder aantrekkelijk kunt ervaren. Ook is niet altijd alles van tevoren te voorspellen.