Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Gidsen

Bij de meeste Djoser Wandel- en Fietsreizen reist een enthousiaste, Nederlandse reisbegeleider mee die over ruime reiservaring beschikt. Bij een enkele reis is dat een lokale reisbegeleider. Op de intensieve wandeltochten (tijdens reizen met drie, vier of vijf schoenen) gaat tevens een professionele lokale berggids mee die het wandelgebied goed kent. Op alle fietsreizen reist tevens een lokale gids mee. In Zuid-Afrika alleen een lokale reisbegeleider.

Samen met onze lokale agent is de reisbegeleider verantwoordelijk voor de technische en organisatorische aspecten en zorgt hij voor een soepel verloop van de reis. De reisbegeleider geeft zoveel mogelijk praktische informatie over de wandeling, de route en de andersoortige activiteiten tijdens rustdagen. Verder geeft de reisbegeleider advies en, indien nodig, hulp.

De reisbegeleider is geen gids, maar kan je natuurlijk wel de weg wijzen naar een lokaal vervoermiddel of een leuk restaurant. De reisbegeleiders zijn enthousiaste wandelaars en doen er alles aan om van je wandelreis een succes te maken.