Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Lokale keuken

Ieder land heeft zo zijn eigen culinaire specialiteiten, maar in de hotels zijn vaak ook westerse maaltijden verkrijgbaar. Wil je een speciale maaltijd in het vliegtuig dan kun je dit bij boeking aangeven.

In de brochure zie je bij inclusief/exclusief of het ontbijt is inbegrepen. Op de site vind je dat op de pagina 'vertrekdata & prijs'. Is dit niet het geval, dan kun je kiezen tussen een ontbijt in het hotel of een leuk restaurantje in de buurt. Tijdens verschillende reizen worden bij kampeerovernachtingen de maaltijden ter plaatse gemaakt.

'Vrijheid blijheid' luidt ook het het motto bij Djoser Wandel, daarom zijn de overige maaltijden vaak niet bij de reissom inbegrepen.

Laat je in een ver land eens verrassen! Bestel iets dat je nog niet kent: Met een paar mensen in een Egyptisch eethuisje een gevulde duif bestellen, of met een aantal Chinezen een 'hot pot' delen kan een leuke manier zijn om met de plaatselijke bevolking in contact te komen. Ben je een minder avontuurlijke eter, houd er dan rekening mee dat sommige dingen op reis anders zijn dan thuis, ook op je bord. Vegetarisch eten is in bijna alle landen prima mogelijk. Maar de meeste andere diëten zijn in veel landen volkomen onbekend.