Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Unicef

Djoser heeft sinds 1993 een samenwerkingsverband met Unicef, de Kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. Sinds de oprichting in1946 zet Unicef zich wereldwijd in om de levensomstandigheden van kinderen blijvend te verbeteren. De belangrijkste actieterreinen zijn veilig drinkwater, basisonderwijs, gezonde voeding, gezondheidszorg en hulp aan kinderen die speciale zorg of bescherming nodig hebben. Unicef richt zich daarnaast ook op noodhulp.

Op reis zijn het de kinderen die het eerste contact met de bezoekers maken. Soms met een verzoek: ‘bon bon’, ‘pencil’ maar ook om hun engels te oefenen. Djoser krijgt vaak de vraag van reizigers of ze wat kunnen meenemen voor de kinderen in de landen die ze bezoeken. In plaats van het geven van ballonnen, pennen of snoepjes vraagt Djoser haar reizigers Unicef te steunen. Doelstelling van Djoser is om met de hulp van Unicef een betere toekomst te realiseren voor kinderen in landen waar Djoser reist.
Op reis zijn het de kinderen die het eerste contact met de bezoekers maken. Soms met het verzoek om een bon bon of een pencil, maar ook om hun Engels te oefenen. Djoser krijgt vaak de vraag van reizigers of ze wat kunnen meenemen voor de kinderen in de landen die ze bezoeken. In plaats van het geven van ballonnen, pennen of snoepjes vraagt Djoser zijn reizigers bij de boeking om 3 of 5 euro (voor Family 10 euro) aan UNICEF te doneren. Djoser verdubbelt deze bijdrage. Zo helpen we allemaal mee aan een betere toekomst voor kinderen in de landen waar we naartoe reizen!

Graag danken we onze reizigers voor hun bijdragen.

Meer over de samenwerking tussen Djoser en UNICEF.