Overzicht Wandelreis: Kaapverdische Eilanden rondreizen van Djoser

Wandelreis Kaapverdische Eilanden

Ongeveer 500 kilometer van de kust van West-Afrika liggen de Kaapverdische Eilanden. Wandelingen over vier van deze vijftien eilanden laten een indrukwekkende diversiteit aan natuur zien. Vanaf de bergtoppen geniet je van het schitterende uitzicht over het vulkaanlandschap, de vele plantages en de diepblauwe Atlantische Oceaan.

Reviews Kaapverdische Eilanden reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,6

 • Een heel geschikte reis voor de geoefende wandelaar die in staat is wandelingen van 5 tot 6 uur te maken met flinke stijgingen en dalingen op vaak ruige ondergrond met weinig schaduw. Veel transfers waardoor zeer afwisselend maar ook vermoeiend. Vaak gezamenlijke lunch en diner door locatie.

  9,0

  Wandelreis Kaapverdische eilanden, 13 dagen

 • Mooie reis met prachtige uitzichten gedurende de uitdagende wandelingen. Pittige klim naar de top van Pico de Fogo en rennend de vulkaan af, erg mooie ervaring. Lekker eten met diverse vis gerechten en vers fruit. Minpuntje 2 geannuleerde vluchten naar de gedurende de reis.Volop genoten! Lekker zon!

  9,0

  Wandelreis Kaapverdische eilanden, 13 dagen

 • Een prachtige reis, vooral door de 3 heel veel schillende eilanden, die we bezochten. Het 4e eiland, wordt alleen maar overnacht. Wel een reis met heel veel binnenlandse vluchten, met vertraging en zelfs het cancelen van de vlucht. Wat overigens goed werd opgelost door de reisleider Sietze.

  8,0

  Wandelreis Kaapverdische eilanden, 13 dagen

 • Deze wandelreis dé manier om Kaapverdië en de Kaapverdianen te ontdekken. Klimmen naar de top van de Pico de Fogo, wandelen door de lavavelden, slenteren door kleurijke plaatsjes en als kers op de taart San Antao met zijn prachtige natuur. De wandelingen zijn pittig maar onvergetelijk. Aaanrader!

  9,0

  Wandelreis Kaapverdische eilanden, 13 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie