Overzicht Wandelreis: Kaapverdische Eilanden rondreizen van Djoser

Wandelreis Kaapverdische Eilanden

Ongeveer 500 kilometer van de kust van West-Afrika liggen de Kaapverdische Eilanden. Wandelingen over vier van deze vijftien eilanden laten een indrukwekkende diversiteit aan natuur zien. Vanaf de bergtoppen geniet je van het schitterende uitzicht over het vulkaanlandschap, de vele plantages en de diepblauwe Atlantische Oceaan.

Reviews Kaapverdische Eilanden reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,6

 • Een prachtige reis, vooral door de 3 heel veel schillende eilanden, die we bezochten. Het 4e eiland, wordt alleen maar overnacht. Wel een reis met heel veel binnenlandse vluchten, met vertraging en zelfs het cancelen van de vlucht. Wat overigens goed werd opgelost door de reisleider Sietze.

  8,0

  Wandelreis Kaapverdische eilanden, 13 dagen

 • Deze wandelreis dé manier om Kaapverdië en de Kaapverdianen te ontdekken. Klimmen naar de top van de Pico de Fogo, wandelen door de lavavelden, slenteren door kleurijke plaatsjes en als kers op de taart San Antao met zijn prachtige natuur. De wandelingen zijn pittig maar onvergetelijk. Aaanrader!

  9,0

  Wandelreis Kaapverdische eilanden, 13 dagen

 • Hele mooie, leuke en vooral ook zeer gezellige reis. Prachtige natuur, geweldige en soms uitdagende wandelingen. Vooral op Santiago zijn er niet altijd duidelijke paden, maar dat zorgde wel weer voor de nodige avontuur en afwisseling. Aanrader!

  9,0

  Wandelreis Kaapverdische eilanden, 13 dagen

 • Het waren hele mooie en uitdagende wandelingen en ik heb erg genoten van met name de wandeling naar de top van de Pico do Fogo. Zwaar was de grote hitte in combinatie met de hoge luchtvochtigheid. Voldoende vocht meenemen bij elke wandeling was een must. Voor mij was dat gelukkig geen probleem.

  8,0

  Wandelreis Kaapverdische eilanden, 13 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie