Overzicht Wandelreis: Wales rondreizen van Djoser

Wandelvakantie Wales

Wales is het paradijs voor wandelaars. Tijdens een wandelreis ontdek je de veelzijdigheid van dit deel van Engeland. Je maakt wandeltochten in het noordelijke deel van Wales. Snowdonia nationaal park, Anglesey en schiereiland Lyn staan op het programma. Vanuit het Victoriaanse stadje Llandudno aan de kust waar we de gehele week overnachten, maak je mooie wandelingen.

Reviews Wales reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,4

 • Relaxte, fijne wandelvakantie. Op alle 8 (!) dagen kon met reisbegeleider Wim ’n mooie en telkens weer afwisselende wandeling worden gemaakt. De ”gevreesde” beklimming van de Snowdon viel erg mee. Daarbij: prima weer, in alle verscheidenheid gezellige groep & uitermate vriendelijke hotelstaf.

  8,0

  Wandelreis Wales, 8 dagen

 • Wie van natuurwandelingen houdt moet deze reis zeker maken!Ik heb de wandelingen met veel plezier gelopen.Het klauteren over stenen en bergpaden hoort er in dit gebied zeker bij en geeft de reis net een beetje uitdaging naast al de rust en schoonheid van de natuur die je tijdens de wandelingen ziet.

  8,0

  Wandelreis Wales, 8 dagen

 • Hotelaccomodatie beneden de maat: liever eenvoudiger maar wel sfeervol/locatie hotel niet plezierig: meer in natuur is wenselijk voor n wandelreis. Opbouw programma mag herzien: Snowdon beklimming eerder i d week/ niet 2 bestemmingen op 1 dag/ minder verre busreiziger. Positief: reisleider=topper

  6,0

  Wandelreis Wales, 8 dagen

 • Prima en enthousiaste reisleider, goed hotel bijna aan boulevard. De Djoserinformatie kort voor vertrek over betalen van ruimbagage was nieuw. Klantvriendelijker is als de klant dat voor het boeken van jullie hoort (en vermelden op site/folder). Heb geen antwoord ontvangen op mijn mailvraag hierover

  9,0

  Wandelreis Wales, 8 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie