Overzicht Fietsreis Italië rondreizen van Djoser

Vervoer Fietsreis Sardinië - Italië, 8 dagen

Tijdens de reis wordt gebruik gemaakt van verschillende vervoersmiddelen. We reizen met een eigen bus van en naar de luchthaven van Olbia. Tijdens de fietstocht op dag 4 zal de reisbegeleider het begeleidende busje besturen. Het busje gaat mee voor vervoer van de bagage en reserve-onderdelen. Ook kun je plaatsnemen in dit busje, mocht je niet kunnen of willen fietsen op een bepaald moment (max 2 personen).

Fietsen
De reis is inclusief het gebruik van een hybride fiets met 27 versnellingen. We fietsen tussen de 27 en 52 kilometer per dag over goed begaanbaar terrein. We streven ernaar om over rustige wegen te fietsen. Een enkele keer moeten we een drukkere (stads)weg passeren om van daaruit weer de rustige weg te bereiken. De fietsen zijn uitgerust met een fietstas.

Elektrische fiets (e-bike)
E-bike

Het is voor deze fietsreis mogelijk om een elektrische (e-bike) fiets te reserveren. De toeslag voor een elektrische fiets is € 195,- voor de gehele reis. Je geeft dan bij boeking aan dat je een e-bike wenst te reserveren. Er is een beperkt aantal e-bikes per reisdatum beschikbaar, dus reserveer tijdig!(maximaal 6)

De e-bikes zijn geschikt wanneer je tussen 157 cm en maximaal 190 cm lang bent. Ben je kleiner of langer, neem dan na boeking even contact op via info@djoserwandelfiets.nl, zodat we een passende e-bike kunnen aanvragen.

Terug naar reis