Vervoer

Tijdens de reis wordt gebruik gemaakt van verschillende vervoersmiddelen. We reizen met een eigen bus van en naar de luchthaven van Olbia. Tijdens de fietstocht op dag 4 zal de reisbegeleider het begeleidende busje besturen. Het busje gaat mee voor vervoer van de bagage en reserve onderdelen. Ook kun je plaatsnemen in dit busje, mocht je niet kunnen of willen fietsen op een bepaald moment.

Fietsen
De reis is inclusief het gebruik van een hybride fiets met 27 versnellingen. We fietsen tussen de 27 en 53 kilometer per dag over goed begaanbaar terrein. We streven ernaar om over rustige wegen te fietsen. Een enkele keer moeten we een drukkere (stads)weg passeren om van daaruit weer de rustige weg te bereiken.
 

Elektrische fiets (e-bike)

E-bikeHet is voor deze fietsreis mogelijk om een elektrische (e-bike) fiets te reserveren. De elektromotor van een elektrische fiets geeft je net dat duwtje in de rug, waardoor het heuvel op ook aangenaam fietsen is. Je bepaalt zelf hoeveel ondersteuning je wil. De toeslag voor een elektrische fiets is € 215,- voor de gehele reis (inclusief € 50,- drop off fee). De minimale lengte om gebruik te kunnen maken van elektrische fiets is 163cm. Heb je interesse, informeer er dan naar, dan reserveren wij deze e-bike voor je. Voor deze reis zijn maximaal 2 e-bikes per vertrekdatum beschikbaar.