• Overzicht Marokko actieve reizen van Djoser

Fietsvakantie Marokko

Tijdens een fietsvakantie door Marokko ontdek je al het moois dat dit land te bieden heeft op een actieve, en toch ontspannen manier. Djoser stelt graag een fietsreis voor je samen waarin je wordt meegenomen langs de hoogtepunten van deze parel van Noord-Afrika en toch voldoende individuele vrijheid hebt.

Maak kennis met de vriendelijke lokale bevolking en geniet van de unieke Moorse architectuur die voorbij komt flitsen tijdens je fietsreis. Fiets door de ruige natuur van Marokko, langs uitgestrekte woestijnvlaktes en groene oases. Tijdens je fietsvakantie leer je de diverse gezichten van Marokko pas echt kennen.

Lees meer

Kies een rondreis:

Fietsen in Marokko

Marokko is perfect geschikt voor een mooie fietsvakantie. Er is zo veel te zien, en het klimaat leent zich over het algemeen prima voor een actief buitenprogramma. Fietsen is dus een uitstekend manier om het land te verkennen.

Je fietsvakantie door Marokko van A tot Z verzorgd
Tijdens je fietsreis door Marokko is aan alles gedacht. Je hotelovernachtingen zijn geboekt, je mountainbike met 21 versnellingen staat voor je klaar en er is altijd Nederlandstalige reisbegeleiding aanwezig, die je te allen tijde kan helpen. De reisbegeleiders zijn enthousiaste fietsers en doen er alles aan om van je fietsreis een succes te maken. Je overnacht in goede middenklasse hotels met een centrale ligging en waar mogelijk, met een echt Marokkaans karakter.

Is een fietsreis door Marokko iets voor mij?
Een fietsreis van Djoser door Marokko is goed te doen voor iedereen met een normale tot goede conditie. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om op de fiets te zitten, en dit ook regelmatig doet in Nederland. We fietsen tijdens de fietsvakantie in Marokko door ruig terrein in een heuvelachtig gebied, maar proberen de stevigste heuvels te vermijden door met een minibus om hoog te gaan en met de fiets af te dalen. De minibussen rijden tijdens alle fietstochten mee, zodat je iedere fietstocht op elk moment kunt afbreken.

Direct boeken?
Ben jij enthousiast geworden over een fietsvakantie door Marokko met Djoser? Je kunt jouw fietsreis direct online boeken. Op onze website vind je een schat aan informatie over iedere reis. En heb je vragen tijdens het boeken? Je kunt Djoser tijdens kantooruren bereiken op 071-5166168. Boek je fietsreis naar Marokko vandaag nog, dan kan de voorpret beginnen!

Terug naar boven