• Overzicht Portugal actieve reizen van Djoser

Fietsvakantie Portugal

Portugal heeft een rijk cultureel leven en is samen met het stille Portugese land een aantrekkelijke bestemming. De fietstocht laat je een deel van Midden-Portugal zien. Het gebied rond Lissabon en de streek Alentejo met als einddoel de monumentale stad Evora. Het goede eten en aangename klimaat maken een bezoek aan Portugal compleet.

Of maak een wandel- en fietstocht op de prachtige Azoren.

Lees meer

De fietsvakantie in Portugal die bij jou past

Met een fietsvakantie van Djoser zie je Portugal op zijn mooist. Maak de natuur en cultuur van dit land mee van dichtbij tijdens één van de fietsreizen in het uitgebreide assortiment van Djoser. Stuk voor stuk zijn het ontspannen fietsvakanties met een actieve inslag. Je hoeft alleen maar op je fiets te stappen en alles wat je ziet rustig op je te laten inwerken. Lekker actief bezig zijn en tegelijkertijd een land als het mooie Portugal verkennen: dát is een fietsvakantie van Djoser!

Fietsen in Portugal
Een fietsreis geeft je de mogelijkheid om Portugal in al zijn pracht te leren kennen. Op fiets ben je buiten en heb je alle rust om even een tussenstop te maken. Portugal leent zich prima voor een actieve fietsvakantie: het klimaat is in het voor- en najaar zeer aangenaam voor onze fietsreizen. Het land biedt prima wegen en ook zullen we een aantal keer een onverwachte route binnendoor kiezen. Tijdens de fietsreizen combineren we de charme van Portugese steden met de prachtige vergezichten in het binnenland van Portugal. Je krijgt dus een uniek en compleet beeld van het land als geheel!

Goed verzorgde fietsreizen door Portugal
Tijdens je fietsvakantie overnacht je in goede middenklasse hotels, waar je altijd over een eigen douche en toilet beschikt. Als je alleen reist, kun je tegen een meerprijs een eenpersoonskamer boeken. Verder staan er bij alle fietsreizen door Portugal hybride fietsen met 24 versnellingen voor je klaar en is er altijd Nederlandstalige reisbegeleiding aanwezig.

Voor wie is een fietsvakantie in Portugal geschikt?
Door het heuvelachtige karakter van bepaalde gebieden die we aandoen met onze fietsreizen, is een fietsvakantie door Portugal geschikt voor mensen met een normale tot goede conditie. Het is handig als je ook in Nederland regelmatig op de fiets stapt. Tijdens de fietsreizen door Portugal maak je tochten van 40 tot 70 kilometer per dag en is er sprake van hoogteverschillen van tussen de 100 en 250 meter per dag, met een enkele uitschieter naar maximaal 350 meter.

Boek je fietsvakantie naar Portugal online
Niet alleen ter plaatse is je fietsvakantie naar Portugal goed geregeld, ook tijdens het boeken maken we het je graag gemakkelijk. Bij Djoser regel je complete fietsvakantie door Portugal gemakkelijk online. Boek dus direct jouw ideale fietsreis, dan kan de voorpret beginnen!
 

Terug naar boven