Annuleringsvoorwaarden

De annuleringsvoorwaarden die Djoser in overeenstemming met artikel 1, lid 4 van de ANVR-reisvoorwaarden hanteert, zijn als volgt:

1 - De reiziger heeft het recht de geboekte reis per aangetekende brief te annuleren. Per reiziger zijn hiervoor de volgende bedragen verschuldigd:

a) bij annulering tot 56 dagen voor vertrek de aanbetaling 20% van de reissom;
b) bij annulering van 56 tot 28 dagen voor vertrek 50% van de reissom;
c) bij annulering van 28 tot 14 dagen voor vertrek 75% van de reissom;
e) bij annulering vanaf 14 dagen voor vertrek de volledige reissom.

Een goede annuleringsverzekering dekt deze kosten in de meeste gevallen. Djoser werkt samen met a.s.r. Meer informatie over wat precies gedekt is, vind je in de voorwaarden die wij je bij boeking meesturen.

Het is mogelijk je vertrekdatum of bestemming te wijzigen. Dit kan binnen 30 dagen na boeking, mits de huidige vertrekdatum minimaal vier maanden later is. Hiervoor brengen we € 50,- administratiekosten per persoon in rekening. Eventuele meerkosten worden - uiteraard na overleg - ook doorberekend. Heb je een vluchtwijziging aangevraagd, dan is omboeken niet mogelijk.

2 - Djoser behoudt zich het recht voor de reis bij onvoldoende deelname tot uiterlijk 21 dagen voor vertrek te annuleren. Wij stellen je alternatieve mogelijkheden voor. Uiteraard is volledige restitutie van de reissom ook mogelijk, met uitzondering van eventuele kosten voor visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven.