Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Boeken

Een reis boeken kan natuurlijk, 24 uur per dag, via deze website onder 'Reis Boeken'. Tijdens kantooruren kun je ook telefonisch boeken via het nummer 071-5166169.

Belgen kunnen terecht in ons kantoor in Gent op het telefoonnummer 09-2230069.

Op de pagina 'vertrekdata/prijs', kun je bij elke bestemming zien op welke reizen er nog plaatsen beschikbaar zijn. Je boekt direct in het systeem en ontvangt meteen een bevestiging per e-mail, waardoor je zeker bent van je plaats op de reis van je keuze. Tot 60 dagen voor vertrek is het ook mogelijk om een optie te boeken.

Telefonisch boeken of even langskomen op het kantoor in Leiden is natuurlijk ook mogelijk.

Wil je zeker zijn van plaatsen op de reis van je keuze, wacht dan niet te lang met boeken. Voor diverse bestemmingen en vertrekdata is de belangstelling groot en die zijn dan ook snel volgeboekt. Bij vertrekdata en prijs kun je zien op welke reizen nog plaatsen beschikbaar zijn. Je kunt je reis boeken via deze website, dan krijg je meteen een bevestiging. De reserveringskosten bedragen € 40,- per boeking.

Boek je binnen acht weken voor vertrek, dan moeten we je reservering eerst bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij aanvragen. De boeking is dan onder voorbehoud van beschikbare plaatsen in het vliegtuig. Een enkele keer kan dit ook al eerder het geval zijn. Voor een dergelijke aanvraag brengt Djoser geen extra kosten in rekening. Eventuele meerkosten die de luchtvaartmaatschappij in rekening brengt, berekenen we, na overleg, wel aan je door.