Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Groepssamenstelling

Onze groepen bestaan uit een goede mix van samenreizenden en alleengaande reizigers. Reis je alleen, dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen.
Djoser wandel- en fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden in een land.

Gemiddeld bestaan de groepen uit 12 deelnemers. Het minimum aantal deelnemers is meestal 8. Bij de wandelreizen is het maximum 16 en bij de fietsreizen 20. Bij enkele reizen kunnen echter vijftien reizigers mee, dit staat dan vermeld bij de betreffende bestemming onder de knop prijs/route/vertrekdata.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep en vertrekdatum van jouw keuze dan kunnen we je telefonisch (071 - 5126400) meer informatie geven over bijvoorbeeld leeftijden en geslacht van reizigers of het aantal alleengaande reizigers. Belgische geinteresseerden kunnen contact opnemen met Djoser - Divantoura te Gent (09 223 00 69).