Maaltijden

Bij veel van onze reizen is het ontbijt inbegrepen, je vind dit terug onder het kopje ‘inclusief’ van de betreffende reis. 'Vrijheid blijheid' luidt het motto van onze reizen, en daarom zijn (overige) maaltijden vaak niet bij de reissom inbegrepen. Je bepaalt zelf wanneer en waar je gaat eten, met of zonder (een deel van) de groep. De reisbegeleiding kan je altijd een goed restaurantje aanraden.

Wordt er tijdens een reis veel gekampeerd, dan gaat er een kok en kookuitrusting mee, of een ‘camp courier’ die de inkopen doet en samen met de deelnemers de maaltijden bereid. Ook tijdens een meerdaagse boot- of trektocht zorgt Djoser voor je maaltijd. De kosten hiervoor zijn in deze gevallen inbegrepen in de reissom (een zgn. maaltijdpot). 

Je zult zeker kennis kunnen maken met typisch lokale gerechten, al worden er ook veel westerse maaltijden bereid. Ook vegetarisch eten is tijdens deze reizen vrijwel altijd mogelijk. Van belang is dat je het bij boeking vermeld als je dat wilt, dan geven wij het door aan de lokale vertegenwoordiger.

Voor alle overige maaltijden geldt dat deze niet zijn inbegrepen, zodat je zelf kunt bepalen waar en met wie je gaat eten.