Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Privacy

Deze website wordt beheert door Djoser. Alle (persoonlijke) gegevens die je via deze website aan ons verstrekt worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze beschikbaar zijn gesteld. De gegevens worden nooit aan derden verstrekt of zonder meer openbaar gemaakt. Djoser voldoet daarmee aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

Als een geïnteresseerde op de hoogte wil blijven van het laatste Djoser-nieuws en zich aanmeldt om de Djoser e-mailing te ontvangen zal het e-mail adres van deze bezoeker worden opgeslagen in ons bestand. Het e-mailadres wordt gebruikt om je te informeren over de Djoser-reizen en andere aanbiedingen. Andere abonnees van de e-mailing hebben geen inzage in de door jouw aan ons verschafte informatie.

In het geval je niet langer de e-mailing wenst te ontvangen, kan je je e-mailadres via de knop 'afmelden', bovenaan in elke mailing, laten verwijderen van de e-mailinglijst. Je kan hiervoor ook een e-mail sturen naar info@djoser.nl. Berichten die je verstuurt naar anderen via onze website, bijvoorbeeld via E-cards of Mijn Djoser bevatten het door jouw opgegeven e-mail adres en deze zal zichtbaar zijn voor de ontvanger van het bericht.

Voor vragen over het Privacy beleid of de wijze waarop Djoser met jouw gegevens omgaat kan je een email sturen naar info@djoser.nl.