Reis zoeken

Regio

Soort reis

Met oog voor

Onderwerpen

Zwaarte

Vertrekperiode

Vakantieperiode

Prijs

Reisduur

Vluchten

Vakantie begint al in het vliegtuig dus je vluchten moeten goed geregeld zijn, zeker als je met kinderen reist. Djoser werkt dan ook samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen die een uitstekende reputatie hebben op het vlak van betrouwbaarheid, veiligheid en service. We zijn aangesloten bij de IATA, de internationale organisatie van luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties. Veel luchtvaartmaatschappijen zijn een onderling samenwerkingsverband aangegaan, zodat je soms op een bepaalde vlucht of traject met een partnermaatschappij vliegt.

Op veel bestemmingen bieden wij je directe vluchten of een goede, snelle doorverbinding.

Toeslagen die de luchtvaartmaatschappij van tevoren in rekening brengt, zoals luchthavenbelastingen, seizoenstoeslagen, brandstof- en veiligheidstoeslagen zijn bij Djoser in de reissom inbegrepen. In uitzonderlijk gevallen kunnen tussentijdse verhogingen van de toeslagen, conform ANVR-voorwaarden, aan de reizigers na boeking doorberekend worden.

Boek je binnen zes weken voor vertrek, dan kan het voorkomen dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn op de vlucht. Natuurlijk doen wij in zo’n geval (zonder extra aanvraagkosten) onze uiterste best om alsnog plaatsen te bemachtigen. Eventuele meerkosten die de luchtvaartmaatschappij in rekening brengt, berekenen we wel aan je door.

Je kunt de meeste reizen overigens ook zonder vliegticket boeken, bijvoorbeeld als je al in het land van bestemming bent. De kosten van zo’n landarrangement vind je op de website.