Accommodatie

We overnachten in zeer comfortabel viersterrenhotel in Lagos. Alle kamers van het hotel beschikken over een badkamer en over een balkon of terras. Daarnaast zijn de kamers voorzien van airconditioning, televisie en wifi. Normaal gesproken verblijven we in het rustig gelegen Costa D'Oiro Ambiance Village. In een enkel geval wordt gebruik gemaakt van het centraal gelegen Hotel Lagos Avenida.

4**** Hotel Costa D'Oiro Ambiance Village:

Het complex bestaat uit meerdere gebouwen. Ieder gebouw is voorzien van een zwembad. Een van deze zwembaden is overdekt. Daarnaast biedt het hotel erkende therapieën, zoals professionele massages. Het hotel heeft een restaurant met terras en een bar. Kortom: een heerlijke verblijfplaats om uit te rusten tussen de wandelingen door.

4**** Hotel Lagos Avenida:

Dit hotel is centraal gelegen in het hart van Lagos en vormt hierbij een ideale uitvalsbasis om het stadje te verkennen en 's avonds even over de boulevard te flaneren of een terrasje te pakken. Het hotel heeft een zwembad en alle kamers van het hotel beschikken over een badkamer, en over een balkon of terras.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor 

Lagos Costa D'Oiro Ambiance Village
Lagos Hotel Lagos Avenida