Overzicht Fietsreis Cuba rondreizen van Djoser

Accommodatie Fietsreis Cuba, 18 dagen

We overnachten in middenklasse hotels die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun ligging en comfort, dan wel op faciliteiten zoals bijvoorbeeld een zwembad. We slapen in tweepersoonskamers met eigen douche en toilet.

In de miljoenenstad Havana overnachten we op goede locaties in de stad. Dit is soms dichtbij het koloniale historische centrum van Havana of in de centrale wijk Vedado, een populaire wijk in de stad met veel particuliere restaurantjes en de fameuze Coppelia IJssalon waar Cubaanse families genieten van hun ijsjes. Vrijwel alle hotels zijn op steenworp afstand van de Malecon. De oldtimers fungeren als taxi en ook de fietstaxi’s en cocotaxi’s brengen je altijd snel naar een volgende bezienswaardigheid of hotel. De hotels zijn van alle gemakken voorzien: ruime kamers die meestal voorzien zijn van airconditioning, het ontbijt is inclusief en er is behulpzame service.

In Pinar del Rio en Cienfuegos verblijven we op gunstige locaties ten opzichte van de nabijgelegen natuurparken. Villa Guajimico ligt op de route tussen Cienfuegos en Trinidad en biedt een heerlijk verblijf aan het strand. De huisjes zijn mooi gelegen en er zijn veel snorkel- en duikmogelijkheden vanaf deze plek. Andere accommodaties bieden ook elk iets unieks, van paardenverhuur en een mooi zwembad, tot fantastische livemuziek en de nabijheid van een natuurgebied.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Viñales La Ermita
San Diego de los Baños Hotel Mirador
Cienfuegos Hotel Vila Guajimico
Trinidad Las Cuevas
Topes de Collantes Hotel Los Helechos
Hanabanilla Hotel Hanabanilla


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we tijdens deze reis verblijven.

Terug naar reis