• Overzicht Thailand actieve reizen van Djoser

Fietsvakantie Thailand

Als je op zoek bent naar een actieve vakantie en een verrassende bestemming, is een fietsreis naar Thailand zeker het overwegen waard. Bij Djoser bieden we je een prachtige reis aan waarin we je het mooiste van Thailand laten zien. Een unieke, verzorgde reis langs mooie hoogtepunten van het ‘land van de glimlach’.

Thailand per fiets
Thailand leent zich geweldig om verkend te worden per fiets. Het land bestaat voor het grootste gedeelte uit laagland: het grootste gedeelte stijgt niet boven de 200 meter hoogte uit. Bovendien geeft de fiets je de mogelijkheid om Thailand in je eigen tempo te verkennen: in onze fietsreizen is er dan ook veel ruimte voor flexibiliteit.

Lees meer

Kies een rondreis:

Meer over Fietsreis: Thailand

Ontdek het zuiden van Thailand per fiets en geniet van tochten langs groene rijstvelden, tropische stranden en bijzondere eilandjes.

Verzorgde fietsvakanties
Met Djoser is je fietsvakantie goed geregeld. Je boekt een verzorgde reis, waardoor je je zorgeloos kunt mee laten voeren door al het moois dat Thailand te bieden heeft. Je vliegt naar Bangkok, wat het startpunt is van onze fietsreis in Thailand. Je overnacht in goede middenklasse hotels en krijgt ter plaatse een goede fiets tot je beschikking. Ook hebben we gedurende de gehele reis Nederlandstalige reisbegeleiding voor je aanwezig, en gaat er een lokale fietsgids mee die ook zorgt voor eventueel onderhoud aan je fiets.

Djoser fietsreizen door Thailand: voor wie?
Onze fietsreis door Thailand is geschikt voor iedereen met een normale tot goede conditie. Vanuit de hotels maken we fietstochten van 35 tot 60 km per dag. Voor de echte liefhebber hebben we natuurlijk altijd mogelijkheden om de tochten uit te breiden. De fietstochten hebben een laag instapniveau: we fietsen over vlak tot heuvelachtig terrein en vermijden daarbij zoveel mogelijk de drukke wegen. Dé manier om Thailand op een actieve, maar toch ontspannen manier te verkennen!