Thailand

Rondreis Thailand 21 dagen

Deze rondreis door Thailand begint in de bruisende Thaise hoofdstad Bangkok, hier kun je onder andere mooie tempels en het koninklijke paleis bezoeken. En uiteraard ook prima winkelen! De volgende overnachtingen zijn aan de beroemde River Kwai, onderweg er naartoe ervaar je de levendige handel op een drijvende markt. Het Khao Yai nationaal park is een mooi decor voor een wandeling. Bij de stad Sukothai is de fiets hét vervoermiddel om de vele tempels in het historische park te zien. Een fietstocht is dan ook inbegrepen. In het noordoosten van Thailand, in de Gouden Driehoek, vind je de sporen van de vroegere opiumhandel. Chiang Mai is een oude stad met indrukwekkende bezienswaardigheden. Na de optionele trektocht in de heuvels bij Chiang Mai is het strand van en de zee bij het tropische eiland Koh Samed een relaxed einde van de reis.

Van:
Aan:


Routekaart Rondreis Thailand, 21 dagen
 1. Amsterdam - Bangkok
 2. aankomst Bangkok
 3. Bangkok, boottocht over klongs
 4. Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - Birma-spoorlijn - Rivier Kwai
 5. River Kwai
 6. River Kwai - Ayutthaya - Khao Yai nationaal park
 7. Khao Yai NP
 8. Khao Yai NP - Phimai - Korat
 9. Korat - Saraburi - Lopburi - Sukhothai
 10. Sukhothai, fietstocht
 11. Sukhothai - Chiang Rai - Chiang Saen
 12. Chiang Saen - Chiang Mai
 13. Chiang Mai
 14. Chiang Mai, trekking of kookworkshop
 15. Chiang Mai, trekking of bezoek aan Doi Suthep
 16. Chiang Mai - nachttrein naar Bangkok
 17. aankomst Bangkok - Koh Samed
 18. Koh Samed
 19. Koh Samed
 20. Koh Samed - Bangkok - Amsterdam
 21. aankomst Amsterdam

Route op datum:

Reisbeschrijving


Bangkok

Dag 1. Amsterdam - Bangkok
Dag 2. aankomst Bangkok
Dag 3. Bangkok, boottocht over de klongs

Monniken Bangkok ThailandBij aankomst op de luchthaven van Bangkok word je opgewacht door de reisbegeleiding en een lokale gids. De bus brengt je vervolgens naar het hotel. De belangrijkste bezienswaardigheden, het nationaal museum, Wat Phra Keo en het Grand Palace, zijn gemakkelijk bereikbaar.

Tijdens een Djosertocht per longtailboot over de klongs (kanalen) van Bangkok kun je zien hoe de bevolking langs en op het water leeft. Je komt op plaatsen waar je op een andere manier niet zo snel zou komen.

Ook de tempels Wat Saket en Wat Po zijn een bezoek meer dan waard. Andere delen van Bangkok, zoals het drukke maar gezellige Chinatown of het grote winkelcentrum Siam Square, kun je op vele manieren bereiken: met de stadsbus, de Chao Praya Express River Taxi, de gewone taxi of met de typisch Thaise driewielertaxi: de tuk tuk. De aan de overkant van de rivier gelegen Royal Barges en de mooie tempel Wat Arun kun je ook per boot bereiken. Het is ook mogelijk een fietstour door Bangkok te doen, een erg leuke ervaring!

Nabij het hotel ligt de populaire Khao San Road waar je diverse winkeltjes en restaurantjes kunt vinden. ’s Avonds wordt hier een markt opgezet waar je op straat kunt genieten van het heerlijke eten bij de vele eetstalletjes en een enorme hoeveelheid souvernirs kunt vinden. Een gezellige drukte die populair is bij zowel toeristen, als de Thai zelf.

River Kwai

Dag 4. Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - Birma-spoorlijn - Rivier Kwai
Dag 5. River Kwai

Damnoen Saduak markt Thailand DjoserWe vertrekken al vroeg per bus uit Bangkok naar de chedi (stoepa) van Nakhon Pathom. Dit is het hoogste boeddhistische bouwwerk ter wereld en de oudste chedi van Thailand. Vervolgens rijden we naar de drijvende markt van Damnoen Saduak waar boeren in de vroege ochtend hun producten verhandelen.

Hiervandaan vertrekken we naar Kanchanaburi waar we natuurlijk de beruchte 'Bridge on the River Kwai' zullen zien. De Japanners lieten hier krijgsgevangen uit verschillende landen werken aan de beruchte Birma-spoorlijn.

We brengen ook een bezoek aan het museum dat de indrukwekkende geschiedenis weergeeft van de aanleg van de spoorweg en aan de daarbij gelegen begraafplaats van de krijgsgevangenen, waaronder veel Nederlanders.

Jungle Rafts River Kwai Thailand DjoserIn Kanchanaburi kunnen we een treintocht maken over dit beruchte traject, onderweg kun je genieten van het mooie Thaise landschap. We verblijven voor twee nachten op jungle rafts. Dit zijn sfeervolle houten bungalows gebouwd op vlotten die midden in de jungle op de rivier drijven. Je kunt hier lekker uitrusten, in de omgeving wandelen of een excursie doen zoals een bezoek aan de Keang Lawa grotten. Het is ook mogelijk om nabij gelegen watervallen te bezoeken, bijvoorbeeld de prachtig gelegen Erawan watervallen die uit verschillende niveaus bestaan. Het is een beetje een klim om ze allemaal te bezoeken, maar je kunt dan wel genieten van het verkoelende water.

Khao Yai nationaal park

Dag 6 River Kwai - Ayutthaya - Khao Yai nationaal park
Dag 7. Khao Yai NP

Ayutthaya Thailand beeld boom DjoserNa twee ontspannen dagen op de Jungle Rafts reizen we naar Ayutthaya, één van de vroegere hoofdsteden van Thailand. In de stad resteren nog talrijke tempels uit deze periode.

We vervolgen daarna de route naar Khao Yai nationaal park. Dit is het oudste nationale park van Thailand. We logeren in het plaatsje Pak Chong, een goede uitvalsbasis voor een dagbezoek aan Khao Yai NP. Hier leven nog vele dieren in het wild: olifanten, herten, allerlei soorten apen en vogels. Je kunt er mooie wandelingen maken door de jungle en watervallen ontdekken. Voor de liefhebbers bestaat ook de mogelijkheid het uitvliegen van zo'n miljoen vleermuizen te zien tegen zonsondergang.

Tempelhart van Thailand

Dag 8. Khao Yai NP - Phimai - Korat
Dag 9. Korat - Saraburi - Lopburi - Sukhothai
Dag 10. Sukhothai, fietstocht

We reizen naar het rustige historische park bij Phimai, het ‘Angkor Wat van Thailand’. Phimai was 800 jaar geleden met een 225 km lange weg verbonden met de beroemde tempels in Cambodja. We bezoeken de steden Saraburi en Lopburi onderweg naar Sukothai. Hier zijn onder andere Wat Phra Phutthabat, waar een voetafdruk van boeddha wordt bewaard, en de apentempel bekende bezienswaardigheden.

Sukothai boeddha ThailandSukhothai zelf was van 1238 tot 1350 de hoofdstad van Thailand. Het Sukhothai Historical Park heeft een imposant complex van tempels die over een groot terrein zijn verspreid. De tempels in de stad en in de omgeving staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Samen met de reisbegeleider fiets je door het park, de ideale manier om de mooie tempels te bewonderen. Wil je even ontspannen dan kun je wat drinken bij het café in het park en genieten van het uitzicht over de tempels. Je kunt de fietstocht ook combineren met een tuktuk-toer over het platteland. Een leuke excursie waarbij je de stad uit gaat, geniet van het mooie landschap en een goed beeld krijgt van het dagelijkse leven.


De Gouden Driehoek

Dag 11. Sukhothai - Chiang Rai - Chiang Saen
Dag 12. Chiang Saen - Chiang Mai

Wat Rong Khun Chian Rai ThailandVanuit Sukothai reizen we verder naar het noorden van Thailand. Chiang Saen ligt in het verre noorden aan de Mekong-rivier en was onderdeel van de fameuze Gouden Driehoek. In de roemruchtige periode van de opiumhandel was de rivier een belangrijke smokkelroute en ook nu is de rivier nog zeer belangrijk voor het vervoer van goederen. Ook de stad Chiang Rai was onderdeel van de driehoek, maar is nu vooral bekend door de waanzinnige Wat Rong Khun. Een unieke witte tempel die je óf prachtig óf oerlelijk vindt. Vanuit Chiang Saen rijden we door naar Chiang Mai.

Chiang Mai

Dag 13. Chiang Mai
Dag 14. Chiang Mai, trekking of kookworkshop
Dag 15. Chiang Mai, trekking of bezoek aan Doi Suthep
Dag 16. Chiang Mai - nachttrein naar Bangkok

In Chiang Mai heb je de tijd om de mooie tempels en gezellig markten te bezoeken. Ook is er tijd ingepland om een (inbegrepen) trekking te maken in de omgeving.

Parasol Bo Sang Thailand DjoserDe ommuurde stad ligt aan de voet van de berg Doi Suthep en aan de rivier de Ping. Op de fiets of per openbaar vervoer zijn de vele tempels die de stad rijk is, zoals Wat Phra Sing en Wat Chedi Luang, goed te bezoeken. In buitenwijken als Bo Sang kun je de vaklieden bewonderen die zijde weven, lakdozen en parasols maken, zilver smeden en hout bewerken. Op de avondmarkt is het een drukte van belang en zijn de meest uiteenlopende souvenirs te verkrijgen.


De tweedaagse trektocht (één nacht) begint met een rit in een truck vanuit Chiang Mai naar het punt vanwaar we te voet verder gaan. Onderweg kan gestopt worden bij een fraaie waterval waar je, als er genoeg water is, ook kunt zwemmen. Iedereen met een redelijke conditie kan de trektocht maken. Je wandelt ongeveer drie uur per dag. Uiteraard worden er regelmatig pauzes ingelast. Al wandelend kun je genieten van prachtige uitzichten en de mooie natuur. Aan het eind van de trekking vaar je met een vlot een deel van een rivier af.

Tijdens de tocht draag je zelf een klein deel van je bagage. De rest kan in het hotel achtergelaten worden. Tegen extra kosten kunnen ter plaatse dragers ingehuurd worden.

Waterval trekking Chiang Mai Thailand DjoserWe overnachten in één van de eenvoudige huizen van de lokale bevolking. De ervaren gids begeleidt de groep en zorgt voor de maaltijden die inclusief de reissom zijn. Na de tocht keren we terug naar Chiang Mai waar we nog een nacht kunnen bijkomen van alle indrukken.

Degenen die niet met de trektocht mee willen kunnen zonder extra kosten achterblijven in het hotel in Chiang Mai. In Chiang Mai is een leuk alternatief programma mogelijk (inbegrepen) met op dag 14 een kookcursus en op dag 15 een excursie naar Doi Suthep. Dit zijn activiteiten van een halve dag, de rest van de dag is beschikbaar om Chang Mai te verkennen. Het programma is optioneel dus het is ook mogelijk om de dagen in Chang Mai zelf in te delen.

Bangkok - Koh Samed

Dag 17. aankomst Bangkok - Koh Samed
Dag 18. Koh Samed
Dag 19. Koh Samed
Dag 20. Koh Samed - Bangkok - Amsterdam
Dag 21. aankomst Amsterdam

Met de comfortabele nachttrein, waarin we slaapplaatsen gereserveerd hebben, reizen we in ongeveer 14 uur van Chiang Mai naar Bangkok. Je komt hier 's ochtends vroeg aan met de trein waar een bus voor je klaar staat om direct door te reizen naar Ban Phe. Vanaf daar nemen we de boot naar Koh Samed.

Koh Chang Thailand DjoserOp het prachtige strand van dit tropische eilandje in de Golf van Thailand kun je de laatste dagen uitrusten van de reis. Als je nog energie over hebt, zijn er volop mogelijkheden voor wandelingen of het bezoeken van de verschillende mooie baaien. Daarnaast is het de moeite waard om een boottocht te maken naar de verschillende omringende eilandjes en al snorkelend mooie koralen en kleurige vissen te bekijken. In de regenperiode kan het voorkomen dat het zicht in de zee niet optimaal is.

Op de één na laatste dag varen we terug naar het vasteland en rijden we door naar de luchthaven waarvandaan je met veel nieuwe indrukken terug naar huis vliegt.

Op weg met Djoser

Onze reizen kennen geen strak gepland excursieschema. De reisdagen staan uiteraard vast, maar op de dagen dat we niet reizen is iedereen vrij om de dag naar eigen inzicht in te vullen. Onze reisbegeleid(st)ers hebben altijd ideeën en doen gewoonlijk een voorstel voor de besteding van de dag. Trek je er echter liever zelf op uit, dan zal de reisbegeleid(st)er met alle plezier nog een aantal tips en adviezen geven. Houd er wel rekening mee dat er zich, door het karakter van onze reizen en de plaatselijke omstandigheden, onverwachte situaties kunnen voordoen. Hierdoor kan een bepaalde excursie of activiteit niet doorgaan of aangepast worden. Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 20 personen.

Lees de volledige beschrijving
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid

Vertrekdata 2020

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

07 nov - 27 nov
G
Vertrek gegarandeerd i

Beschikbaarheid

beperkt beschikbaar
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 1.845,-

Start - einde

28 nov - 18 dec
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.845,-

Vertrekdata 2021

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

23 jan - 12 feb
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

13 feb - 05 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

06 mrt - 26 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

17 apr - 07 mei
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

05 jun - 25 jun
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 1.695,-

Start - einde

12 jul - 01 aug
V
Vertrek informatie i
i
Vluchten met Austrian Airlines

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.895,-

Start - einde

23 jul - 12 aug
V
Vertrek informatie i
i
Vluchten met Austrian Airlines

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.995,-

Start - einde

02 aug - 22 aug
V
Vertrek informatie i
i
Vluchten met Austrian Airlines

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.895,-

Start - einde

11 sep - 01 okt
V
Vertrek informatie i
i
Vluchten met Austrian Airlines

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.895,-

Start - einde

16 okt - 05 nov
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

06 nov - 26 nov
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

20 nov - 10 dec
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 1.795,-

Vertrekdata 2022

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

15 jan - 04 feb
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

22 jan - 11 feb
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

12 feb - 04 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

05 mrt - 25 mrt
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

23 apr - 13 mei
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.895,-

Start - einde

07 mei - 27 mei
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.795,-

Start - einde

04 jun - 24 jun
V
Vertrek informatie i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.695,-

Inclusief

 • Vliegreis
 • Alle vluchttoeslagen
 • Vervoer per airconditioned bus
 • Nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok
 • Vervoer longtailboot naar drijvende bungalows River Kwai
 • Vervoer per speedboot naar Koh Samed
 • Hotelovernachtingen
 • Overnachtingen op drijvende bungalows River Kwai
 • Resort aan zee op tropische eiland Koh Samed
 • Inclusief 7x ontbijt
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Lokale gids tot Chiang Mai
 • Boottocht over klongs in Bangkok
 • Bezoek aan de Phra Pathom Chedi 
 • Excursie drijvende markt Damnoen Saduak met longtailboot
 • Excursie historisch park Ayutthaya
 • Excursie Birmaspoorlijn (met optionele treinrit)
 • Bezoek aan de Wat Phra Phutthabat tempel
 • Bezoek aan de apentempel Phra Prang Samyat
 • Fietstocht Sukhothai Historical Park
 • Tweedaagse trekking in Noord Thailand
 • Maaltijden tijdens trekking
 • Alternatief programma in Chiang Mai ipv trekking
 • Entreegeld Koh Samed nationaal park

Exclusief

Reisverzekering, overige maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, reserveringskosten € 25,-, bij 2 of meer personen € 35,-, etc.

Wijzigingen voorbehouden.

Landarrangement

Je kunt deze reis boeken zonder internationale vluchten, je boekt dan zelf je vliegtickets. De prijzen voor dit landarrangement zijn vanaf €1.345,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf € 249,-.

Met uitzondering van de overnachtingen tijdens de optionele trektocht heb je dan de beschikking over een eigen kamer. Kies je er voor om niet met de trektocht mee te gaan (je blijft dan in Chiang Mai), dan deel je ook een kamer.

Omdat het in deze tijd prettig is om een eigen kamer te hebben tijdens je reis bieden we 30% korting aan op álle eenpersoonskamers als je voor 30 september 2020 boekt. Deze korting is reeds verwerkt in de hiervoor genoemde vanaf prijs.

Hotelverlenging

Verlenging met accommodatie is in Bangkok en Koh Samed bij te boeken. In Bangkok verblijf je vooraf of na afloop in een centraal gelegen middenklasse hotel. De prijs in Bangkok is vanaf € 25,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer bedraagt vanaf € 45,- per nacht.

Op Koh Samed verblijf je in een hotel vlakbij het strand. De prijs is vanaf € 40,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer bedraagt vanaf € 80,- per nacht.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.
 

Vluchttoeslagen (inbegrepen)

Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. In de gepubliceerde reissom is een totaalbedrag voor deze toeslagen opgenomen. Deze bedragen zijn frequent onderhevig aan veranderingen door nieuwe belastingen/toeslagen en wijzigingen in de kosten van brandstof. Indien van toepassing berekent Djoser een verhoging alsnog door. Voor deze reis is in de reissom een totaalbedrag aan luchthavenbelastingen/toeslagen opgenomen van ongeveer € 400,-

Groepssamenstelling en groepsgrootte

Onze groepen bestaan uit zowel samenreizende als alleengaande reizigers. Reis je alleen, dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep en vertrekdatum van jouw keuze dan kunnen we je telefonisch (071 - 5126400, België: 09 223 00 69) meer informatie geven over bijvoorbeeld leeftijden en het aantal mannen, vrouwen of alleengaande reizigers.

Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum is 20.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 8.

Bij een aantal vertrekdata zie je 'Vertrek Gegarandeerd' of 'Vertrek Informatie' vermeld staan. Voor meer informatie over doorgang van de reis en gegarandeerd vertrek: V G

Vertrek informatie

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren. Dit op basis van eerdere ervaringen en boekingen in dit reisseizoen.

Om een groepsreis te garanderen en uit te kunnen voeren is een minimum aantal deelnemers nodig. Dit aantal staat bij betreffende reis vermeld onder het kopje 'Groepssamenstelling en groepsgrootte'. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om een gewenste alternatieve reis en/of vetrekdatum aan te bieden, waarbij je per persoon eenmalig € 50,- korting krijgt. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

Vertrek gegarandeerd

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van bent dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan. Het kan soms voorkomen dat deelnemers van een reis moeten annuleren of omboeken, waardoor de groepsgrootte onder het vereiste minimum aantal deelnemers daalt. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren per e-mail, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om er voor te zorgen dat je de gewenste reis op de geboekte vertrekdatum kunt gaan maken, ook indien het minimale aantal deelnemers niet is bereikt. In dat geval bekijken we de mogelijkheid om, al dan niet tegen bijbetaling, de reis mogelijk te maken met bijvoorbeeld aangepast vervoer en/of lokale Engelssprekende reisbegeleiding. Het karakter van een groepsreis kan hierbij dusdanig veranderen dat wij er begrip voor hebben dat je liever een alternatief kiest.

Uiteraard is het ook mogelijk een nieuwe reis of vertrekdatum te boeken, waarbij je per persoon eenmalig € 50,- korting krijgt. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

Praktische informatie

Accommodatie

Er wordt overnacht in comfortabele hotelkamers die zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. Een aantal hotels beschikt over een zwembad voor een verfrissende duik.

We overnachten aan de River Kwai in een bijzondere accommodatie, een karakteristieke houten bungalow, die drijft op de rivier. De olielampen die 's avonds voor de verlichting zorgen maken het verblijf extra sfeervol. Het kan zijn dat er in een iets luxer hotel geslapen wordt. Je slaap dan in bungalows op de rivier of op de oever, direct aan de rivier.

Tijdens de optionele trekking, in het noorden van Thailand, slaap je net als de lokale bevolking in een eenvoudige hut, waar minimale sanitaire voorzieningen aanwezig zijn.

We sluiten de reis af op Koh Samed, een eiland in de Golf van Thailand. Ons resort ligt aan het strand.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Bangkok Boonsiri Place
Kanchanaburi River Kwai Jungle Rafts
Khao Yai Eco Valley Lodge
Korat The Imperial Hotel
Sukhothai Sukothai Treasure
Chiang Mai Maninarakorn Hotel
Koh Samed Tom Pizza Resort

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf € 249,-.

Met uitzondering van de overnachtingen tijdens de optionele trektocht heb je dan de beschikking over een eigen kamer. Kies je er voor om niet met de trektocht mee te gaan (je blijft dan in Chiang Mai), dan deel je ook een kamer.

Omdat het in deze tijd prettig is om een eigen kamer te hebben tijdens je reis bieden we 30% korting aan op álle eenpersoonskamers als je voor 30 september 2020 boekt. Deze korting is reeds verwerkt in de hiervoor genoemde vanaf prijs.

 • Hotel Boonsiri Place kamer Bangkok Thailand Djoser
 • Boonsiri Place Hotel Bangkok Thailand
 • Junge Rafts River Kwai Kanchanaburi Thailand Djoser

  We slapen in Kanchanaburi in een drijvend hotel op de Kwai-rivier

 • River Kwai Kanchanaburi Thailand Djoser
 • Jungle Rafts kamer River Kwai Thailand
 • Baan Pra Nam River Kwai Kanchanaburi Thailand Djoser

  Geniet vanuit je drijvende kamer van de rivier en de mooie omgeving

 • Khao Yai Eco Valley Lodge Thailand Djoser
 • The Imperial Hotel and Convention Centre Korat Thailand

  Het hotel in Korat ligt vlak bij een leuke lokale markt. De perfecte plek voor een heerlijk Thais diner

 • The Imperial Hotel and Convention Centre kamer Korat Thailand
 • Sukothai Treasure kamer Thailand

  Hotelkamers hebben een eigen douche en toilet

 • Sukothai Treasure zwembad Thailand
 • Maninarakorn Hotel kamer Chiang Mai
 • Maninarakorn Hotel zwembad Chiang Mai

  Diverse hotels hebben een zwembad voor een verkoelende duik

 • Tom Pizza Resort huisjes Koh Samed Djoser
 • Vongdeuan Village Koh Samed
 • La Lune Beach Resort strand Koh Samed Djoser

  Op Koh Samed kun je ontspannen aan het strand

 • La Lune Beach Resort terras Koh Samed Djoser

Vliegreis

Etihad Airways

Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Kies een datum voor eventuele afwijkende vluchtschema's. Alle schema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema.

Kies vertrekdatum:

 • Vlucht met

  Etihad Airways

  Traject

  Amsterdam - Abu Dhabi

  Vertrek

  21:25

  Aankomst

  06:00*

 • Vlucht met

  Etihad Airways

  Traject

  Abu Dhabi - Bangkok

  Vertrek

  08:50

  Aankomst

  18:25

 • Vlucht met

  Etihad Airways

  Traject

  Bangkok - Abu Dhabi

  Vertrek

  02:10

  Aankomst

  05:40

 • Vlucht met

  Etihad Airways

  Traject

  Abu Dhabi - Amsterdam

  Vertrek

  09:15

  Aankomst

  14:45

* aankomst volgende dag


Tijdsverschil: in de zomer is het in Thailand 5 uur later. Gedurende onze wintertijd komt er één uur verschil bij.

CO2-compensatie

Reizen is verrijkend, maar het transport dat nodig is om nieuwe bestemmingen te ontdekken laat zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de reis te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen. Samen met de ANVR hebben we gekozen voor een samenwerking met de South Pole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten. Wij steunen een project in Thailand dat bestaat uit het installeren van zonnepanelen waardoor geen kolen meer hoeven worden te verbrand om elektriciteit op te wekken. Met CO2-compensatie doen we met elkaar dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Compenseer daarom je reis: dit is mogelijk voor slechts € 5,-. Vanzelfsprekend compenseren wij als Djoser ook alle reizen van onze medewerkers.

Landarrangement

Je kunt deze reis boeken zonder internationale vluchten, je boekt dan zelf je vliegtickets. De prijzen voor dit landarrangement zijn vanaf €1.345,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Vervoer

In Thailand leggen we het grootste deel van het traject af met een eigen bus. Het reizen met eigen vervoer heeft als voordeel dat we regelmatig kunnen stoppen in de dorpjes en plaatsen waar we doorheen rijden, bijvoorbeeld voor een bezoek aan een klein lokaal marktje of andere bezienswaardigheden. Het busvervoer is het gehele jaar voorzien van airconditioning.

Tijdens de trektocht in de omgeving van Chiang Mai verplaatsen we ons ook op vlotten.

Vanuit Chiang Mai reizen we naar Bangkok met een comfortabele nachttrein, waarbij couchettes zijn gereserveerd. Lakens en dekens zijn aanwezig in de trein.

In de verschillende dorpen en steden kun je gebruik maken van een typisch lokaal transportmiddel, de tuk-tuk, een soort overdekte bromfiets. Daarnaast is het op sommige plaatsen mogelijk om op een gehuurde fiets de omgeving te verkennen als de bezienswaardigheden niet op loopafstand liggen.

 • Etihad vliegtuig Djoser
 • Etihad cabin Djoser
 • Bus Thailand Djoser

  De comfortabele bus heeft airconditioning

 • Binnenkant bus Thailand Djoser
 • Busje Thailand Djoser
 • Boot River Kwai Thailand Djoser

  Om bij de drijvende kamers te komen op de River Kwai wordt er ook gebruik gemaakt van een boot

 • Boot River Kwai Thailand Djoser
 • Slaaptrein Chiang Mai Thailand Djoser
 • Nachttrein zitplaats Thailand
 • Slaaptrein bed Chiang Mai Thailand Djoser

  In de nachttrein worden de stoelen omgebouwd in prima bedden

Bij de reis inbegrepen

 • Vliegreis
 • Alle vluchttoeslagen
 • Vervoer per airconditioned bus
 • Nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok
 • Vervoer longtailboot naar drijvende bungalows River Kwai
 • Vervoer per speedboot naar Koh Samed
 • Hotelovernachtingen
 • Overnachtingen op drijvende bungalows River Kwai
 • Resort aan zee op tropische eiland Koh Samed
 • Inclusief 7x ontbijt
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Lokale gids tot Chiang Mai
 • Boottocht over klongs in Bangkok
 • Bezoek aan de Phra Pathom Chedi 
 • Excursie drijvende markt Damnoen Saduak met longtailboot
 • Excursie historisch park Ayutthaya
 • Excursie Birmaspoorlijn (met optionele treinrit)
 • Bezoek aan de Wat Phra Phutthabat tempel
 • Bezoek aan de apentempel Phra Prang Samyat
 • Fietstocht Sukhothai Historical Park
 • Tweedaagse trekking in Noord Thailand
 • Maaltijden tijdens trekking
 • Alternatief programma in Chiang Mai ipv trekking
 • Entreegeld Koh Samed nationaal park

Excursies

Ayutthaya tempels ThailandBij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een wandelt graag over straat op zoek naar leuke winkeltjes, de ander wil op zijn gemak rondkijken bij een tempel of strijkt neer op het terras, om te genieten van een heerlijke Thaise lunch. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen ‘en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij alle excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

Tijdens deze reis door Thailand zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen:
 

 • Per longtailboot vaar je over de klongs (kanalen) van Bangkok en kun je zien hoe de bevolking langs en op het water leeft. Je komt op plaatsen waar je op een andere manier niet zo snel zou komen.
 • Net buiten Bangkok bezoekend de Phra Pathom Chedi. Met 120,45 meter de hoogste stupa van Thailand.
 • Op weg naar de River Kwai stoppen we bij Damnoen Saduak, de drijvende markt en maken hier een boottocht. Je krijgt een goed beeld van een traditionele markt.
 • We bezoeken de Birma spoorlijn waar we natuurlijk de beruchte 'Bridge on the River Kwai' zullen zien. Vanaf hier kunnen we met de trein naar de volgende overnachtingsplek op de River Kwai.
 • In Ayutthaya, een voormalige hoofdstad, bekijken we prachtige tempels.
 • Excursie naar Phimai, het 'Angkor Wat van Thailand'.
 • Onderweg van Korat naar Sukothai stoppen we bij Phra Prang Samyot, een zogenaamde apentempel. 
 • We bezoeken de Wat Phra Phutthabat, één van de oudste boeddhistische tempels in Thailand.
 • Je fietst door het indrukwekkende Historical Park bij de stad Sukothai, dit park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
 • We stoppen in Chiang Rai bij de 'waanzinnige' Wat Rong Khun tempel.
 • We stoppen bij Kad Tung Kwian, een markt waar je bijvoorbeeld sprinkhanen of spinnen kunt eten.
 • Je maakt een trekking van twee dagen (één nacht) door de heuvels bij Chiang Mai. Tijdens de trekking slaap je bij de lokale bevolking in traditionele huizen. Maaltijden zijn inclusief tijdens de trekking.
 • Voor wie niet mee met de trekking wil wordt er een alternatief (inbegrepen) programma aangeboden in Chiang Mai, bestaand uit een kookworkshop en bezoek aan Doi Suthep.


Er zijn nog vele andere activiteiten mogelijk, zoals:
 

 • In Bangkok zijn er vele mogelijkheden zoals een bezoek aan het indrukwekkende Grand Palace.
 • Tijdens het verblijf op de Jungle Rafts op de River Kwai kun je zwemmen bij mooie watervallen zoals de Erawan watervallen.
 • Of ga met een longtailboot de rivier op om daarna terug te drijven naar je slaapplek.
 • We verblijven in een mooie lodge aan de rand van het nationaal park Khao Yai. Maak hier prachtige wandelingen onder leiding van een ervaren natuurgids.
 • Bij Sukothai kun je een leuke tuktuk-toer maken over het platteland.
 • Chiang Saen ligt aan de Mekong-rivier, maak een boottocht en bezoek de 'Hall of Opium', een museum over het opiumverleden van de regio.
 • In Chiang Mai zijn er diverse activiteiten te ondernemen zoals een kookworkshop, een bezoek aan de mooie tempel Doi Suthep of ziplinen.
 • Of bezoek het dorpje Bo Sang aan de rand van Chiang Mai, hier worden o.a. prachtige paraplu's nog traditioneel gemaakt.
 • Snorkelen en duiken zijn populaire activiteiten op Koh Samed.

Reisdocumenten

 • E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
 • Paspoort dat bij aankomst in Thailand nog minimaal zes maanden geldig is.

Geldzaken

In Thailand wordt er betaald met de bath. Kijk voor de actuele koers op oanda.com

Pinnen: in vrijwel alle plaatsen in Thailand zijn pinautomaten te vinden.
Contant: euro’s
Creditcards: worden in de grote steden en bij de wat luxere winkels geaccepteerd.
Reischeques: in euro’s.

Als richtlijn voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 250,- per persoon per week.

Het is in Thailand gebruikelijk om voor verleende diensten een fooi te geven. Om te voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen wordt er aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld waaruit fooien aan de buschauffeur, hotelpersoneel e.a. worden betaald. De richtlijn voor de fooienpot voor deze reis bedraagt € 40,- per persoon.

Als je op vakantie gaat buiten de eurozone, is het handig om alvast wat lokale valuta mee te nemen zodat je bij aankomst niet direct hoeft te pinnen. Bij GWK Travelex bestel je makkelijk en snel je buitenlands geld tegen 0% provisie en een goede koers.

Maaltijden

De maaltijden tijdens de trekking zijn bij de prijs inbegrepen. Voor deze reis worden tijdens de trektocht de maaltijden verzorgd door de lokale begeleiders. Deze maaltijden bestaan uit eenvoudige lokale gerechten (meestal rijst met groente en soep).

De overige maaltijden zijn, met uitzondering van het ontbijt in Kanchanaburi (River Kwai), Korat, Chiang Saen en op Koh Samed (totaal 7x), niet inbegrepen, zodat je vrij bent om zelf een keuze te maken waar, wanneer en wat je eet.

Pad Thai eten Thailand DjoserDe basis van de Thaise maaltijd is rijst. Daarbij wordt een grote variatie aan smakelijke vlees- en groentegerechten geserveerd, vaak scherp gekruid of op smaak gebracht met verse koriander en gember. Er is ook een grote verscheidenheid aan heerlijke (noedel) soepen. 'Op straat' kun je eten voor vaak maar een paar euro, je hebt dan een eenvoudige, maar lekkere maaltijd en een blikje fris. Aan de kust wordt veel verse vis bereid. In de grotere plaatsen zijn er ook volop restaurants met een westerse keuken te vinden.

NB: Veel hotels in Thailand organiseren op Kerst- en Oudejaarsavond een speciaal feestdiner met entertainment voor de hotelgasten. Hiervoor wordt meestal een verplichte toeslag geheven, los van de vraag of men al dan niet deelneemt aan dit diner. De hoogte van deze toeslag is circa 2.000 bath per persoon.

Gezondheid

Voor deze reis wordt aangeraden:

 • vaccinaties tegen DTP en hepatitis A.


Het is verstandig enigszins te letten op wat je eet. Tevens raden we je aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. aspirine en middelen tegen darmstoornissen.

Voor vaccinaties werkt Djoser samen met Thuisvaccinatie.nl. Het is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij je langs wanneer het jou uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. De tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering lcr.nl of itg.be.

Logo ThuisVaccinatie.nl

Reizen en Covid-19

Wij zijn ervan overtuigd dat we met de benodigde aanpassingen veilig en verantwoord op reis kunnen gaan. Daarbij volgen we de adviezen en richtlijnen van het RIVM en het ministerie van Buitenlandse Zaken. De reis gaat door als de bestemming code groen of geel heeft, we reizen dus niet naar een land of gebied met een negatief reisadvies (code oranje: "alleen noodzakelijke reizen" of code rood). Uiteraard hebben we ook veel contact met onze lokale agent, waardoor we goed op de hoogte zijn van de lokale omstandigheden en regels. Met deze lokale assistentie, onze 24/7 hulp en bijstand én de aanwezigheid van een Nederlandse reisbegeleider die extra goed is voorbereid, reis je met een gerust gevoel. Verrassingen onderweg kunnen we zo prima ondervangen. Na boeking houden wij je via "Mijn Djoser" op de hoogte van de laatste informatie.

Hotelverlenging

Verlenging met accommodatie is in Bangkok en Koh Samed bij te boeken. In Bangkok verblijf je vooraf of na afloop in een centraal gelegen middenklasse hotel. De prijs in Bangkok is vanaf € 25,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer bedraagt vanaf € 45,- per nacht.

Op Koh Samed verblijf je in een hotel vlakbij het strand. De prijs is vanaf € 40,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer bedraagt vanaf € 80,- per nacht.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.
 

Klimaat en geografie

Thailand heeft een tropisch klimaat. Er zijn drie jaargetijden te onderscheiden:
 

 • Van maart tot half juni: heet en droog, temperatuur overdag ongeveer 30-35°C.
 • Midden juni tot en met september: heet en vochtig, temperatuur overdag ongeveer 28-32°C.
 • Van oktober tot en met februari: betrekkelijk koel en tamelijk droog, temperatuur overdag ongeveer 18-32°C.

Reisbegeleiding en gidsen

Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en wensen. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit.

Een lokale gids vertelt uitgebreid over het land; van de lokale gebruiken, religieuze invloeden tot culturele achtergronden.

FAQ

Hoe reizen we door Thailand?

Op het grootste deel van de rondreis, van Bangkok naar Chiang Mai, beschikken we over een eigen, moderne, airconditioned bus met ruime zitplaatsen. Afhankelijk van de groepsgrootte reizen we soms met een of meer minibusjes, ook voorzien van airconditioning. Van Chiang Mai naar Bangkok nemen we de comfortabele nachttrein, met gereserveerde slaapplaatsen. De transfer naar en van het eiland Koh Samed wordt uitgevoerd met bus en een gedeelte per boot.

Waar overnachten we?

Ik boek met drie (of vijf) personen. Hoe word ik ingedeeld?

Hebben de hotels een zwembad?

Welke zijn de verschillen tussen de 21-daagse en de 15-daagse rondreis?

Gaat er een Nederlandse reisbegeleider mee of een lokale gids?

Moet ik een klamboe meenemen voor deze reis?

Hoe zwaar is de tweedaagse trektocht?

Heb ik een visum nodig voor Thailand?

Heb ik een slaapzak nodig voor de trekking?

Gaan er dragers mee tijdens de trektocht?

Kan ik aan het begin of eind van de reis langer in Bangkok blijven?

Kan ik aan het eind van de reis langer aan het strand blijven?

Hoe is de elektriciteitsvoorziening in Thailand?

Kan ik pinnen in Thailand?

Kan ik tijdens de reis naar huis bellen of e-mailen?

Stel je eigen vraag

Bekijk alle veelgestelde vragen

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Onze allereerste groepsreis. Leuke groep, ervaren, betrokken en bevlogen gids, fascinerend land. We hebben zoveel gezien dat we thuis er nog behoorlijk van na kunnen genieten. Het Djoser concept is wat ons betreft een succes en voor herhaling vatbaar

  8,0

  8,0
 • Ricardo was een prima reisleider. Hij gaf de nodige tips en advies voor de juiste en "veilige" restaurants.

  9,0

  9,0
 • Met een goed gevoel kijk ik terug op de 21 daagde rondreis in Thailand. We hebben ontzettend veel gezien. Dit is mede door onze zeer ervaren reisleider Ricardo! Hij heeft veel kennis van het land en vertelt veel over alle mooie plekjes! Voor mij een reis om nooit te vergeten! Bedankt Ricardo!

  9,0

  9,0
 • Een afwisselende reis die je veel van dit prachtige land laat zien en beleven. Onze fantastische reisleidster gaf hier nog een extra dimensie door haar kennis van het land en haar enorme inzet om het voor iedereen een onvergetelijke vakantie te laten worden :-)

  9,0

  9,0
 • Mooi land, lekker eten. Naar mijn idee goede reisroute. Geweldige reisbegeleidster( Cynthia) die de steekjes die de lokale gids liet vallen prima oppakte

  9,0

  9,0
 • Thailand is een fantastisch vakantieland. Deze reis is uitstekend georganiseerd. De afwisseling in de reis heeft er mede voor gezorgd dat we erg genoten hebben. Een aanrader voor iedereen die Thailand wil ontdekken.

  9,0

  9,0
 • Heerlijk reis gehad met enthousiaste reisleiding. Wil je relaxen, hangen en bijkomen op vakantie? Dan zou ik deze reis aan je voorbij laten gaan. Maar wil je het maximale uit Thailand halen, dan ben je aan het goede adres. Ontzettend veel gezien en gedaan. Intensief maar erg de moeite waard!

  8,0

  8,0
 • Was een super mooie vakantie wel erg druk, maar dan zie je wel alles en nog meer dankzij gids en Alice niets was te gek, dus voor mijn krijgen ze een DIKKE 10 Gr Willem

  10,0

  10,0
 • Geweldige rondreis door het prachtige land van chedi's, stupa's en gouden boeddha's! Wondermooie natuur, eerlijke, vriendelijke bevolking en heerlijke, lekkere keuken! Genieten van het eerste tot het laatste moment...om nooit te vergeten!

  8,0

  8,0
 • Prachtige tempels, mooie markten, heerlijk eten, vriendelijke mensen en fijn strand!

  8,0

  8,0
 • Een heerlijke vakantie beleefd in het prachtige Thailand. De verschillende locaties van overnachten vonden wij prima passen bij een avontuurlijke vakantie maar mensen die continue 5* lokatie verwachten worden teleurgesteld. 3 weken vol indrukken die een goed beeld geven van Thailand.

  9,0

  9,0
 • Heerlijke vakantie gehad met een jonge groep. Fijne reisleiding! voor herhaling vatbaar.

  8,0

  8,0
 • Leuke reis, zeer goede Thaise begeleidster. Kook cursus bijzonder leuk en leerzaam. Alles was goed geregeld door Djoser. Dit was onze 24e reis met Djoser op naar de 25e.

  8,0

  8,0
 • Een zeer mooie zware reis Thailand 21 dagen. Als je een hoop mooie en unieke ervaringen wil beleven boek dan zeker deze reis.

  9,0

  9,0
 • Super mooie reis met een geweldige groep. Veel gezien en gedaan. Veel afwisseling. Goed en heerlijk eten. Goede en enthousiaste begeleiding door de Thaise gids Nikky en de Nederlandse begeleidster Hanna. Dit alles heeft het tot een topreis gemaakt met mooie herinneringen

  9,0

  9,0
 • Een geweldige interessante reis met veel vrijheid. Veel leuke mensen in de reisgroep ontmoet. Ik ben voldoende enthousiast om volgend jaar weer een verre reis te boeken.

  8,0

  8,0
 • Had deze reis al gedaan, maar nu met partner. Prachtig land, lekker eten en een zeer goede reisleidster.

  10,0

  10,0
 • Het is een mooie reis geweest. In het begin wat drukke en soms lange reisdagen maar zeker de moeite waard. Onderweg regelmatig gestopt om dingen te bekijken of lekker te eten. De dagen aan het einde van de reis in Chiang Mai en op Koh Samet heb veel vrijheid. Leuke, gedreven reisbegeleidster!

  8,0

  8,0
 • Leuke reis door Thailand met een erg leuke groep en hele goede en zorgvuldige reisleidster Zinzi. Thailand is een goed land om mee te beginnen als je nog nooit in Azië bent geweest. Enorm lekker eten, lekker weer en een vriendelijke bevolking.

  8,0

  8,0
 • Zeer leuke reis met fantastische groep mensen.... Zeer goede organisatie, leuke reisbegeleider, veel gezien op korte periode.

  10,0

  10,0
 • We hebben ons nergens druk over hoeven maken en heerlijk ontspannen Thailand bekeken, mede dankzij de gids die alles goed regelde, inclusief het heerlijke eten.

  9,0

  9,0
 • Erg naar mijn zin gehad met een erg enthousiaste, leuke gids, Loes. Hotels waren basic: je hebt alles wat je nodig hebt en het is er schoon. Veel met de bus onderweg geweest, maar alle dagen (ook onderweg) hadden iets moois te bieden. Bij vragen word je meteen goed geholpen bij Djoser.

  8,0

  8,0
 • Zeer mooie reis. Reisbegeleiding was zeer goed.

  10,0

  10,0
 • Zien en doen! Voelen en proeven! De heel enthousiaste, zorgzame én buitengewoon vakkundige reisbegeleidster Loes heeft ons tijdens de 21-daagse rondreis Thailand de kans gegeven om kennis te maken met alle (mooie) facetten van Thailand. Een legendarische reis!

  8,0

  8,0
 • Wat een pracht van een reis.. al had dit veel te maken met onze top reisbegeleider. Tom heeft er voor gezorgd dat we niets tekort kwamen. We zijn nog ondersteboven van al dat moois dat we gezien hebben.. een reis die we een ieder kunnen aanbevelen en nu.. NAGENIETEN!

  9,0

  9,0
 • Geweldige ervaring, waarbij je goed beeld krijgt van het echte leven in Thailand. Sommige reisdagen wel lang, maar afgewisseld met zeer leuke excursies vanuit een plaats. Hotels zijn over algemeen goed en niet te perfect om afstand met het echt Thailand niet te groot te maken.

  8,0

  8,0
 • Een supermooie reis met als hoogtepunt Loy Krathong.

  10,0

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Daarom Djoser

 • Nederlandse reisbegeleiding én lokale gids
 • Bezoek het bijzondere Bangkok en Chiang Mai
 • Boottocht klongs in Bangkok inclusief
 • Bijzonder verblijf op de drijvende jungle rafts
 • Bezoek aan Khao Yai NP, Thailands oudste en grootste nationale park
 • 2-daagse trekking (incl. maaltijden) inbegrepen
 • Alternatief 2-daags programma (i.p.v. trekking) inbegrepen
 • Verlenging in Bangkok of Koh Samed mogelijk

Klantwaardering

8,7

Onze allereerste groepsreis. Leuke groep, ervaren, betrokken...
Onze allereerste groepsreis. Leuke groep, ervaren, betrokken en bevlogen gids, fascinerend land. We hebben zoveel gezien dat we thuis er nog behoorlijk van na kunnen genieten. Het Djoser concept is wat ons betreft een succes en voor herhaling vatbaar

Nellie Z. en Carel vd P. - 8,0
Ricardo was een prima reisleider. Hij gaf de nodige tips en...
Ricardo was een prima reisleider. Hij gaf de nodige tips en advies voor de juiste en "veilige" restaurants.

Cor B. - 9,0
Met een goed gevoel kijk ik terug op de 21 daagde rondreis i...
Met een goed gevoel kijk ik terug op de 21 daagde rondreis in Thailand. We hebben ontzettend veel gezien. Dit is mede door onze zeer ervaren reisleider Ricardo! Hij heeft veel kennis van het land en vertelt veel over alle mooie plekjes! Voor mij een reis om nooit te vergeten! Bedankt Ricardo!

Liezbeth - 9,0

Bekijk hotel reviews op

Het weer in Thailand

Het weer in Thailand

32°C

Terug naar boven