• Overzicht Vietnam & Cambodja actieve reizen van Djoser

Fietsvakantie Vietnam & Cambodja

In de bedrijvige Mekongdelta wisselen suikerriet-, kokosnoten- en fruitplantages de groene rijstvelden af. De ‘rijstschuur van Vietnam’ is overwegend vlak en laat zich prima per fiets ontdekken. Je rijdt door dorpen, steekt rivierarmen over met veerboten en ontmoet praatgrage deltabewoners. In Cambodja maken we een fietstocht langs wereldwonder Angkor Wat.

Lees meer

Kies een rondreis:

Ontdek Vietnam & Cambodja op de fiets

Een fietsvakantie door Vietnam & Cambodja is een unieke manier om de landen van dichtbij mee te maken. De fietsreizen van Djoser zijn erop ingericht om je op een actieve manier kennis te laten maken met dit fascinerende land. De drukte van Ho Chi Minh City, oftewel Saigon, wordt al snel afgewisseld met de prachtige binnenlanden met de indrukwekkende Mekongdelta. In Cambodja bezoek je onder andere Ankor Wat en Phnom Pehn.

Wij hebben de mooiste routes al voor je uitgestippeld: het enige wat je hoeft te doen, is je mee te laten voeren door al het moois dat je tijdens je fietsvakantie in Vietnam en Cambodja gaat zien.

Fietsen in Vietnam en Cambodja

Vietnam en Cambodja lenen zich uitstekend voor een fietsvakantie. Het landschap is vlak en er is zo veel te zien, dat je regelmatig even zult willen stoppen. Op de fiets heb je nu eenmaal veel meer vrijheid. Maak een praatje met de lokale bevolking of proef het lekkere eten dat overal langs de weg verkrijgbaar is. De soms hoge temperaturen en de hoge luchtvochtigheid zijn de enige factoren die je fietsreis in Vietnam en Cambodja wat zwaarder kunnen maken. Natuurlijk wordt er daarmee zo veel mogelijk rekening gehouden door vroeg te vertrekken.

In de steden als Ho Chi Minh City en Phnom Phen is het verkeer zo druk, dat we deze delen van Vietnam en Cambodja onze fietsreizen vaak per bus voortzetten. Eenmaal weer buiten het centrum kun je per fiets verder en is het aangenaam en ontspannen fietsen tussen de lokale bevolking.

Goed verzorgde fietsreizen door Vietnam en Cambodja

Tijdens je fietsvakantie door Vietnam en Cambodja zal het je aan niets ontbreken. Er zijn kamers gereserveerd in centraal gelegen, comfortabele hotels, van waaruit je makkelijk met je fiets of te voet de stad kunt ingaan. De tweepersoonskamers zijn voorzien van eigen douche en toilet en nagenoeg altijd van airconditioning. En wil je alleen reizen? Tegen een toeslag kun je ook een eenpersoonskamer boeken.

Bij alle fietsreizen is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig, die je graag helpt bij vragen, opmerkingen of problemen. En hoewel de meeste tochten per fiets afgelegd worden, rijdt er altijd een bus met ons mee, waardoor je je fietstocht op ieder moment kunt onderbreken.

Boek onze fietsreizen naar Vietnam en Cambodja gemakkelijk online

Je fietsvakantie in Vietnam en Cambodja kun je bij Djoser eenvoudig online regelen. Je vindt alle informatie om een jouw favoriet te kiezen uit onze fietsreizen naar Vietnam en Cambodja. Boek dus direct jouw droomreis online!

> Fietsreis Vietnam & Cambodja

Terug naar boven