Overzicht Wandelreis Marokko rondreizen van Djoser

Wandelvakantie Marokko

Marokko leent zich uitstekend voor een avontuurlijke wandelvakantie. De wandelreizen van Djoser zijn de perfecte mix tussen actief en ontspannen. Tijdens de wandelreis in Marokko loop je in het ruige Atlasgebergte tussen Berberdorpen. De ruige bergen en de vriendelijke bevolking zullen je wandelvakantie in Marokko tot een onvergetelijke ervaring maken.

Reviews Marokko reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Prachtige wandelvakantie in Marokko, in nog weinig bezochte vallei, je gaat helemaal in de tijd terug, aanrader

  9,0

  Wandelreis Marokko, 8 dagen

 • Deze wandelreis in de Atlas van Marokko was een fantastische ervaring: de prachtige wandelingen onder leiding van een lokale gids, de gastvrije bevolking en de uitstekende verzorging van eten en drinken door lokale koks brengt je weer terug naar de basis. Elke dag was het weer een verrassing!!

  9,0

  Wandelreis Marokko, 8 dagen

 • Prachtige reis langs bijzondere Berbercultuur, ruige bergwandelingen met mooie uitzichten en de vruchtbare vallei. Betrokken gids Azis heeft ons optimaal laten genieten in een enthousiaste planning met de gastvrijheid van de vriendelijke mensen en bijzonder mooi eten.

  9,0

  Wandelreis Marokko, 8 dagen

 • Mooie reis met goede plaatselijke begeleiding, maar helaas 1 dag minder door aangepaste heen en terugvlucht, heel jammer!

  8,0

  Wandelreis Marokko, 8 dagen

Wandelen in indrukwekkend Marokko

Tijdens de wandelreizen door Marokko van Djoser maak je op een bijzondere manier kennis met dit indrukwekkende land. Je vliegt op Marrakech, waar je de eerste dag te tijd krijgt Marrakech te leren kennen en te dwalen in de gezellige souks. Hierna zal het echte wandelen beginnen.

Kies je voor de korte wandelvakantie in Marokko, dan zullen de wandelingen je de bergen in voeren en via goede paden zullen we een aantal Berberdorpjes bezoeken. De wandelingen zijn zeker de moeite waard. Na de wandelingen zullen we overal gastvrij worden ontvangen in de accommodaties, die veelal door de lokale Berbers gerund worden.

Het Marokkaanse klimaat
Marokko heeft een gematigd klimaat met koele winters en warme zomers. In de bergen is het vaak koeler dan in het binnenland. Tijdens de maanden mei en juni kun je veel bergbloemen aantreffen wat zorgt voor een prachtig gezicht. In oktober kan het in de bergen alweer licht gaan sneeuwen. Marokko heeft dus een goed wandelklimaat gedurende de zomers en in het voor- en najaar: niet al te hoge temperaturen en lage luchtvochtigheid. Het ideale land voor een fijne wandelvakantie!

Voor wie is een Djoser wandelvakantie geschikt?
De 8-daagse wandelreis is goed te doen voor mensen met een normale tot goede conditie.

Boek je wandelreis Marokko eenvoudig online
Een wandelreis is dé manier om Marokko op een actieve manier te ontdekken. Omdat we je je reis op een gemakkelijke manier willen laten boeken, kun je dat bij Djoser eenvoudig online doen. Kies je favoriete wandelreis en regel alles online.

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie