• Overzicht Nepal actieve reizen van Djoser

Wandel- & Fietsvakantie Nepal

Kun je niet kiezen tussen wandelreizen of fietsreizen naar Nepal? Tijdens deze unieke reis heb je de gelegenheid om Nepal zowel te voet als op de pedalen te ontdekken. Je maakt fietstochten in de mystieke Kathmandu vallei, bij het natuurpark Chitwan en rond het Phewameer in Pokhara. Vanuit Pokhara maak je een wandeltocht met de schitterende Himalaya als decor. Met de reizen van Djoser combineer je eenvoudig je fietsvakantie met een wandelvakantie en beleef je Nepal op een unieke manier.

Lees meer

Meer over Wandelreis Nepal

Ontdek het bijzondere Nepal
Dé manier om Nepal te ontdekken is per fiets en te voet. Zo kun je tijdens de fiets- en wandelreizen in Nepal optimaal in contact komen met de rijke cultuur en natuur van het land. Er zal genoeg afwisseling zijn tussen de steden en dorpjes en de ruige uitlopers van het beroemde Himalayagebergte.

Al fietsend bezoeken we alle highlights in de Kathmanduvallei. We bekijken onderweg de mooiste stoepa’s en ook gaan we terug in de tijd tijdens ons bezoek aan Bhaktapur. Ook de natuurliefhebbers komen aan hun trekken tijdens ons verblijf aan de rand van Chitwan nationaal park. Hier kun je een wandeling maken in de jungle of een safari maken op de rug van een olifant. De trekking in het gebied van het Annapurnamassief geeft je een onvergetelijk uitzicht op de hoogste toppen van de Himalaya.

Goed verzorgde fiets- en wandelreizen in Nepal
Met Djoser is je vakantie altijd goed geregeld. Je boekt een goed verzorgde wandel- en fietsvakantie, waardoor je je zorgeloos mee kan laten voeren door al het moois dat Nepal te bieden heeft. Je vliegt op de hoofdstad Kathmandu waar we midden in het gezellige Thamel overnachten. Gedurende de hele reis is er Nederlandstalige reisbegeleiding aanwezig, bij wie je altijd terecht kunt met vragen en opmerkingen.

Voor wie is deze fiets- en wandelvakantie geschikt?
Deze reis is geschikt voor iedereen met een goede conditie. Tijdens het fietsen in Nepal zijn er een aantal pittige beklimmingen, maar er is veel flexibiliteit in dit gedeelte van de reis. De trektocht stijgt en daalt afwisselend en we bereiken een maximale hoogte van 2.860 meter. We wandelen 6 tot 8 uur per dag en overnachten in eenvoudige trekkershutten tijdens de trekking. Verder overnachten we in comfortabele middenklasse hotels.

Boek je fiets- en wandelreizen naar Nepal online
Ontdek alle highlights van Nepal te voet en op de fiets op een zorgeloze manier. Omdat we je je reis ook op een ontspannen manier willen laten boeken, kun je dat bij Djoser gemakkelijk online doen. Kies je favoriete wandel- of fietsvakantie en regel alles eenvoudig online.