Nepal

Nepal

Met oog voor de wereld

 • Reisverslag Family India & Nepal

  Reisverslag Family India & Nepal

  Djoser Family-reiziger Peter heeft een uitgebreid blog gemaakt van zijn ervaringen in India en Nepal op de drie weekse Djoser Family-reis. Je vindt de verschillende blogs hier!

  Lees meer

 • De 7 hoogtepunten van Kathmandu

  De 7 hoogtepunten van Kathmandu

  Kathmandu is een stad gevuld met de heerlijke chaos die je alleen in Nepal kunt vinden. Je komt ogen en oren te kort! Om je op weg te helpen heeft reisbegeleider Aafke van der Heiden deze blog geschreven met daarin de 7 highlights van Kathmandu.

  Lees meer

 • Oog in oog met een neushoorn in Chitwan

  Oog in oog met een neushoorn in Chitwan

  Tijdens ons verblijf in Chitwan brengen we natuurlijk ook een bezoek aan het nationale park. In dit nationale park leeft de met uitsterven bedreigde eenhoornige neushoorn, de Bengaalse tijger, beren, apen, krokodillen, garvialen, wilde olifanten etc. Het verkennen van het nationale park doen we niet vanuit een safari jeep maar dit doen we te voet. Best spannend om te voet door een park gevuld met wilde dieren te trekken.

  Lees meer

 • De Nepalese keuken

  De Nepalese keuken

  Nepal staat om veel dingen bekend, maar de nepalese keuken is daar niet één van. Niet geheel terecht want er zijn zeker genoeg lekkere en spannende gerechten te vinden in Nepal.

  Lees meer

 • India & Nepal 22 dagen

  Fioranna is met Djoser 22 dagen naar India & Nepal geweest. Lees over haar belevenissen tijdens de reis.

  Lees meer

 • UNICEF & Djoser

  UNICEF & Djoser

  al 25 jaar samen op reis UNICEF en Djoser delen al vijfentwintig jaar een passie voor een betere toekomst voor kinderen wereldwijd. UNICEF is aanwezig in alle landen waar Djoser naartoe reist. We blikken terug op mooie, moeilijke, en moedige momenten waarop UNICEF door de steun van Djoser en alle reizigers een kind hulp en hoop op een betere toekomst heeft kunnen bieden. Hierbij een greep uit de pr...

  Lees meer

 • De drie koningssteden van Nepal

  De drie koningssteden van Nepal

  Kathmandu, Bhaktapur en Patan vormen samen de drie koningssteden in de Kathmandu-vallei.

  Lees meer

 • Nepal: welkom tijdens de wederopbouw

  Nepal: welkom tijdens de wederopbouw

  Een mooiere plek om een blogpost te schrijven kan ik me niet wensen.

  Lees meer

 • UNICEF helpt in Nepal

  UNICEF helpt in Nepal

  Djoser en UNICEF werken al twintig jaar samen om het leven van kinderen wereldwijd te verbeteren. Vooral op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg is Djoser actief. Momenteel steunen wij een programma tegen kindersterfte in Nepal. Juist dit land werd eind april getroffen door verwoestende aardbevingen. Hoe staat het ervoor en wat doet UNICEF om te helpen?

  Lees meer

 • Strijd tegen hiv in Nepal

  Strijd tegen hiv in Nepal

  Wat ze in Nepal ‘heuvels’ noemen, zijn in de werkelijkheid bergen. Het landschap is adembenemend, en tegelijkertijd moeilijk begaanbaar. Dat maakt dat veel Nepalezen in afgelegen gebieden wonen, en dus niet altijd toegang hebben tot gezondheidszorg. Nepal is vier keer zo groot als Nederland en ligt verscholen tussen het kolossale India en de hoge Himalaya. Het is één van de armste landen in de were...

  Lees meer

Vorige <
1
Terug naar boven