Fietsreis Polen, 9 dagen

Twee prachtige oude steden met daartussen een land vol wijngaarden, kastelen, oerbossen en slaperige dorpjes: dat zijn de ingrediënten voor een fietsreis in Polen. We beginnen de reis in de hoofdstad Warschau, vanwaar we de Wisla-rivier volgen naar het zuiden. In dit relatief vlakke land kunnen we eindeloos genieten van het landschap om ons heen, en natuurlijk ook van de gastvrijheid van het Poolse platteland.

Stuur door
Van:
Aan:


Reisschema

 1. Amsterdam - Warschau
 2. Warschau - Deblin - Kazimierz Dolny
 3. Kazimierz Dolny - Jozefow Nad Wisla
 4. Jozefow Nad Wisla - Sandomierz
 5. Sandomierz - Baranow
 6. Baranow - Wislica - Niepolomice
 7. Niepolomice - Wieliczka - Krakau
 8. Krakau
 9. Krakau - Amsterdam
Routekaart Fietsreis Polen, 9 dagen

Route op datum:

Beschrijving

Tijdens Djoser fietsreizen maak je fietstochten vanuit een verblijfplaats of een meerdaagse fietstocht. Er is geen sprake van een strak gepland reisschema. Op rustdagen kun je extra fietstochten maken of andere dingen gaan ondernemen. De reisbegeleider kan je hierover altijd tips en suggesties geven. Je bent natuurlijk niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Door het karakter van onze reizen en de plaatselijke omstandigheden kunnen zich onverwachte situaties voordoen. Hierdoor kan het voorkomen dat een bepaalde fietstocht of activiteit niet door kan gaan of aangepast dient te worden. We reizen in groepen van gemiddeld 15 en maximaal 19 personen.

Dag 1 Amsterdam - Warschau
Onze reis begint in de bruisende hoofdstad van Polen: Warschau! Dat Polen al lang geen grauw Oostblokland meer is, bewijst deze stad. Kunstgalerijen, hippe cafés en torenhoge wolkenkrabbers tekenen het straatbeeld van de metropool, die inmiddels ruim 3 miljoen inwoners telt.

Dag 2 Warschau - Deblin - Kazimierz Dolny
Warschau PolenWe nemen uitgebreid de tijd om de stad te ontdekken. Vooral de prachtige gebouwen van het oude centrum zijn een bezoek waard: die zijn na de tweede wereldoorlog met veel detail hersteld. Ook het imposante paleis voor cultuur en wetenschap, een cadeau van Stalin aan de stad, is een bezoek meer dan waard en mag niet overgeslagen worden. Vanuit de marmeren ontvangstzaal neem je de lift naar de bovenste verdieping, voor een mooi uitzicht over de stad.

Een korte busrit brengt ons naar het kleine Deblin, in het Poolse platteland. Hier beginnen we onze fietstocht langs de Wisla-rivier, die ons uiteindelijk helemaal in Krakau zal brengen. We doorkruisen een landschap van kleine boerderijen, dorpjes en wilgenhagen. Halverwege passeren we het gigantische landhuis van de familie Czartoyski, een belangrijke adellijke familie uit Polen. Kosten noch moeite zijn bespaard bij de bouw van dit immense rococo bouwwerk, of bij de aanleg van de monumentale tuin.

Onze eerste dag fietsen eindigt in het knusse Kazimierz Dolny. Over de oude kasseienstraatjes kun je een mooi wandelingetje maken naar de top van de heuvel waarop dit dorp is gebouwd, waar een oud kasteel en een vervallen toren staan. Vanaf hier heb je een goed uitzicht op gezellige verzameling van oude gebouwtjes, waarbij vooral grote kerk aan het centrale dorpsplein de aandacht verdienen. Dat plein is trouwens ook de uitgelezen plek om die avond neer te strijken op een terras.

 • Afstand: ca. 55km


Dag 3 Kazimierz Dolny - Jozefow nad Wisla

Moeras PolenDe volgende dag laten we de Wisla in eerste instantie links liggen: het binnenland ten zuiden van Kazimierz is namelijk een prachtig cultuurlandschap vol wijngaarden, incluis de bijbehorende chateaus. Later op de dag wordt het landschap langzaam wilder en rijden we vaker door een stuk ongerept bos, met kleine vennetjes en moerassen. Polen bezit nog veel van deze ‘oerbossen’. In de zomer en herfst maken de lokale bewoners er een sport van om te gaan rapen in het bos, van paddenstoelen tot bessen. ’s Avonds overnachten we in Jozefow nad Wisla, waar het centrale chateau ons herinnert aan de start van de dag.

 • Afstand: ca. 70km


Dag 4 Jozefow nad Wisla - Sandomierz

Kerk PolenWe fietsen door richting Sandomierz. Alhoewel de oevers van de Wisla vandaag nooit ver weg zijn, hebben we vaker een uitzicht op dichte berkenbossen en kleine houten huizen langs de weg, met daarnaast vaak een klein moestuintje waarin groenteperkjes en stokrozen vrolijk naast elkaar staan. De Wisla is één van de belangrijkste rivieren van Polen, waar al sinds de Middeleeuwen een bedrijvige handel plaats vond. Met de nodige rijkdom als gevolg. Dat merk je in de binnenstad van Sandomierz, dat wordt gekenmerkt door sierlijke pleinen en statige herenhuizen. Veel van die panden huisvesten tegenwoordig een goed restaurant, waartussen je naar hartenlust kunt kiezen.

 • Afstand: ca. 70 km


Dag 5 Sandomierz - Baranow
Baranow kasteel PolenAltijd al in een kasteel willen overnachten? Het kan in Baranow, ongeveer 50 kilometer fietsen ten zuiden van Sandomierz. Daarbij komen we ook een hoop andere kastelen tegen, die de oevers van de rivier sieren. Veel zijn inmiddels niet meer dan een ruïne, maar dat maakt het uitzicht er niet minder fraai op. Het kasteel van Baranow verkeert in een beduidend betere staat: zelfs de buxusheggen rondom het monument zijn strak gesnoeid. Binnenshuis, in de statige vertrekken die volhangen met portretten van de ‘patres familias’, komen oude tijden tot leven. Een sprookjesachtige overnachting!

 • Afstand: ca. 52 km


Dag 6 Baranow - Wislica - Niepolomice
Bisons PolenEen bus brengt ons naar Wislica, een stadje wiens geschiedenis zeker 1000 jaren terug gaat. Niet verwonderlijk dat we hier één van de oudste kerken van Polen tegen het lijf lopen. Je kunt hem duidelijk herkennen aan de merkaardige vierkante kerktoren, die los staat van de kerk, en het spitse dak. De fietstocht van vandaag brengt ons naar het oerbos van Puszcza Niepolomicka. Houd tijdens het fietsen je ogen goed open: de kans bestaat dat we onderweg wilde dieren tegenkomen, misschien wel een Europese bizon! Dit bos was vroeger een populair jachtgebied voor de Poolse adel, zoals die van het kasteel van Niepolomice, bij wie we vanavond te gast zijn. Net als de avond daarvoor mogen we intrekken in één van de prachtige oude slaapvertrekken van het kasteel, dat met zijn grote binnenplaats wat weg heeft van een burcht.

 • Afstand: ca. 75 km


Dag 7 & 8 Niepolomice - Wieliczka - Krakau

De laatste kilometers fietsen langs de Wisla brengen ons naar Krakau, één van Europa’s mooiste steden. Aan de rand van de stad liggen de wonderlijke zoutmijnen van Wieliczka. Hier is ondergronds een hele stad gebouwd, compleet met kerken, werkkamers en voetbalvelden. Omdat het geheel uit zoutsteen is gehouwen heeft het bovendien een sprookjesachtige glinstering. Een fenomenaal monument, waarin je uren kunt ronddwalen.

Krakau PolenKrakau beleefde een gouden eeuw in de 16e eeuw. Als hoofdstad van de Pools-Litouwse gemenebest, dat grote delen van Oost-Europa besloeg, groeide het uit tot een welvarende stad vol rijkversierde kathedralen en koopmanshuizen. De sfeer van die hoogtijdagen is nog altijd goed te voelen als je wandelt door de steegjes en galerijen, die uitpuilen van de winkeltjes. Of wanneer je neerstrijkt op één van de vele gezellige terrassen, vanwaar je kunt genieten van alle bedrijvigheid om je heen. Behalve een bezoek aan de oude stad, is het ook de moeite waard om een uitstapje te maken naar de oude Joodse wijk Kazimierz. Deze middeleeuwse wijk, die er tot een paar jaren geleden vervallen bij lag, heeft zich ontwikkeld tot een verzamelplaats voor kunstenaars en jongelui, met ook de bijbehorende cafétjes en bistro’s. Het rauwe randje van deze oude gebouwen vormt een mooi contrast met het prachtig gerestaureerde centrum van Krakau.

 • Afstand: ca. 50km


Dag 9 Krakau - Amsterdam

Na een dag op eigen initiatief de stad te hebben ontdekt, vliegen we terug naar Amsterdam.

Lees de volledige beschrijving

Vertrekdata/prijs

Vertrekdata 2020

Start - einde
Beschikbaarheid
Prijs
Start - einde
16 mei - 24 mei
Vertrek gegarandeerd
Beschikbaarheid
beperkt beschikbaar
Prijs € 1.295,-
Start - einde
13 jun - 21 jun
Vertrekgarantie i
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs € 1.245,-
Start - einde
18 jul - 26 jul
Vertrekgarantie i
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs € 1.195,-
Start - einde
01 aug - 09 aug
Vertrekgarantie i
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs € 1.145,-
Start - einde 05 sep - 13 sep
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs € 1.245,-

Vertrekdata 2021

Start - einde
Beschikbaarheid
Prijs
Start - einde
15 mei - 23 mei
Vertrekgarantie i
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs € 1.295,-
Start - einde 12 jun - 20 jun
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs € 1.295,-

Inclusief

 • Rechtstreekse vlucht met KLM 
 • Alle vluchttoeslagen
 • Nederlandstalige reisbegeleiding
 • Vervoer en fietshuur
 • Bagagevervoer en vervoer van de fietsen
 • Hotelovernachtingen met ontbijt
 • Overnachting in Koninklijk kasteel Niepolomice
 • Fietstochten conform programma
 • Diensten Djoser servicebalie Schiphol

Exclusief

Reisverzekering, maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, kosten ruimbagage, reserveringskosten € 25,-, bij 2 of meer personen € 35,-, etc.

Wijzigingen voorbehouden.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de internationale vluchten bedraagt vanaf €995,-.

Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen een toeslag vanaf € 245,-.

Groepssamenstelling

Onze groepen bestaan uit een zowel samenreizende als alleengaande reizigers. Reis je alleen, dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep en vertrekdatum van jouw keuze dan kunnen we je telefonisch (071 - 5126400, België: 09 223 00 69) meer informatie geven over bijvoorbeeld leeftijden en het aantal mannen, vrouwen of alleengaande reizigers.

Bij een aantal vertrekdata zie je ‘vertrekgarantie’ vermeld staan. Voor meer informatie over doorgang van de reis en gegarandeerd vertrek, klik hier.

Gemiddeld bestaan de groepen uit 12 deelnemers, het maximum is meestal 18.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 8.

Praktische informatie

Accommodatie

We overnachten in middenklasse hotels, waarbij de kamers altijd zijn voorzien van eigen douche en toilet. Een aantal hotels is de laatste jaren gerenoveerd. Dit betekent dat ze van alle gemakken zijn voorzien. Sommige pensions zijn knus en karakteristiek, andere hotels zijn groter van aard Ze liggen over het algemeen op loopafstand van de binnensteden of op een zeer bijzondere en gunstge locatie. Zo verblijven we in Niepolomoicka in een kasteel! Soms neem je een taxi of reis je met locals in een lokale bus of tram om in het centrum te komen. In het Tatragebergte verblijven we in een goed middenklasse hotel gesitueerd op een fantastische locatie.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor
 

Warschau MDM Hotel
Kazimierz Dolny Dwa Ksiezyce
Jozefof n. Wisla Hotel Bursztynowy 
Sandomierz Hotel Pod Cizemka
Baranow Zamkowy hotel
Puszcza Niepolomicka Royal Castle Niepolomice
Krakau Kazimierz 

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.


Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen een toeslag vanaf € 245,-.

Vliegreis

KLM

Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Kies een datum voor eventuele afwijkende vluchtschema's. Alle schema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema.

Kies vertrekdatum:

 • Vlucht met

  KLM

  Traject

  Amsterdam - Warschau

  Vertrek

  09:45

  Aankomst

  11:40

 • Vlucht met

  KLM

  Traject

  Krakau - Amsterdam

  Vertrek

  18:10

  Aankomst

  20:10


Er is geen tijdsverschil met Nederland.

CO2-compensatie

Reizen is verrijkend, maar het transport dat nodig is om nieuwe bestemmingen te ontdekken laat zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de reis te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen. Samen met de ANVR hebben we gekozen voor een samenwerking met de South Pole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten. Wij steunen een project in Thailand dat bestaat uit het installeren van zonnepanelen waardoor geen kolen meer hoeven worden te verbrand om elektriciteit op te wekken. Met CO2-compensatie doen we met elkaar dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Compenseer daarom je reis: dit is mogelijk voor slechts € 5,-. Vanzelfsprekend compenseren wij als Djoser ook alle reizen van onze medewerkers.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de internationale vluchten bedraagt vanaf €995,-.

Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

Vervoer

Tijdens de rondreis beschikken we over eigen bussen op de reisdagen, die voorzien zijn van ventilatie en verwarming indien noodzakelijk. Onderweg is vaak veel te zien en omdat het vervoer geheel tot onze beschikking staat, kunnen we stoppen waar we willen om even de benen te strekken, een foto te maken of een mooi plaatsje of markt onderweg te bezoeken. In verschillende interessante plaatsen onderweg stoppen we natuurlijk.

Fietsen
De reis is inclusief het gebruik van een goede kwaliteit fiets met versnellingen. We maken bij deze fietsreis fietstochten de Hoofdstad Warschau en het bruisende Krakau. De fietstochten gaan met name door mooie natuurgebieden, langs de rivier de Wisla en we passeren pittoreske stadjes. We fietsen tussen de 50 en 75 kilometer per dag over goed begaanbaar terrein. Het landschap is overwegend vlak waardoor deze fietsreis voor iedereen met een normale conditie goed te doen is. Je dient er wel rekening mee te houden dat een enkel hoogteverschil voor kan komen.
Elektrische fiets (e-bike)

Het is voor deze fietsreis mogelijk om een elektrische fiets te reserveren. De elektromotor van een elektrische fiets geeft je net dat duwtje in de rug, waardoor het heuvel op ook aangenaam fietsen is. Je bepaalt zelf hoeveel ondersteuning je wil. De toeslag voor een elektrische fiets is € 140,- voor de gehele reis. De fiets dien je voor vertrek te reserveren, dit kan je telefonisch of via info@djoserwandelfiets.nl aan ons doorgeven.

Bij de reis inbegrepen

 • Rechtstreekse vlucht met KLM 
 • Alle vluchttoeslagen
 • Nederlandstalige reisbegeleiding
 • Vervoer en fietshuur
 • Bagagevervoer en vervoer van de fietsen
 • Hotelovernachtingen met ontbijt
 • Overnachting in Koninklijk kasteel Niepolomice
 • Fietstochten conform programma
 • Diensten Djoser servicebalie Schiphol

Excursies

Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken, naast de fietstochten. De een gaat graag naar de moderne kunst galerieën in Warschau, terwijl de ander liever over de markt struint of op een terrasje gaat zitten. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen ‘en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

Tijdens deze reis door Polen zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen:

 • Fietstochten conform programma
 • Bezoek aan de twee steden Warschau en Krakau
 • Een bezoek aan Sandomierz en een wandeling in de tunnels onder het marktplein
 • Een stop bij een van de UNESCO benoemde werelderfgoederen: Wieliczka zoutmijn

Ter plaatse zijn er nog meer excursies te regelen.

Reisdocumenten

 • Geldig paspoort of Europese identiteitskaart
 • E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.

Geldzaken

In Polen is de Poolse Zloty het geldige betaalmiddel. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

Pinnen: is mogelijk in alle steden.
Contant: Zloty's
Creditcards: worden bijna overal geaccepteerd.

Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 175,- per persoon per week.

Het is gebruikelijk fooien te geven voor verleende diensten. Om te  voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen, wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald. De richtlijn voor de fooienpot voor deze reis bedraagt € 20,-.

Maaltijden

Op deze reis zijn de ontbijten bij de hotelovernachtingen inbegrepen, meestal in de vorm van een buffet. Het ontbijt bestaat uit brood, een schotel met kaas en worst en een gebakken of gekookt ei. Soms is er vruchtensap en yoghurt, in ieder geval koffie en thee.

De Poolse keuken is niet erg bekend in Nederland, terwijl het een aantal bijzondere én lekkere gerechten serveert. Bijvoorbeeld pierogi: grote noedels gevuld met bijvoorbeeld zuurkool, vaak gegeten samen met een klein dotje verse room. Of de bijzonder gekleurde 'chłodnik': een koude, fel roze soep die met name in de zomer gegeten wordt. Bij een grotere maaltijd wordt bijna altijd een verse braadworst geserveerd, die op allerlei verschillende manieren worden bereid, afhankelijk van de slager, de stad of het seizoen.

Je kunt zelf de keuze maken voor lunch en diner. Er is in de grotere steden een flink aantal restaurants waaruit je kunt kiezen, in de kleinere plaatsen is de keuze beperkter. Soms nemen we een picknick-lunch mee om onderweg op een mooie plek in de natuur te lunchen. Naast restaurants met de gewone Europese gerechten zijn er ook internationale restaurants gekomen. Zuivelproducten en salades zijn over het algemeen volop verkrijgbaar. Kraanwater is over het algemeen goed en schoon, maar smaakt niet altijd even lekker. Mineraal water is vrijwel overal verkrijgbaar.

Gezondheid

Voor Polen worden geen vaccinaties aangeraden. We raden wel aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. pijnstillers en middelen tegen darmstoornissen.

Bagage

Gezien de vaak beperkte bagageruimte in de bussen verzoeken we om de bagage te beperken tot zo’n 15 kg per persoon. We verzoeken daarnaast om een weekendtas of kleine (rol)koffer mee te nemen. Deze zijn gemakkelijker op te bergen in de verschillende vervoermiddelen.

Klimaat en geografie

In Polen heerst een landklimaat met warme zomers en zeer koude winters. In het voor- en najaar (april, mei en oktober) moet je rekening houden met koele dagen en koude nachten. De temperatuur overdag schommelt dan tussen 10° en 20°C. In de zomermaanden ligt de temperatuur hoger en kan het aangenaam warm zijn. In de maanden mei, juni en september zijn de temperaturen over het algemeen zeer aangenaam, zowel overdag als ´s avonds.

Zwaarte van de reis

 • Zwaarte fietsreis
 • Zwaarte fietsreis

De fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die een goede conditie en gezondheid heeft en regelmatig op de fiets stapt. We hebben de reizen gerangschikt naar zwaarte. Hierbij is rekening gehouden met de hoogten waarop we fietsen en de hoogteverschillen die we overbruggen en de duur van de fietstochten. Dit blijft natuurlijk een inschatting. Bovendien zal je persoonlijke beleving mede afhankelijk zijn van factoren als weersomstandigheden en je fysieke gesteldheid.

De reizen met één fietsje gaan over vlak tot heuvelachtig terrein. Bij reizen met drie fietsjes fietsen we in bergachtig gebied met steilere afdalingen. Regelmatig wordt de groep met de bus op de top van een pas afgezet om vervolgens met de fiets af te dalen. Liefhebbers kunnen er uiteraard ook voor kiezen om de uitdaging omhoog aan te gaan. Bij iedere fietsreis rijdt een bus mee, zodat je een fietstocht kunt onderbreken. Bij veel reizen kunnen we ter plaatse, afhankelijk van de wensen van de groep, de fietstochten inkorten of verlengen.


Totaal aantal km fietsen: ca 371 km
Gemiddeld aantal km fietsen: 62 km


We fietsen tussen de 50 en 75 kilometer per dag over redelijk vlak gebied door de natuur van Polen. De fietsreis is geschikt voor iedereen die regelmatig op de fiets stapt. Je kunt te allen tijde een fietstocht afbreken en een stuk met de bus mee te rijden. De fietstochten zijn ter plaatse, afhankelijk van de wensen van de groep en de mogelijkheden, in te korten of te verlengen.

Ga goed voorbereid op reis!
Zorg ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. Houd of breng de maanden voorafgaand aan je reis je conditie op peil en probeer uitgerust aan je fietsreis  te beginnen. Zo heb je meer plezier van je vakantie.

Reisbegeleiding en gidsen

Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en wensen. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit.

Prijs vanaf € 1.145,-

9 dagen v.a. € 1.145,-

Tel: 071 5126400

5°

Daarom Djoser

 • Een goede combinatie tussen geschiedenis, natuur en architectuur
 • Volop genieten van natuur tijdens de fietstochten
 • Het ontdekken van de twee interessante steden: Warschau en Krakau
 • Vervoer met comfortabele touringcar
 • Ondersteuning van volgwagen
 • E-bike mogelijk op aanvraag
 • Overnachtingen in bijzondere accommodaties
 • Alle hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Nederlandstalige reisbegeleiding
 • Rechtstreekse vluchten met KLM