Vaccinaties

Vaccinaties

Voor veel bestemmingen gelden aanbevolen vaccinaties. Bij elke reis kun je onder de praktische informatie/gezondheid meer vinden over eventueel aanbevolen vaccinaties en profylaxe.

Voor vaccinaties werkt Djoser samen met Thuisvaccinatie.nl. Het is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij je langs wanneer het jou uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. De tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen. De kosten voor een bezoek aan huis zijn altijd €35,- , ongeacht het aantal personen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.



Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering lcr.nl of itg.be.

Tijdens reizen naar bestemmingen als Argentinië & Chili, Bolivia & Peru of Tibet kom je in gebieden die hoger dan 3000 meter boven zeeniveau liggen. Ben je bijvoorbeeld hart- of carapatiënt of heb je andere gezondheidsproblemen, raadpleeg dan vóór boeking je arts.