Overzicht Europa rondreizen van Djoser

Rondreizen Europa

Onze bestemmingen

Met de rondreizen van Djoser leer je op bijzondere wijze Europa van een heel andere kant kennen. Je kunt ervoor kiezen om één land te bezoeken, of meerdere landen te combineren in één rondreis. Waar je rondreis ook langs gaat, Djoser heeft de mooiste routes door Europa al voor je uitgestippeld. Je kunt altijd rekenen op goede accommodatie, vervoer, excursies en professionele reisbegeleiding. De leukste groepsrondreizen van heel Europa!

Rondreizen met veel individuele vrijheid
Djoser begrijpt dat individuele vrijheid belangrijk is. Tijdens onze groepsreizen door Europa reis je daarom in kleine groepen van gemiddeld 16 personen, waarmee je samen de mooiste plekken van Europa ontdekt. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan en er is volop ruimte om er alleen op uit te trekken. Met een rondreis van Djoser ontdek je Europa op jouw manier!

Europa: een schat aan diversiteit
Europa is letterlijk om de hoek, maar kan door haar enorme diversiteit en prachtige natuur aanvoelen als een totaal andere wereld. Dat maakt het dé bestemming voor de mooiste rondreizen! Denk aan de geisers, watervallen en vulkanen van IJsland, het kleurrijke, historisch verleden van Turkije of de vele cultuurschatten en prachtige landschappen van Zuid-Italië. Waar mogelijk wordt er tijdens de groepsrondreis gekozen voor mooi gelegen hotels in Europa: midden in de natuur, aan zee of centraal midden in de stad.

Europa ontdekken met een rondreis van Djoser
Bekijk nu het uitgebreide aanbod groepsreizen in Europa van Djoser en kies welk land of welke landen je wilt ontdekken. Je kunt je groepsreis gemakkelijk online boeken, en direct zien welke deelnemers er met jouw reis meegaan. Kies dus voor de rondreizen van Djoser en ontdek Europa op de manier die bij jou past!
 

Alle bestemmingen in Europa

Reisblog

Bekijk alle reisblogs over Europa