Taiwan

Rondreis Taiwan

Op onze 15-daagse rondreis door Taiwan reizen we het hele eiland rond en bezoeken we bijzondere steden en leuke dorpjes en ervaar je diversiteit van de prachtige landschappen die Taiwan te bieden heeft. Taiwan is een verrassende bestemming en ideaal voor een korte rondreis. Een afwisselende groepsreis met zowel cultuur als natuur!

Lees meer

Verzorgde rondreizen Taiwan

Goed verzorgde rondreizen in Taiwan

Tijdens de groepsreis door Taiwan overnachten we in middenklasse hotels van goede kwaliteit. De hotels zijn mooi gelegen en er zijn bezienswaardigheden in de buurt. Een aantal hotels beschikt over een zwembad. We zullen ook een mooie boottocht op de Sun Moonlake maken. Er reist een ervaren, enthousiaste en deskundige Nederlandssprekende reisbegeleider met ons mee. Een mooie boottocht op Sun Moonlake is bij de reis inbegrepen.

Daarom met Djoser naar Taiwan
De groepsreis naar Taiwan is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Taiwan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis door Taiwan laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Taiwan je de moeite waard vindt om te bezoeken. Ontdek met Djoser wat de Nederlandse VOC op Taiwan heeft nagelaten.

Terug naar boven

Klantwaardering

7,9

Het was bijzonder! Met de hulp van onze locale gids Jimmy kr...
Het was bijzonder! Met de hulp van onze locale gids Jimmy kreeg ik de gelegenheid om diverse tempels te bezoeken, en kreeg ik meer inzicht in de plaatselijke religieuze gebruiken. Zie ook mijn blog: https://hgoei.wordpress.com/2018/09/29/taiwan-reis-terugblik-en-samenvatting/

G.H. Goei - 7,0
Terug naar boven
Chat met Djoser