Brazilië

Rondreis Brazilië

Tijdens de rondreis door Brazilië bezoek je o.a. de beroemde Foz do Iguaçu-watervallen, het natuurgebied de Pantanal, het koloniale Paraty en het paradijselijke eiland Ilha Grande. We sluiten de reis af in het bruisende Rio de Janeiro. Deze stad wordt beschouwd als de mooist gelegen stad ter wereld en heeft veel gezichten: van een ultramoderne skyline tot de uitgestrekte krottenwijken, favela’s genaamd.

Lees meer

Hoogtepunten van Brazilië

Ontdek alle hoogtepunten van Brazilië

Djoser biedt diverse rondreizen door en naar Brazilië aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatiereis. Zoals een 23-daagse rondreis door Brazilië & Argentinië. Wanneer je heel veel wilt zien is de 27-daagse rondreis van Santiago in Chili naar Rio de Janeiro een absolute aanrader. Tijdens onze rondreizen laten we je diverse hoogtepunten zien.

Beste reistijd Brazilië? 
Brazilië is een erg groot land, zo groot dat er verschillende klimaten zijn. Brazilië ligt op het zuidelijk halfrond. Tijdens onze wintermaanden is het daar zomer en andersom. In het zuiden valt van juni tot augustus de meeste regen. Van december tot maart kan de temperatuur boven de 30 graden uitkomen. Van juni tot september moet je er rekening mee houden dat het in de avond erg af kan koelen.

Goed verzorgde rondreizen

Tijdens je rondreis door Brazilië overnacht je in middenklasse hotels inclusief maaltijden. Maar ook overnachten we in de Pantanal op een typisch Braziliaanse fazenda en in authentieke pousadas op andere verblijven. Vaak omgeven door een mooie natuur en prachtige tuinen. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Brazilië te laten zien.

Waarom Djoser? 
De rondreis naar Brazilië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Brazilië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Brazilië rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,1

Erg mooie reis met veel afwisseling en activiteiten en zeer...
Erg mooie reis met veel afwisseling en activiteiten en zeer gemotiveerde reisleidster.

Nico B. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser