Bhutan

Rondreis Bhutan

Tijdens de 20-daagse rondreis naar Bhutan, Sikkim en Darjeeling bezoek je o.a. de hoofdstad Thimpu, de belangrijke kloosterforten in Punakha en Tongsa en de mooie Bumthang vallei. De rondreis Bhutan begint en eindigt in het intrigerende Calcutta, waarna Darjeeling en Gangtok bezocht worden.

Lees meer

Echt Bhutan

Het echte Bhutan

De rondreis Bhutan is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Bhutan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Bhutan laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de groepsreizen Bhutan in comfortabele en sfeervolle accommodaties met vaak een mooi uitzicht. We reizen met onze eigen bus. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Bhutan te laten zien.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,6

Met deze reis kom je in een heel mooi deel van India, Darjee...
Met deze reis kom je in een heel mooi deel van India, Darjeeling en Sikkim liggen beide prachtig in de Himalaya. Het zou zonde zijn om alleen maar Bhutan te bezoeken en dit over te slaan. En zowel in India als Bhutan kom je zoveel mooie en vriendelijke mensen tegen.

Basz B. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser
/