Bhutan

Rondreis Bhutan

Tijdens de 20-daagse rondreis naar Bhutan, Sikkim en Darjeeling bezoek je o.a. de hoofdstad Thimpu, de belangrijke kloosterforten in Punakha en Tongsa en de mooie Bumthang vallei. De rondreis Bhutan begint en eindigt in het intrigerende Calcutta, waarna Darjeeling en Gangtok bezocht worden.

Lees meer

Echt Bhutan

Het echte Bhutan

De rondreis Bhutan is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Bhutan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Bhutan laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de groepsreizen Bhutan in comfortabele en sfeervolle accommodaties met vaak een mooi uitzicht. We reizen met onze eigen bus. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Bhutan te laten zien.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,6

Onze reis naar Bhutan kan ik in 1 woord samenvatten en dat i...
Onze reis naar Bhutan kan ik in 1 woord samenvatten en dat is dat het een PRACHTIG land is. Je ziet op de rondreis het dagelijkse leven van het land. Ondanks dat je een persoonlijke gids hebt ter plaatse heb je toch een ongelooflijke vrijheid wat ik echt niet verwacht had.

Maurina D. - 10,0
Terug naar boven
Chat met Djoser
/