Kaapverdië

Rondreis Kaapverdië

Voor de kust van Afrika liggen de Kaapverdische Eilanden. De archipel bestaat uit diverse eilanden met elk een eigen karakter. Vanwege het aantrekkelijke subtropische klimaat worden sommige eilanden als strandbestemming steeds populairder. Tijdens deze rondreis over Kaapverdië bezoek je de landschappelijk en cultureel meest aantrekkelijke eilanden als Santiago, São Vincente, Fogo en Santo Antão, waar nog nauwelijks toeristen komen. Hoge bergen, slaperige dorpjes en levendige markten wisselen elkaar af.

Lees meer

De diverse eilanden van Kaapverdië

De diverse eilanden van Kaapverdië

Ontdek de hoogtepunten van de mooie Kaapverdische eilanden met een rondreis van Djoser. Wij bieden je goed verzorgde groepsreizen aan waarbij de 5 mooiste eilanden van Kaapverdië worden bezocht. Bij Djoser is een groepsreis een ongedwongen manier van reizen, waarbij er ook gelegenheid is om er zelf op uit te trekken: natuurlijk is er een programma, zo bieden we op alle eilanden een rondrit aan, welke in het programma is opgenomen. Op die manier is er vervoer om alle eilanden te ontdekken, maar je krijgt ook individuele vrijheid om je vakantie naar Kaapverdië zo in te richten als jij wil.
 

Rondreizen over Kaapverdië

De rondreizen die Djoser naar de Kaapverdische archipel aanbiedt combineren de belangrijkste van de 10 verschillende eilanden van de archipel: Sao Vincente, Sal, Santiago, Fog en Santo Antão.

We bieden twee verschillende reizen in Kaapverdië aan. Een actieve 13-daagse wandelreis waarbij we bijna iedere dag mooie wandelingen maken over de verschillende eilanden. Er is ook tijd om stadjes, dorpen en culturele bezienswaardigheden te bekijken.

Onze 12-daagse rondreis uit onze algemene brochure biedt voldoende gelegenheid om de vijf eilanden te verkennen. Op alle eilanden (behalve Sal) maken we een rondrit om een goede indruk te krijgen van de mooie landschappen en bezienswaardigheden. Er is daarnaast gelegenheid om te wandelen rondom de vulkaan op Fogo, langs weelderige plantages en langs de zee bij Santo Antão. Op sommige plekken kan er worden gezwommen. Geniet van de ontspannen sfeer, de vriendelijke Kaapverdianen of een drankje of cocktail op een terrasje.
 

Jouw favoriete Kaapverdië-rondreis gevonden?

Boek dan je reis naar Kaapverdië online bij Djoser. Je ziet direct de beschikbare vertrekdata en vindt er informatie over andere deelnemers die zich al aangemeld hebben. Zo weet je dus ook met wat voor gezelschap je op reis gaat. Binnen enkele minuten is je rondreis naar Kaapverdië geboekt. Toch nog vragen? Bel ons gerust: Tel: 071-5126400

Terug naar boven

Klantwaardering

8,5

Zalige reis: boeiend landschap, leuke sfeer in verschillende...
Zalige reis: boeiend landschap, leuke sfeer in verschillende bevolkingsgroepen, aangename temperatuur, toegankelijke keuken,... Toeristische plekken volop in ontwikkeling maar overige plekken nog puur. Enige minpunt: veel onderweg dus zeker reisschema nakijken.

Heidi H. - 8,0
Terug naar boven