Verenigde Staten

Rondreis Amerika

Met de reizen die Djoser aanbied in Amerika heb je keuze genoeg. Wil je naar de beroemde highlights zoals Las Vegas en de Grand Canyon? Of liever een stuk van de beroemde Route 66 volgen? Maar misschien wil je je laten verrassen door onbekendere gedeeltes van de zuidelijke staten en eindigen in New York. En wat denk je van een stedentrip naar Chicago, New York of Washington? Bij het diverse aanbod dat Djoser biedt, vind je zeker een reis die bij je past.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Verenigde Staten

Hoogtepunten van Amerika

Bekijk alle hoogtepunten van Amerika

De mooiste plekjes van Amerika

Tijdens de Amerika reizen van Djoser verken je de highlights van Amerika in een aangenaam tempo. We maken gebruik van eigen minivans waardoor we tijdens onze rondreizen kunnen stoppen waar en wanneer we willen. Zo ontdek je de mooiste plekjes van dit afwisselde continent.

De stroken langs de kust in het westen en oosten van Amerika zijn het drukst bevolkt en je vindt hier dan ook de meeste steden. De indrukwekkende nationale parken vind je vooral in het ruige, lege binnenland. Je hebt bij Djoser veel keus. We bieden o.a. een rondreis dwars door Amerika, een rondreis van zuid naar oost

Beleef Amerika van dichtbij

Tijdens een Amerika rondreis overnacht je in comfortabele middenklasse hotels en motels met eigen douche en toilet. Ook is het mogelijk te kiezen voor een kampeerreis. Op die manier kun je optimaal genieten van de indrukwekkende natuur van Amerika. Met de minivans kunnen we stoppen op bijzondere plekken en beleef je een groepsreis Amerika nog intensiever.

Kies voor een unieke Amerika-reis van Djoser

Onze reizen in Amerika zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de Amerikaanse cultuur en natuur. Wij hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Met een groepsrondreis Amerika van Djoser ontdek je de hoogtepunten van Amerika op een ontspannen manier!

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Één van de mooiste reizen die ik gemaakt hebt. Als je van na...
Één van de mooiste reizen die ik gemaakt hebt. Als je van natuur houdt dan moet je hier zeker heen. Alaska is een "land" op zich. Je kunt wandelen, vliegen, varen, fietsen etc. Genieten van de natuur, dieren en bergen. We hadden een gezellige groep en enorm enthousiaste leuke reisleider. TOPREIS!

Wilfred H. - 9,0
Terug naar boven