Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Amerika

Met de reizen die Djoser aanbied in Amerika heb je keuze genoeg. Wil je naar de beroemde highlights zoals Las Vegas en de Grand Canyon? Of liever een stuk van de beroemde Route 66 volgen? Maar misschien wil je je laten verrassen door onbekendere gedeeltes van de zuidelijke staten en eindigen in New York. En wat denk je van een stedentrip naar Chicago, New York of Washington? Bij het diverse aanbod dat Djoser biedt, vind je zeker een reis die bij je past.

Lees meer >

Alle rondreizen Verenigde Staten:

Djoser Junior:

De mooiste plekjes van Amerika

Tijdens de Amerika reizen van Djoser verken je de highlights van Amerika in een aangenaam tempo. We maken gebruik van eigen minivans waardoor we tijdens onze rondreizen kunnen stoppen waar en wanneer we willen. Zo ontdek je de mooiste plekjes van dit afwisselde continent.

De stroken langs de kust in het westen en oosten van Amerika zijn het drukst bevolkt en je vindt hier dan ook de meeste steden. De indrukwekkende nationale parken vind je vooral in het ruige, lege binnenland. Je hebt bij Djoser veel keus. We bieden o.a. een rondreis dwars door Amerika, een rondreis van zuid naar oost Amerika en een West Amerika rondreis aan. Ook bieden we een aantal stedentrips aan.

Het Amerikaanse klimaat

De seizoenen in Amerika lopen gelijk aan de seizoenen in Nederland en België. Hierdoor reis je ook in vergelijkbare maanden. Het voorjaar en najaar zijn mooie periodes om te reizen, de temperaturen zijn zeer aangenaam en de natuur is op haar mooist. In de zomermaanden kan het vooral in het zuiden en het binnenland tropisch warm worden. Dankzij de airconditioned minivans is het ook dan prima reizen. Een reis naar Amerika kan dan ook in vrijwel elk seizoen.

Beleef Amerika van dichtbij

Tijdens een Amerika rondreis overnacht je in comfortabele middenklasse hotels en motels met eigen douche en toilet. Ook is het mogelijk te kiezen voor een kampeerreis. Op die manier kun je optimaal genieten van de indrukwekkende natuur van Amerika. Met de minivans kunnen we stoppen op bijzondere plekken en beleef je een groepsreis Amerika nog intensiever.

Kies voor een unieke Amerika-reis van Djoser

Onze reizen in Amerika zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de Amerikaanse cultuur en natuur. Wij hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Met een groepsrondreis Amerika van Djoser ontdek je de hoogtepunten van Amerika op een ontspannen manier!

Blog rondreis Verenigde Staten

City by the Bay

Bij onze rondreizen door het westen van Amerika verblijf je een paar d...

Lees meer >

Reviews rondreis Verenigde Staten: 8,9

Een fantastische kennismaking met dit deel van de VS.
Een fantastische kennismaking met dit deel van de VS.

Naam: Fred M.
Cijfer: 8

Natuurschoon in de Verenigde Staten

Voor de natuurliefhebber hebben de Verenigde Staten veel te bieden. We bezoeken tijdens onze rondreizen door Amerika verschillende nationale parken met prachtige overweldigende natuur. Met onze reizen bezoeken we bijna alle hoeken van de Verenigde Staten en kun je genieten van het natuurschoon dat de USA te bieden heeft.

In Yellowstone vind je watervallen, geisers en schitterende bossen, de Everglades is het domein van de alligator, vogels en ander wild. In de Sierra Nevada ligt het Yosemite National Park met haar reusachtige bomen. Natuurlijk bezoeken we ook de adembenemende Grand Canyon, Monument Valley, Zion and Bryce Canyon en de machtige Niagara Falls.   

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.