Overzicht Litouwen, Letland, Estland & Rusland rondreizen van Djoser

Rondreis Baltische Staten

De Baltische Staten kenmerken zich door eeuwen oude steden, kastelen en uitgestrekte landschappen. Je vindt er veel cultureel-historisch erfgoed, iets waar de bewoners erg trots op zijn. Elk land heeft zijn eigen unieke karakter behouden. Bij Djoser kun je een 8-daagse, 14-daagse en 18-daagse rondreis boeken. Bij de 14-daagse rondreis breng je ook een bezoek aan Sint-Petersburg, bij de 18-daagse breng je een bezoek aan Sint-Petersburg én Moskou. Je kunt de Baltische Staten ook combineren met Finland.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van de Baltische Staten

Onder de Baltische Staten vallen de landen Estland, Letland en Litouwen. Mooie vakantielanden en dichtbij Nederland. Het zijn stuk voor stuk historische landen met gezellige en eeuwenoude steden. Daarnaast is er veel natuur waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.Je kunt ook met het gezin naar de Baltische Staten op onze familiereis.

Goed verzorgde rondreizen
We verblijven in goede middenklasse hotels waarvan de tweepersoonskamers voorzien zijn van eigen sanitair. De hotels liggen op loopafstand van de binnensteden. Het ontbijt is bij de overnachting inbegrepen. Tijdens de groepsreis door de Baltische Staten maken we gebruik van onze eigen bussen. Zo kunnen we zelf bepalen waar we willen stoppen om mooie foto’s te maken of een stadje te bezoeken. De wegen zijn goed begaanbaar en de reisdagen duren niet te lang.

Waarom Djoser
Met Djoser heb je de kans om een korte compacte stedentrip door de Baltische Staten te maken. Inclusief een bezoek aan kasteel Trakai en de indrukwekkende Heuvel der Kruizen in Litouwen. Er zal een Nederlandse reisbegeleider met ons meereizen. Zijn ervaring en deskundigheid is een absolute meerwaarde aan de Djoser groepsreizen. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.
 

Terug naar boven

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,5

 • Een mooie reis die je in korte tijd kennis laat maken met de drie Baltische hoofdsteden onder de bezielende (bege)leiding van Wim. Onderweg mooie stops gemaakt. Een leuke groep en veel individuele vrijheid. Hotels waren dik in orde al had die in Vilnius iets dichterbij het centrum mogen liggen.

  10,0 (Rondreis Litouwen, Letland & Estland, 8 dagen)

  10,0
 • Goed georganiseerde reis, hotels in het centrum, en reisleider. Mooie oude steden die lopend goed zijn te ontdekken.

  8,0 (Rondreis Litouwen, Letland & Estland, 8 dagen)

  8,0
 • Een heerlijke ontspannen reis van een week met de hoogtepunten van de Baltische staten. Leuke groep en prima reisleiding. Alleen het verblijf in Tallinn had een dag langer/dan wel terugvlucht op een later tijdstip/ gemogen.

  8,0 (Rondreis Litouwen, Letland & Estland, 8 dagen)

  8,0
 • Vrijheid blijheid is de slogan van Djoser en dat was zeker aan de orde tijdens deze rondreis in de Baltische Staten. In elke stad had je de kans om met een gids alles te verkennen ofwel deed je dit op je eigen houtje. Genoten van al de kerken (ja, het zijn er veel) en het lekkere eten!

  10,0 (Rondreis Litouwen, Letland & Estland, 8 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,5

Voor de reisleider Wim een 10 plus. Programma divers, maar s...
Voor de reisleider Wim een 10 plus. Programma divers, maar soms te "gemaakt", zoals molens in Saarema. Hotelkeuze goed. Kwaliteit stedengidsen belangrijk. Individuele vrijheid prettig.

Pim P. - 8,0
Terug naar boven