Litouwen, Letland, Estland & Rusland

Rondreis Baltische Staten

Bij Djoser kun je een 8-daagse, 14-daagse en 18-daagse rondreis door de Baltische Staten boeken. Bij de 14- en 18-daagse rondreis breng je ook nog een bezoek aan St.Petersburg of Rusland. In de Baltische Staten vind je cultureel-historisch erfgoed, iets waar de bewoners erg trots op zijn. Elk land heeft zijn eigen unieke karakter behouden.

Lees meer

Hoogtepunten Baltische Staten

Ontdek de hoogtepunten van de Baltische Staten

Onder de Baltische Staten vallen de landen Estland, Letland en Litouwen. Mooie vakantielanden en dichtbij Nederland. Het zijn stuk voor stuk historische landen met gezellige en eeuwenoude steden. Daarnaast is er veel natuur waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.Je kunt ook met het gezin naar de Baltische Staten op onze familiereis.

Goed verzorgde rondreizen
We verblijven in goede middenklasse hotels waarvan de tweepersoonskamers voorzien zijn van eigen sanitair. De hotels liggen op loopafstand van de binnensteden. Het ontbijt is bij de overnachting inbegrepen. Tijdens de groepsreis door de Baltische Staten maken we gebruik van onze eigen bussen. Zo kunnen we zelf bepalen waar we willen stoppen om mooie foto’s te maken of een stadje te bezoeken. De wegen zijn goed begaanbaar en de reisdagen duren niet te lang.

Waarom Djoser
Met Djoser heb je de kans om een korte compacte stedentrip door de Baltische Staten te maken. Inclusief een bezoek aan kasteel Trakai en de indrukwekkende Heuvel der Kruizen in Litouwen. Er zal een Nederlandse reisbegeleider met ons meereizen. Zijn ervaring en deskundigheid is een absolute meerwaarde aan de Djoser groepsreizen. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.
 

Terug naar boven

Terug naar boven