Overzicht Zuid-Afrika rondreizen van Djoser

Rondreis Zuid-Afrika

Een rondreis in Zuid-Afrika staat garant voor unieke ervaringen. Spannende safari’s, prachtige wijnboerderijen, de tuinroute, de Drakensbergen of wilde dieren spotten in het Kruger nationaal park: in Zuid-Afrika kan het allemaal. De zelfstandige staatjes Lesotho en Swaziland voegen daar hun hun unieke cultuur aan toe. Bij Djoser kies je zelf je ideale groepsrondreis in Zuid-Afrika. Ook kun je kiezen uit combinaties met diverse andere landen zoals Botswana en Namibië.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Afrika

Tijdens een groepsreis in Zuid-Afrika is het mogelijk de highlights van Zuid-Afrika in een aangenaam tempo te verkennen. Je groepsreis start in Kaapstad of in Johannesburg, waar je meteen de typisch Zuid-Afrikaanse sfeer kunt proeven. Start of eindigt je rondreis in Kaapstad, dan kun je genieten van een prachtig uitzicht op de beroemde Tafelberg. 

Naarmate je tijdens je rondreis door Zuid-Afrika verder richting het noorden reist, kom je in steeds minder dichtbevolkte gebieden. Ook wordt het heuvelachtiger en deze combinatie zorgt voor prachtige vergezichten van de bijzondere Afrikaanse natuur. Uitgestrekte vlaktes worden afgewisseld met heuvels, bergen en Afrikaanse plattelandsdorpjes.

Beleef Zuid-Afrika van dichtbij
Tijdens een groepsreis door Zuid-Afrika overnacht je in goede, comfortabele middenklasse hotels en chalets. Een enkele keer voert de originaliteit en ligging van de accommodatie de boventoon. Ook is het mogelijk te kiezen voor een kampeerreis. Op die manier kun je optimaal genieten van de bijzondere natuur van Zuid-Afrika. We reizen gedurende een rondreis Zuid Afrika met eigen bussen en op een aantal reizen verplaatsen we ons met een eigen safaritruck.

Kies voor een unieke reis van Djoser
De rondreizen door Zuid-Afrika zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de Zuid-Afrikaanse cultuur en natuur. Wij hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Met een rondreis van Djoser ontdek je de hoogtepunten van Zuid Afrika op een ontspannen manier!

Gezinsreizen
Wil je met het gezin op reis? Dan zijn er familiereizen naar Zuid-Afrika.

Terug naar boven

Reviews Zuid-Afrika reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Je leert de vele facetten van Zuid Afrika kennen in het gezelschap van wat snel vrienden worden. De lokale bevolking verwelkomt je met een gulle glimlach. Alleen dat Afrikaans is toch iets moeilijker te verstaan dan gedacht. Onze chauffeurs verdienen zeker een pluim. Het logement in Muluwa was top.

  8,0 (Rondreis Zuid-Afrika, 15 dagen)

  8,0
 • Wij hebben erg genoten van deze diverse reis en een heel goed beeld van Zuid-Afrika mogen krijgen in aangenaam gezelschap. De reis zelf heeft aan onze verwachtingen voldaan, voor een groot deel door de enthousiaste, actieve en initiatiefrijke groep (goede compensatie voor reactieve reisbegeleiding)

  8,0 (Rondreis Zuid-Afrika, 15 dagen)

  8,0
 • Zuid-Afrika is een prachtige bestemming als je van bergen, natuur en (wilde) dieren houdt. De reis is afwisselend en heeft mooie excursies. Stel jezelf wel in op lange busreizen/afstanden en de kosten van het eten/drinken en de excursies zijn niet inbegrepen.

  7,0 (Rondreis Zuid-Afrika, 15 dagen)

  7,0
 • Ik kan er heel kort over zijn: het was een fantastische reis. Oktober: 20 tot 30 graden, prachtige Jakaranda bomen in Pretoria! Dank aan onze goede gids Deon!

  9,0 (Rondreis Zuid-Afrika, 15 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,9

Mooie reis gehad. Helaas geen Kaapstad vanwege de vertraging...
Mooie reis gehad. Helaas geen Kaapstad vanwege de vertragingen van de storm Dennis. Ook te weinig ruimte in het programma om tot rust te komen. Hoogtepunten: Chobe National Park, Elephants Sands en de Okavango Delta.

Peter W. - 7,0
Terug naar boven
/