Overzicht Griekenland rondreizen van Djoser

Rondreis Griekenland

Tijdens de rondreizen door Griekenland bezoek je op de Peloponnesos o.a. Athene, Delphi, Ioannina, Olympia, Sparta en Nafplion en kun je de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid bezoeken. Ook worden er diverse mooie eilanden bezocht. Het is mogelijk de reis te verlengen in Athene of op het mooie eiland Kreta.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Griekenland

Alle hoogtepunten van Griekenland

Bekijk alle hoogtepunten van Griekenland

Tijdens de rondreis door Griekenland bezoek je op de Peloponnesos o.a. Athene, Delphi, Ioannina, Olympia, Sparta en Nafplion en kun je de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid bezoeken. Het is mogelijk de reis te verlengen in Athene of op het mooie eiland Kreta.

Met Djoser kun je een 9-, een 14- en 18-daagse rondreis naar Griekenland maken. Afhankelijk van de gekozen rondreis door Griekenland bezoek je op de Peloponnesos o.a. Athene, Delphi, Ioannina, Olympia, Sparta en Nafplion en kun je de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid bezoeken. Het is mogelijk om de reis te verlengen in Athene of op het mooie eiland Kreta. De rondreizen door Griekenland zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten op het vaste land in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn. Op de eilanden zullen we op loopafstand van de haven overnachten. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Griekenland. We maken onderweg gebruik van eigen bussen.

Waarom Djoser
De rondreizen naar Griekenland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Griekenland te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Griekenland rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Griekenland je de moeite waard vindt om te bezoeken. De rondreis door Griekenland is inclusief boottochten tussen de eilanden.

Terug naar boven

Reviews Griekenland reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Niet twijfelen of uitstellen, meteen boeken! Superreis.

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • Mooie reis, overtochten met veerboot erg chaotisch. Santorini viel erg tegen, in elke gids staat Santorini afgebeeld witte huizen met blauwe daken. Dit beeld is erg misleidend. Reisleidster qua werk goed maar soms wel selectief in contacten.

  7,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  7,0
 • Een fantastisch mooie reis waar we al lang van droomden! De reisbegeleiding was zo goed als perfect. De hotels waren OK, geen overbodige luxe, ook wel een beetje Spartaans soms (maar dat mag in Griekenland!), maar al het nodige was steeds aanwezig. Slechts 15 kg bagage was wat weinig voor velen..

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • Stefan, onze reisbegeleider, heeft deze reis bijzonder gemaakt door zijn kennis van zaken en het vinden van bijzondere plekken en het organiseren van excursies daarheen. En ook op culinair gebied een kei! Wat wil je nog meer?

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • De reis is een prettige mix van cultuur en ontspanning. Je bezoekt de belangrijkste archeologische sites en geniet van de eilanden, met de typische Griekse dorpjes, stranden, al hoppend met de ferry

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Een interessante reis, die een goede kennismaking biedt met het mooie en veelzijdige Griekenland. Met de enthousiaste begeleiding van de altijd vrolijke Maaike. De reis geeft veel ruimte om afzonderlijk of gezamenlijk dingen te ondernemen.

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie en complete reis door een veelzijdig en ongepolijst land. Programma laat het land goed zien en bied genoeg afwisseling tussen cultuur, natuur en vrije tijd. Hotels liggen gunstig, maar zijn soms wel erg basic.

  8,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  8,0
 • Vanwege de corona toestanden een aangepaste Griekenland reis, geen eilanden maar een stukje noorden van Griekenland dat minder bekend is, maar dat zeker een bezoek waard bleek te zijn. Weer genoten van een mooie Djoser reis!

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Een mooie reis, die een extra dimensie kreeg door reisleidster Christine. Ze gaf achtergrondinformatie bij de vele bezienswaardigheden; ze reserveerde etentjes op mooie plekken met heerlijk gerechten; ze vertelde over het dagelijkse leven in Griekenland en de recentere geschiedenis. Top!

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis veel gezien qua archeologie en natuur! Heel mooi om te wandelen in de 'geschiedenis'. Een land vol archeologische bezienswaardigheden. Geweldige reisleiders. Tip: verlengen in Athene is eigen een pre, er is daar zoveel te zien! Verbeterpunt: sommige hotels

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Reisbegeleiding een 10+. Zeer leuke reis veel gezien. Alles goed geregeld

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Hele mooie reis met veel culturele en natuurlijke hoogtepunten met voortreffelijke begeleiding van Christine die met haar kennis van Griekenland de reis nog aansprekende maakte. Het enige minpunt; de vertrek- en aankomsttijden.

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie gevarieerde reis met, vooral op de eilanden, veel mogelijkheid tot eigen invulling, goede hotels en in mijn geval goede reisbegeleiding van Christophe. Mooie mix van cultuur, natuur en stadjes, reisafstanden cq reisduur in balans, zeker een aanrader deze reis

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Een heel erg interessante reis waarvan we veel hebben geleerd over de Griekse cultuur, mythologie en geschiedenis. Al deze ervaringen opdoen in 20 dagen was op hetzelfde moment een erg intensieve ervaring.

  7,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  7,0
 • Heel gevarieerde reis waarbij je zowel Athene, de Peloponnesos als de Cycladen aandoet. De reis vervroegen in Athene is een aanrader. Ook de bekende Djoser vrijheid blijheid. Goede reisbegeleiding.

  7,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  7,0
 • Wat een geweldige reis. Prima mix van cultuur en ontspanning. eerste dagen wel vermoeiend maar daarna is het bijkomen op de eilanden. Onze reisleidster Christina is geweldig. Altijd vrolijk, belangstellend en adequaat reagerend bij bijv. stakende boten. Mede door haar, en de leuke groep een topreis!

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • Een leerzame en mooie reis. Het begint vermoeiend door het steeds in- en uitpakken bij een hotel voor één nacht, maar uiteindelijk wordt de reis steeds fijner qua tempo. Christine is een uitzonderlijk goede reisleidster. Veel toerisme in Griekenland, ook in september. Zeer goed geregeld alles!

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • Een fantastische reis, zeer afwisselend en met een heel goede opbouw. Griekenland is en blijft een heerlijk vakantieland, zoveel schoonheid (natuur, cultuur) en de Grieken zijn de vriendelijkste mensen die je je kunt voorstellen. En Christine zou zo maar de 'beste reisleidster' kunnen zijn.

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • Prachtige reis. Zit goed in elkaar. Heel veel gezien. Veel vrijheid. Fantastische reisbegeleidster Christine!

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • Met Christine als reisleidster een prachtige reis gehad, met veel zon, veel natuur en uiteraard veel cultuur.

  8,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  8,0
 • Het is een fantastische reis door de mooiste streken van Griekenland. Ook de ruïnes en musea zijn bijzonder fraai. Verder hadden we de beste reisbegeleidster van Djoser :-)

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Indrukwekkend tot het laatst: op weg naar het vliegveld voor de vlucht naar huis bezoek aan het archeologisch museum van Iraklion: meteen na binnenkomst viel mijn mond open van verbazing en sloot zich pas weer bij het verlaten, zoveel moois!

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Op deze fantastische reis hebben we kennisgemaakt met de hoogtepunten van het Griekse culturele erfgoed. Dankzij onze geweldige reisleidster, mw. Christine, was alles tot in de puntjes geregeld en hoefden we alleen nog maar ademloos te genieten van al het moois, dat dit prachtige land biedt.

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • Prachtige reis door een heel divers en verrassend land. Met schitterende reisbegeleiding! Dikke aanrader!

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Uitstekende reis. hard "werken" in het begin, daarna wat relaxter op de eilanden. Groot aanbod excursies en mogelijkheid tot mooie wandelingen of bijkomen aan het strand. Heel erg goede reisleidster, zeer attent. Moet zich alleen kritiek niet persoonlijk aantrekken.

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • De antieke schatten (oa Acropolis, Delphi, Byzantijnse kloosters) gezien en natuur. De hele keuken van Griekenland geproefd (dank je Christine voor de goede keuzes) Een gezellige groep en Christine is fantastisch Hoogtepunt? De combinatie met eilanden Minpunt? Die stortbui op de laatste avond

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Tja,hoe kan je een reis van 20 dagen door Griekenland beoordelen in 300 karakters. Ik zal het toch proberen. Super, geweldig, authentiek, antiek, bergen en dalen. Geweldig lekker eten. Grieks orthodox, prachtige kerkjes. En last but zeker not least: een geweldige reisleidster, Marleen!!

  10,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  10,0
 • Ik vond het een goede combinatie van cultuur en ontspanning. Doordat de Cycladen klein zijn, vond ik 2 dagen per eiland ideaal. Elke eiland heeft een aparte sfeer, waardoor het interessant blijft om van eiland te wisselen. Achteraf had ik alleen nog wat langer in Athene en Kreta willen blijven.

  9,0 (Rondreis Griekse eilanden: Cycladen & Kreta, 14 dagen)

  9,0
 • Mooie reis, maar geeft enkel een impressie van de eilanden die op zich heel verschillend zijn. Nicolete, was een enthousiaste reisleidster, altijd présent en ik werd door haar verwend, daar ik kniepijn had, heeft ze er altijd voor gezorgd dat ik op het gelijksvloer een kamer

  8,0 (Rondreis Griekse eilanden: Cycladen & Kreta, 14 dagen)

  8,0
 • Een ontspannen reis, terwijl je door het reistempo van 2 overnachtingen per locatie toch veel kunt zien in 14 dagen tijd. Athene heeft geen aanprijzing nodig, de cycladen zijn prachtig (vooral Paros en Naxos) en Kreta vormt een mooie afsluiting. De ferry-overtochten zijn leuk!

  9,0 (Rondreis Griekse eilanden: Cycladen & Kreta, 14 dagen)

  9,0
 • Een interessante reis om een vrij onbekende eilandengroep (buiten Santorini), nl. de Cycladen, beter te leren kennen. De 2 dagen op elk eiland geven de reiziger voldoende gelegenheid om de hoogtepunten van elk eiland te ontdekken. Mooie dorpjes, fijne stranden, opgravingen uit de oudheid en lekker eten!

  8,0 (Rondreis Griekse eilanden: Cycladen & Kreta, 14 dagen)

  8,0
 • Een heerlijke relaxte reis, met afwisseling tussen cultuur en natuur. Ondanks het korte verblijf in Athene, toch heel veel al wandelend en fietsend gezien! Het reizen van eiland naar eiland is erg leuk, elk eiland heeft zijn eigen sfeer.

  9,0 (Rondreis Griekse eilanden: Cycladen & Kreta, 14 dagen)

  9,0
 • Een hele fijne reis met veel tijd voor eigen invulling en ontspanning, een prima reisleider, prachtige dorpen, natuurschoon en heerlijk eten in Griekenland met start in Athene, per ferry naar de Cycladen Syros, Paros, Naxos en Santorini met aansluitend verblijf op Kreta. Een hele dikke aanrader!

  8,0 (Rondreis Griekse eilanden: Cycladen & Kreta, 14 dagen)

  8,0
 • Een schot in de roos deze reis!

  8,0 (Rondreis Griekse eilanden: Cycladen & Kreta, 14 dagen)

  8,0
 • De Griekse Cycladen reis die wij afgelopen weken maakte met Djoser, was super geregeld, een gezellig gezelschap, veel vrijheid, en een pluim voor reisbegeleidster Marleen, die met haar Griekenland kennis, ons een fantastische vakantie heeft bezorgd!

  9,0 (Rondreis Griekse eilanden: Cycladen & Kreta, 14 dagen)

  9,0
 • Dit was, als voor vele andere reizigers, een ´alternatief reis`. Omdat Griekenland code geel was en bijv. mijn reis naar Japan niet door kon gaan. Maar wat heb ik genoten! Maaike (de reisleidster) + de gidsen hebben Griekenland op de kaart gezet. Het mooie weer en de gezellige groep werkte ook mee.

  8,0 (Rondreis Griekenland, 9 dagen)

  8,0
 • Lang getwijfeld ivm corona: wel/niet gaan. Wat een goede beslissing om toch te gaan! Een weekje ontspanning in zonnig Griekenland waar je wél op een terras kon zitten was fantastisch. Nergens wachtrijen. Mooi afwisselend programma. Fijne groep. Goede reisleiding door Maaike. Ik heb genoten!

  9,0 (Rondreis Griekenland, 9 dagen)

  9,0
 • Mooie reis in rustige corona periode. Oude Griekenland is zowel mooi als fascinerend. Rondreis bied voldoende ruimte voor eigen invulling. Geen lange reisdagen, wel alle highlights! Fijne reis en goede begeleidster!

  8,0 (Rondreis Griekenland, 9 dagen)

  8,0
 • In 9 dagen geheel in een andere wereld vol kunst en cultuur! Ochtend bussen en middag voor de cultuur. Slogan “Vrijheid blijheid” maakt deze reis het helemaal!

  10,0 (Rondreis Griekenland, 9 dagen)

  10,0
 • Fijne reis langs vele highlights van het oude Griekenland. Maaike (reisbegeleider), top geregeld en alleen maar leuke mensen in de groep. Ondanks corona toch nog even lekker weg geweest

  8,0 (Rondreis Griekenland, 9 dagen)

  8,0
 • Een mooie reis door de Griekse oudheid! Mythes kwamen tot leven door de verhalen van de enthousiaste plaatselijke gidsen.

  8,0 (Rondreis Griekenland, 9 dagen)

  8,0
 • Ontzettend leuke reis, echt een aanrader voor een ruime week. Je ziet heel veel prachtige dingen, zowel natuur en cultuur, reisafstanden zijn niet te lang. Reisleidster Maaike is super.

  9,0 (Rondreis Griekenland, 9 dagen)

  9,0
 • Veel gezien en fijne groep...reisbegeleider had veel kennis en was zelf zeer enthousiast...niet te veel lange ritten...perfect

  8,0 (Rondreis Montenegro, Albanië en Noord-Griekenland, 18 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Terug naar boven
/