Indonesië

Rondreis Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok, de kleine Sunda Eilanden en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogjakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra.

Met Djoser Family kun je met de kinderen Java & Bali verkennen. Met Djoser Wandel & Fiets bezoek je Bali & Lombok.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Indonesië

Hoogtepunten Indonesië

Ontdek de hoogtepunten van Indonesië met een rondreis van Djoser. Wij bieden je goed verzorgde groepsreizen waarmee de prachtige eilanden van Indonesië reist. Bij Djoser is een groepsreis een ongedwongen manier van reizen: natuurlijk is er een programma, maar je krijgt veel individuele vrijheid om je rondreis zo in te richten als jij wil.

De diverse eilanden van Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogjakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra en Sulawesi.

In verschillende eiland-samenstellingen laten we je op onze groepsreizen de mooiste plekjes van Indonesië zien. Alle reizen hebben een actieve insteek, maar voor de echte actievelingen hebben we ook een fietsreis die je het mooiste van Bali en Lombok laat ontdekken.

Op reis met de kinderen? Met Djoser Family kies je voor leuke rondreizen die ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Djoser Family heeft meerdere gezinsreizen waar je de hoogtepunten van Sumatra, Java, Bali, Lombok en de Kleine Sunda eilanden samen met je kinderen verkent!

Jouw favoriete Indonesië-rondreis gevonden?

Boek dan je reis naar Indonesië online bij Djoser. Je ziet direct de beschikbare vertrekdata en vindt er informatie over andere deelnemers die zich al aangemeld hebben. Zo weet je dus ook met wat voor gezelschap je op reis gaat. Binnen enkele minuten is je rondreis naar Indonesië geboekt.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,6

Zeer mooie reis, heel veel genoten en veel foto's gemaakt. L...
Zeer mooie reis, heel veel genoten en veel foto's gemaakt. Leuke boot tocht tussen de eilanden. Heel veel dingen gezien. Ik licht ook nog e.e.a. toe bij het invullen van de enquete/evaluatie.

Rob B. - 9,0
Terug naar boven