Overzicht Albanië rondreizen van Djoser

Rondreis Albanië

Albanië is een fascinerend land, met onaangetast natuurschoon bij het Ohrid meer en bergstadjes als Korca, Berat en Gjirokastra. Voeg daarbij resten van oude beschavingen in Butrinti en Apollonia en je hebt een bijzondere culturele bestemming.

Reviews Albanië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,4

 • Mooie mix van cultuur, natuur en ontspanning. Veel ruimte voor eigen inbreng, goede reisleidster.

  8,0

  Rondreis Albanië & Noord-Macedonië, 15 dagen

 • Het was een mooie reis. De Albanese bevolking is heel vriendelijk. Veel te zien in dit prachtige land en voldoende vrije tijd om je eigen ding te doen, zelf dingen te bezoeken en ontdekken.

  8,0

  Rondreis Albanië & Noord-Macedonië, 15 dagen

 • Leuke, afwisselende en relaxte reis naar een land met een veelbewogen geschiedenis. Mooie natuur, verschillende steden en oudheden. Niet duur. Prima reisleidster.

  9,0

  Rondreis Albanië & Noord-Macedonië, 15 dagen

 • Een mooie reis door een land dat zich toeristisch snel aan het ontwikkelen is. Interessant vanwege haar vroegere en recente geschiedenis in de 20ste eeuw, waaruit blijkt dat vrijheid niet vanzelfsprekend is.

  8,0

  Rondreis Albanië & Noord-Macedonië, 15 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • ANVR- en SGR garantie
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring

Bekijk alle hoogtepunten van Albanië

Bij Djoser boek je een complete rondreis, waarbij je alle hoogtepunten van Albanië ziet. Cultuur en natuur wisselen elkaar af tijdens de groepsreizen Albanië. Je kunt je Albanië rondreis ook combineren met een bezoek aan Noord-Macedonië, Montenegro, en Noord-Griekenland. De rondreis door Albanië begint in de bruisende hoofdstad Tirana. Tijdens de reis ontdek je eeuwenoude moskeeën, authentieke bergdorpjes, schitterende meren en resten van oude beschavignen. 

Beste reistijd Albanië?
De beste tijd voor een Albanië rondreis is mei t/m september. In het voorjaar is het al lekker warm en in de zomer niet te heet. Het is er gemiddeld dan tussen de 25 en 35 graden. Aan de kust en in de bergen is het in de zomer iets aangenamer door het zeeklimaat. Vanaf eind oktober en in de winter is het regenseizoen.

Goed verzorgde rondreizen

We overnachten tijdens de albanië rondreis in middenklasse hotels. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Tijdens een albanie groepsreis vertellen onze Nederlandse reisbegeleiders je alles over het land. We maken voor de albanië reis onderweg gebruik van eigen bussen.

Waarom Djoser?
Tijdens de Albanië reis reizen we in een rustig tempo het hele land door en we trekken er dan ook 14 dagen voor uit. Onze albanie groepsreis is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Albanië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een albanië rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken tijdens een reis albanië.

De mooiste bezienswaardigheden van Albanië                                     Albanië is een nog redelijk onbekende bestemming. Het land heeft een rijke cultuur met eeuwenoude steden en bergdorpjes, imposante kerken, moskeeën en burchten. Ook de natuur is prachtig met hoogtepunten als de Kelcyrakloof en de Blue Eye. Je ontdekt het allemaal tijdens onze groepsreizen albanie.

Tijdens de reis albanië zijn bepaalde excursies inbegrepen (exclusief entreegelden), zoals het bezoek aan de Elbasan, de oudste moskee van het land en het Blue Eye nationaal park. Ter plaatse zijn er ook nog allerlei leuke excursies bij te boeken, zoals een wijnproeverij bij wingaard Cobo of een boottocht over het spectaculairee meer van komani. Bij een rondreis door Albanië kom je ogen en oren tekort en wacht je elke dag een nieuw hoogtepunt. Mirë se vini në Shqipëri!

albanie rondreis