Overzicht Balkan rondreizen van Djoser

Rondreis Balkan

Op de grens van Europa: de bergen van de Balkan zitten vol verrassingen. Van hippe steden als Belgrado en Sarajevo tot prachtige dorpjes, berglandschappen en idyllische stranden. Overal waar je komt ontmoet je een ontzettend gastvrije bevolking.

Reviews Balkan reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,5

 • Zéér veelzijdige reis door de 5 Balkanlanden. We hebben genoten van natuur, cultuur in de verschillende landen. De uitstekende reisleider Arno heeft daar mee toe bijgedragen, alsook de plaatselijke chauffeur.

  9,0

  Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo, 15 dagen

 • Een mooie afwisselende reis. Meer inzicht gekregen in de complexiteit van de Balkan. Programma iets te vol en soms qua planning niet handig. (Aankomst Mostar) Dubrovnik eruit en reis langer maken. Zeer tevreden over Rosa, onze enthousiaste reisbegeleidster en Milan een goede betrokken chauffeur.

  8,0

  Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo, 15 dagen

 • Van historische steden tot prachtige natuur, de rondreis door de Balkan is erg mooi. De geschiedenis, cultuur en de adembenemende landschappen maakten het onvergetelijk. Met dank aan de chauffeur Mika die ons overal veilig naar toe bracht en enthousiaste reisleider Niels, is het mooie reis geweest!

  8,0

  Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo, 15 dagen

 • Nu, na alweer 3 dagen thuis, ben ik de vele foto's aan het bewerken en beleef deze reis opnieuw door deze 5 prachtige, boeiende, Balkanlanden, en hun gezamenlijke, actuele, geschiedenis die levendig werd aangevuld door "onze" fijne, rustige reisleider en heel goede chauffeur

  8,0

  Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo, 15 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • ANVR- en SGR garantie
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring

Ontdek alle hoogtepunten van de Balkan

Wie graag een rondreis naar de Balkan wil maken heeft bij Djoser verschillende opties. Zo kan je tijdens een reis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo bezoeken maar kan je ook kiezen voor een reis waarbij je Albanië en Noord-Macedonië of Griekenland aan doet.

Ook een familiereis naar de Balkan is een optie.

Goed verzorgde rondreizen
We verblijven gedurende de rondreizen door de Balkan in comfortabele, veelal centraal gelegen, hotels. De nette kamers beschikken over een eigen douche en toilet. in goede middenklasse hotels waarvan de tweepersoonskamers voorzien zijn van eigen sanitair. De meeste hotels liggen centraal ten opzichte van de bezienswaardigheden en/of zijn karakteristiek voor deze regio. De groepsreis Balkan wordt begeleid door enthousiaste en ervaren, Nederlandse reisbegeleiders die je de echte Balkan laten zien.

Waarom Djoser
De reizen naar de Balkan zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en de echte Balkan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een groepsreis Balkan laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.