Overzicht India rondreizen van Djoser

Rondreis India

Tijdens de rondreizen door Noord-India bezoek je steden als Delhi, Jaipur en Varanasi. Kolkata en Mumbai zijn een bestemming op zich en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Een bezoek aan de Taj Mahal in Agra of een boottocht op de Ganges in Varanasi behoort tot de hoogtepunten. Ook kun je reizen naar de kleurrijke paleizen van Rajasthan in combinatie met Nepal. India is een fascinerend land, weinig bestemmingen spreken zo tot de verbeelding.

Een groepsreis door Zuid-India laat je kennis maken met een heel ander deel van het land. De ligging aan zee en de hogere temperatuur zorgen voor aan andere cultuur en natuur dan in het bergachtige noorden.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in India

Hoogtepunten India

Ontdek de hoogtepunten van India

Met Djoser kun je een 15-daagse rondreis langs de gouden driehoek maken door Noord-India. Liever alleen het zuiden van India bezoeken? Dat kan met de 22-daagse rondreis naar Zuid-India. Een aanrader voor natuurliefhebbers is onze Safarireis India. Grote kans dat je oog in oog komt te staan met een tijger. Een combinatiereis met buurland Nepal behoort ook tot de mogelijkheden.

Beste reistijd India
Voor een aangename temperatuur kun je het beste in het voor- of najaar reizen. In december en januari kan het koud zijn, met name 's avonds. Zomers loopt de temperatuur op tot boven de 30 graden. In juli en augustus valt de regentijd (moesson). Het kan dan even kort en flink regenen. De natuur ziet er na zo’n bui weer prachtig groen uit.

Goed verzorgde rondreizen
De middenklasse hotels waar we overnachten zijn centraal gelegen en vaak voorzien van een goed restaurant. Op de 'backwaters' slapen we een nacht op een rijstboot, die is omgebouwd tot een sfeervolle houseboat met 3 of 4 kamers. Een unieke ervaring! De Family reis door India & Nepal is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Waarom reizen met Djoser
Djoser verzorgt complete en gevarieerde groepsreizen door India. Er reist een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. We maken gebruik van een eigen bus en stippelen de mooiste routes voor je uit. Uiteraard zorgen we voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens de rondreizen door India (& Nepal) bepaal jezelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews India reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,6

 • Een prachtige reis! India is een land van extremen: vol kleuren en geuren. Hoogtepunten voor mij waren de Taj Mahal en de boottocht over de Ganges, alsmede het meemaken van Holi Festival! In deze periode is het klimaat perfect. Blij dat ik met Djoser ben gegaan, wel zo relaxt in een chaotisch land

  8,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  8,0
 • Mooie, bijzondere reis met veel afwisseling; de diverse stad Delhi, het religieuze Varanasi, tijgers (proberen te) spotten, de trein en Agra. Reisleidster (Vera) die bijzondere dingen aan het programma toevoegde zoals een slums tour en een trekkertocht naar een klein dorpje in de landerijen. Doen!

  10,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  10,0
 • Een heerlijke reis waarin in een rap tempo de belangrijkste bezienswaardigheden van Noord-India worden bezocht. Prachtige dagtocht Delhi. Indrukwekkend Amberfort. Fietstocht in Jaipur. Je moet maar durven. Platteland Radjastan. Hoogtepunt na hoogtepunt. Kleurrijk. Holy feest in Varanasi. India ten top

  8,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  8,0
 • Reizen in India is werkelijk heel indrukwekkend. Wat een geuren, kleuren en geluiden. De bevolking is buitengewoon vriendelijk. Reizen is geen vakantie, maar je bent werkelijk in een heel andere wereld. De indrukken die ik heb opgestaan, zullen mij nog lang bezighouden. Dank Elma, onze reisleider.

  8,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  8,0
 • Gewoon een zeer mooie reis met vele afwisselingen in het programma welke mede mogelijk gemaakt door een zeer leuke groep en niet te vergeten de zeer enthousiaste reisleider Henk!

  9,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis met veel hoogtepunten. Enorme leuke en memorabele ervaringen opgedaan!

  9,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  9,0
 • Geweldige reis met een super fijne reisleider. We hadden het principe vrijheid blijheid waardoor we ook onze eigen weg konden gaan buiten de groep om. Daarnaast hele fijne chauffeurs die al jaren bevriend zijn met Henk waardoor ze extra hun best deden voor ons en we zelfs thuis zijn uitgenodigd.

  8,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  8,0
 • Wat een indrukwekkende reis naar een geweldig land. Er is zoveel te zien! Schitterende paleizen en enorme forten, tijgers in het National Park, als je geluk hebt, de ghats met locals die een ritueel bad nemen en als toppertje de Taj Mahal. Maak kennis met de kleurrijke bevolking, gewoon doen!

  10,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  10,0
 • Kleurrijke reis onder bezielende begeleiding van Henk (Djoser) is een aangename kennismaking met India. Enige smetje is dat de Indiërs gemaakte afspraken niet altijd volledig nakomen. Maar ik zie dat als een rimpeling in een voor de rest goed verlopen reis.

  8,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  8,0
 • India was indrukwekkend, bijzonder en het land overtrof mijn verwachtingen. De reisleider maakte de reis nog aangenamer. Hij gaf handige tips en liet ons vrij waar het kon. Ik zou het zo weer overdoen.

  9,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  9,0
 • O.l.v. topgids Julia reizend in een fascinerend land met kleurrijke mooie vrouwen, PRACHTIGE ARCHITECTUUR, klereherrie in de steden door al t getoeter, fascinerende bazaars en marktjes, Varanasi , Jaipur, onvergetelijk, maar ons hoogtepunt was de Taj Mahal. We gingen er 2x heen. Topreis. Rem&Liesbeth

  9,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  9,0
 • Zeer leuke reis. Het programma zat goed in elkaar, ervaren reisleidster die alles in goede banen leidde en heel veel wist. India is een fantastisch land. Gezien de prijs erg luxueuze hotels. Het viel voor ons 100% mee! We hebben al heel veel gereisd maar India is toch iets apart. Aanrader!

  9,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  9,0
 • India was een prachtige ervaring. Een reis waarin al je zintuigen geprikkeld worden. Je ziet in Varanasi zeker het echte India. Wij hadden het geluk dat we Holi festival konden meemaken. Topervaring! Bereid je wel voor op een uitputtende reis voor je lichaam! Aanrader, maar niet als eerste reis doen

  8,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  8,0
 • Wat een fantastische reis, verzorgd door Djoser onder zeer vakkundige begeleiding van Henk. Prachtige foto’s van een kleurrijk, bijzonder land. Ook complimenten voor Henk’s snelle schakelen en flexibiliteit. Ik ben verliefd geworden op dit mooie land, met lieve mensen en heerlijk eten. Thanks Ed

  10,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  10,0
 • Net terug van de 15-daagse reis naar India. Wat een toffe reis, mooie kennismaking met India en hele goede reisleider! Leuke afwisseling in het programma en alles prima verzorgd door Djoser.

  8,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  8,0
 • Wij hebben de Taj Mahal bezocht tijdens de zonsopgang. Wat was dit prachtig. Mijn dank gaat uit naar de reisbegeleiding en de gids!

  9,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  9,0
 • Deze reis zit vol hoogtepunten. India heeft in deze 15 dagen erg veel indruk op mij gemaakt.

  8,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  8,0
 • Indrukwekkende rondreis met bijzondere momenten voor alle zintuigen. Mooie reisroute doorheen een chaotisch en druk maar ook erg gastvrij land. Aanrader voor ruimdenkende reizigers die openstaan voor erg aparte maar vooral verrijkende ervaringen.

  8,0 (Rondreis India, 15 dagen)

  8,0
 • Mooie reis, wel erg warm in februari, goede reisleidster, veel bijzondere tempels, backwaters erg relaxed, ook de fietstochten en de streetfood tours zijn aan te bevelen, aangezien ik ook van vegetarisch eten hou is India een paradijs, met vlees en vis oppassen, het wordt wel steeds hygienischer heb ik de indruk

  7,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  7,0
 • Hele mooie reis met veel cultuur mooie steden en natuur. Heel veel mogelijkheden tot "vrijheid blijheid" maw zelf op stap. Echte Djoser reis in relaxed tempo!

  9,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis om India te ontdekken. Kleurrijke vriendelijke mensen, tempels, natuur, een bootreis en schitterende paleizen. Een TOP reis met letterlijk een gouden randje!

  9,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  9,0
 • Het was een heel mooie reis, goede en aardige reisleider en een heel aardige reisgroep. Ook hadden we een heel goede Indiase buschauffeur die heel kundig onze bus veilig door moeilijke routes en door het hectische Indiase verkeer heeft geleid. Mijn eerste reis van Djoser is me goed bevallen.

  9,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis door een kleurrijk en afwisselend Zuid- Indië, nog door weinig westerse toeristen bezocht. Vriendelijke mensen en willen graag met je op de foto. Mooie natuur en kleurige tempels.

  8,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  8,0
 • Een bijzondere reis door het zuiden van India waar de bevolking ontzettend vriendelijk, open en toegankelijk is. In het noorden, waar ik vorig jaar ben geweest zijn de mensen gereserveerder maar vond ik wel meer te zien op cultureel gebied, denkend aan alle paleizen, de Taj Mahal en de Kamasutra.

  7,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  7,0
 • Zeer mooie en afwisselende reis, vriendelijke mensen, mooie natuur, fascinerende cultuur en overal kleur.

  9,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  9,0
 • Mooie reis, mede door de bezielende begeleiding van Gerdien. Veel gezien, maar wel een hoog tempel gehalte. Een probleem was de pin automaten, werkten niet of was leeg. Dus neem volkomen de cash geld mee voor de eerste dagen.

  8,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  8,0
 • Fantastische afwisselende reis. Geweldige reisleider Henk, die veel meer deed dan hij moest doen. Ik kan deze reis zeker aanbevelen.

  8,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  8,0
 • Ik heb genoten. Goed begeleider die Jolanda.

  8,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis. De nadruk ligt op de vele hindoetempels. Weinig mogelijkheden om lekker te wandelen. Het varen over de backwaters is erg toeristisch.

  7,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  7,0
 • Leuke, afwisselende reis. Reisafstanden onderweg vielen reuze mee. Vriendelijke mensen die, vergeleken met het Noorden, niet opdringerig waren.

  7,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  7,0
 • Heel leuke gevarieerde reis met een uitstekende reisbegeleidster

  8,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  8,0
 • Wij willen het Djoser team allereerst hartelijk bedanken voor deze fantastisch reis door Zuid India. Deze reis geeft een goed beeld over het leven van de mensen die in dit gebied leven. Ook Julia (reis begeleidster) weet waar over ze praat. Gewoon een fantastisch reis. Hartelijk dank hiervoor.

  10,0 (Rondreis Zuid-India, 22 dagen)

  10,0
 • Mooie gevarieerde rondreis die enkele culturele hoogtepunten combineert met natuurparken die zowel de echte Safari fans als de vogelaars kunnen bekoren. Bovendien logeerden we in enkele zeer mooie lodges tijdens de bezoeken aan de wildparken. Echte aanrader.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie, maar vermoeiende reis, maar de moeite waard. Je kan alle 10 meter een foto nemen, zo uitzonderlijk is India. Veel tigers gezien en ook dichtbij, prachtige natuurparken, goede hotels en lekker eten. Bedankt voor de 2 taarten op mijn verjaardag. Gr, Rita & Patrick

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • 9 feb20: Fantastische natuurreis, 11 safari's in 5 parken. Onze jeep zag 17 tijgers. In Bandhavgarh maar liefst 10 op één dag! Maar ook jakhals, moeraskat, gaur, black bock, olifanten, cobra, Nilgau. Keoladeo is een waar vogelparadijs (in feb). Accommodaties zijn prachtig. Warme kleding is een must.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Wat een fantastische reis was deze safari. Een goede mix van cultuur en natuur. Onze jeep had het geluk maar liefst 27 tijgers te zien en dat naast zoveel ander natuurschoon zoals lippenberen, olifanten, jakhalzen enz. En niet te vergeten de vele soorten roofvogels in Koleodeo.. Kortom, GRANDIOOS.

  10,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  10,0
 • Een schitterende reis door het fascinerende India. Mooie reservaten met hele leuke lodges, soms had je een klein huisje voor je alleen. Onze jeep heeft maar liefst 16 tijgers gezien. De kans dat je ze ziet is echt heel groot. In het laatste park, Corbett, ook olifanten gezien. Heb genoten!

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • We zijn net terug van een fantastische tijgerreis in India... Veel tijgers gezien..wat een fantastische ervaring, Fijne reisleider gehad!! Ron Martens bedankt. Wel een tip die ik wil meegeven is: neem echt warme kleding mee voor de ochtendsafari's, alleen een extra vestje is echt niet genoeg.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie reis! Een goede mix van natuur en cultuur! Heel wat fotogenieke dieren (onder andere de tijgers) gespot en bij de natuurparken sliepen wij in heel comfortabele logies! Misschien nog even benadrukken voor toekomstige reizigers: In november kan heel koud zijn in de morgen- en avonduren!

  8,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis. Mooie combinatie van mooie natuur en daarnaast een beetje cultuur. Maar liefst 8 tijgers gezien waarvan enkele heel dichtbij en ook veel andere dieren zoals olifanten, wilde honden, apen en herten. Accommodaties waren over het algemeen ook top. Gezellige reisleider Geert Jan.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Hele mooie maar intensieve reis. De parken hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. We hebben een aantal tijgers van heel dichtbij mogen bewonderen en daarnaast ook een luipaard, olifanten en nog veel meer klein wild. Onze mega enthousiaste reisleider Geert- Jan maakte deze mooie reis compleet!

  8,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  8,0
 • Hele fijne reis. De mooie natuurparken overtroffen mijn verwachtingen. Enorm leuk om met een gypsy door beekjes en over rotsen te rijden. We hebben schitterende tijgers gezien. De lodges waren heel fijn. Dank zij onze reisbegeleider Geert-Jan hebben we een super toffe reis gehad.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mede dankzij de geweldige groep en reisbegeleider Marcel was het een prachtige reis, maar ook intensief. Dit is echt Azie met kleurrijke en vriendelijke mensen. Om tijgers te zien moet je geluk hebben. Wij hebben er 3 gezien! Jammer dat veel gidsen slecht of nauwelijks Engels praten.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie reis met de nadruk op natuur en safari en minder op cultuur en steden. Tijdens de reis krijg je in de steden die je bezoekt toch een indruk hoe het hier in het dagelijkse leven uitziet. Een aanrader voor mensen die tijgers in het wild willen zien en ook vogelliefhebbers komen aan hun trekken.

  8,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis door een land dat je steeds blijft verbazen. In de mooie parken is veel te zien. Prachtige vogels, herten en ander wild laten zich goed zien. De tijger, beer en het luipaard zie je met wat geluk ook. (14 tijgers gespot) De meeste gidsen spreken helaas onvoldoende Engels.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Genoten van de pracht van de natuur, alleen jammer van de verplichte gidsen die bij gamedrives aanwezig moeten zijn. Terwijl hun Engels vaak erg ondermaats was en hierdoor was hun motivatie soms zoek. In dorpjes was je zonder meer de selfie-superheld, op toeristische plaatsen als loslopend geld.

  7,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  7,0
 • Wat een reis! India is een heel bijzonder land. De safari's waren geweldig; we zagen o.a. 14 tijgers, 2 lippenberen, 2 luipaarden en vele olifanten, jakhalzen, bizons, apen, herten en prachtig gekleurde vogels... Een schitterende natuurreis met een vleugje cultuur in Mumbai, Agra en Delhi. Aanrader!

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Topreis. Vele safari’s (niet te vergelijken met Afrika weliswaar) waarbij we geluk hadden tijgers en andere dieren te spotten. De kleine ongemakken die India kenmerken neem je er met plezier bij en het geheel werd overgoten met de enthousiaste kennis van onze reisleidster Karin.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Prima safarireis in India, goed verzorgd. Veel wild gezien en beleefd. Alleen reistijden Nederland - India vv vielen tegen. Niemand in de groep heeft buikloop gekregen. Reis de moeite waard.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • De reis verliep erg soepel waardoor ik 3 tijgers, 2 lippenberen, 4 wilde honden,1 luipaard en 6 wilde olifanten heb gezien. Het was een top reis. Mooie hotels en een goede reisleider. Helaas worden er geen Siberische kraanvogels, neushoorns meer gezien in India wat Djoser wel verkoopt met deze reis!

  8,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  8,0
 • Voor mij was deze reis de ideale balans tussen de natuur en cultuur van India. Een intensieve reis, maar zeker de moeite waard! De focus ligt op de safari’s en dan met name de tijger, maar vergeet niet om ook te genieten van alle andere bijzondere dieren die er te zien zijn. Goede accommodaties.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Een prachtige safarireis met veel schitterende natuur en ook afwisseling met de verschillende steden. Een aanrader!

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie reis waarbij de dieren voorop staan maar in de steden ook nog een graantje cultuur kan worden opgedaan. Land van contrasten. Smerig soms, maar de hotels waren schoon en verrassend goed. En als klapstuk natuurlijk de tijger

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie reis door de parken van Noord-India. Het spotten van tijgers was voor ons een groot succes, niet minder dan 14 tijgers gezien. Anderen in de groep zagen er maar 1. Je moet dus wel geluk hebben. Nachttrein is een ervaring om snel te vergeten. Hotels zijn goed behalve in Delhi, waar het vuil was

  7,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  7,0
 • We hebben een geweldige reis gehad. Op de eerste dag in Tadoba NP hebben de eerste tijger van deze reis gezien. Wat een fantastisch moment. In totaal hebben we 12 tijgers gezien verdeeld over drie parken. We hebben echt geluk gehad. De reis was prima geregeld. Mooie hotels en heerlijk gegeten.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Mooie reis met goede accomodatie en eten (meestal buffetvorm). Beter dan verwacht voor India. Alles is goed georganiseerd. Mooie parken, maar vooral in Tadoba spreken de gidsen en chauffeurs zo goed als geen Engels. Het aantal dieren dat je ziet is minder dan bij Afrikaanse safari's.

  8,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  8,0
 • Positief: Een pioniersreis zonder problemen. Een no-nonsense reisbegeleider met korte, accurate mededelingen op het gepaste ogenblik. Een safari in de letterlijke betekenis: zoek de tijger en geniet ondertussen van fauna en flora. Negatief: De gidsen en chauffeurs verstaan nauwelijks Engels

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Zeer mooie natuurreis met bezoek aan verschillende natuurparken. We hadden het geluk om in verschillende parken de tijger te zien. Ook veel andere bijzondere dieren gezien. De natuurparken in India zijn verrassend mooi. De accommodaties waren over het algemeen zeer goed.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • Zeer mooie afwisselende reis. Veel verschillende beesten mogen spotten. Dit is en blijft een geluk. Wij hadden het geluk dat de tijger zich een paar keer liet zien. Natuur is ook heel afwisselend tijdens deze reis. Overwegend goede accommodaties. Vooral de Akshardhamtempel was zeer verrassend.

  9,0 (Safarireis India, 18 dagen)

  9,0
 • We hebben een prachtige reis gemaakt door India en Nepal. De prachtige steden, oogverblindende Taj Mahal en kleurrijke mensen, Varanasi, zo mooi! Echt onvergetelijk. Onze reisleidster Germa was geweldig en zijn we heel dankbaar voor de fijne begeleiding en gezelligheid! - M & B

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • India was mooi en kleurrijk, mysterieus en hectisch. Je komt ogen te kort. Nog zeer authentiek. Heel vriendelijke en gastvrije bevolking. Nepal viel wat tegen, mede door het bewolkte weer en de smog. Meer toeristisch. Prima reisbegeleider Germa en ook onze reisgenoten waren top.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Wat een prachtige reis en wat een fijne begeleiding door Yana! Het was het grote genieten! Zoveel indrukken en mooie momenten! Wel denk ik dat de overnachting beter met een nacht kan worden uitgebreid en bijvoorbeeld Varanasi een nacht minder, de indicatie van EUR 200,00 zakgeld per week, is te laag

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis. India en Nepal op en top. Maaike (onze reisgids) deed dit geweldig! Ze deelt haar gedrevenheid en positivisme met de ganse groep. Eén tip: Maak je 'huiswerk' voor je vertrekt en laat de indrukken op je afkomen. We genieten nog dagelijks na!

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Dit is een bijzonder mooie, afwisselende reis waarbij je enorm veel indrukken opdoet. De vele (optionele) excursies zijn zeer de moeite waard. Onder de enthousiaste en deskundige leiding van reisleidster Maaike en een fijne groep reisgenoten hebben we (wederom) met Djoser een geweldige reis gehad!

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • India: you love it or hate it. I love it! Wat een indrukwekkend land. De chaos, de kleurrijke mensen, de prachtige Taj Mahal, Varanasi. Je raakt niet uitgekeken. Daarna een week rust in het mooie groene Nepal. Een goede afwisseling! Reisleidster Margriet was een topper! Tip: binnenlandse vlucht.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Boeiend reisprogramma, een must voor wie in korte tijd veel wil zien van India/Nepal. Bijzonder is het contrast tussen beide landen op vlak van cultuur en natuur. Een overweldigende beleving voor alle zintuigen. In een chaotisch land als India maakt een goede begeleiding het verschil, pluim voor Henk.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Een boeiende reis door twee landen die op elkaar lijken, maar toch ook heel verschillend zijn. Goed opgezette reis die je in relatief korte tijd langs veel hoogtepunten brengt. Fascinerende cultuur, goede groep en perfecte reisbegeleiding maakten de reis tot een mooie ervaring.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Op mijn bucketlijst stonden de Taj Mahal en de Himalaya. Deze reis is echter veel meer. Na 3 weken zit mijn hoofd vol met indrukken. Het verkeer, te veel om te zien in Varanassi, de natuur in Nepal. Goed dat ik uiteindelijk had besloten om deze reis in groepsverband te maken. Aanrader deze reis.

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • 1 zeer interessant traject met onvergetelijke reiservaringen 2 bijzonder aangenaam reisgezelschap 3 goede reisbegeleider, misschien iets te weinig reisgids 4 enkele hotels ondermaats ( op hygiënisch gebied ) 5 vier verloren dagen door lange busverplaatsingen op slechte wegen in vastlopend verkeer

  7,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  7,0
 • Prachtige reis. Leuke groep. Geen klachten. En waren deze er wel dan werden ze opgelost door onze zeer goede gids Ton. Zeker nog een keer mee met Djoser. Allemaal bedankt.

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Wat een ongelooflijke ervaring! India is het éne hoogtepunt na het andere, de drukte, de chaos, de schoonheid, de cultuur, de kleuren en geuren, het straatleven. Hoogtepunten te over, met Varanassi en haar ghats als absoluut hoogtepunt. De Himalaya in Nepal en reisleider Ton maakten het áf!

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Mooie reis met een uitstekende reisbegeleider die overduidelijk van alles weet over beide landen. Prima chauffeurs die zich staande houden tussen soms idiote weggebruikers en bovenal een leuke groep medereizigers waardoor vakantie zeer geslaagd genoemd kan worden.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Geweldige reis! We hebben de hoogtepunten van noord India gezien en zeker Varanasi was geweldig, India ten voeten uit. Nepal is een heel ander land en de combinatie maakt deze reis nog leuker. De deskundigheid van onze reisleider heeft ervoor gezorgd dat we deze landen goed hebben leren kennen.

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Nog geen 24 uur terug van de 22-daagse India Nepal reis en een korte review maken is niet eenvoudig. India is een continue beleving van pieken, het is zo extreem vies maar ook weer zo mooi door zijn hektische en kleurrijk bestaan. India moet je beleven. Nepal prachtig landschap en het volk heel lief

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Vanaf de aankomst in Delhi tot het vertrek uit Kathmandu, was dit één grote belevenis. Het intrigerende van de Indische cultuur gecombineerd met de mooie natuur van Nepal, maakten van deze reis een ongelooflijk avontuur waarbij alle zintuigen tot het uiterste werden gedreven om alles te bevatten!

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Geweldige mooie reis door India en Nepal. Enorm veel indrukken opgedaan in een heel andere wereld. Goed georganiseerd door Djoser met een geweldige reisbegeleidster, Alette !

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Ik kijk met zeer veel plezier terug op de rondreis door India en Nepal. Elke dag veel gezien en gedaan, onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van reisleidster Maaike. Dicht in de buurt gekomen van real life in India, dicht bij de gewone mensen en hun rituelen. Veel geleerd over hindoeisme.

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Mooie tempels, leuke ervaring zeker. Nepal is absoluut de moeite en zeer goede reisbegeleidster Marcella.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Drie weken India-Nepal met Djoser was weer een bijzondere ervaring. Kleurrijk en vol met bijzondere ervaringen. Doordat je veel je eigen weg kan gaan, kom je terecht bij de locals, bezoek je onverwacht een schooltje en beleef je avonturen. Vol verwondering. Bedankt voor een onvergetelijke reis!

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Bijzonder reiservaring. Twee totaal verschillende landen. Veel ellende en armoede gezien, maar India en Nepal hebben ook zoveel moois! Onze reisgids Margriet, heeft alles gedaan om deze reis voor ons onvergetelijk te maken. Het programma was zeer afwisselend. Enige minpunt is de lange busreizen.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Een reis om nooit te vergeten! Met een groep mensen die de prachtige kwaliteiten bezitten om in harmonie met elkaar om te gaan. Dit heeft samen met onze unieke reisleidster, deze prachtige India, Nepal reis tot een succes gemaakt.

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Een mooie afwisselende reis. Prima reisbegeleiding. Ik zou het programma zelf aanpassen m.b.t. Chwitwan, dat kan 1 dagen korter want het park daar valt tegen. Pokhara daarentegen zou ik een dag langer doen

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • De prachtige reis naar India/Nepal was tot in de PUNTJES geregeld. Reisleider Henk dacht overal aan, waarvoor heel hartelijk dank. Henk is bijzonder, heeft een scherp oog voor zijn medemens, is hulpvaardig, zorgzaam en heeft een goede dosis humor. Hans & Yvonne

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Een reis die alle tegenstellingen van een manier van leven, alle externe prikkels intens op je inwerken en je niet onberoerd laten. Dit moet je zelf aan den lijve ervaren hebben.

  7,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  7,0
 • Wat een achtbaan deze reis! Geweldige landen de drukte (toeteren, overal auto's, geen regels) en veelzijdigheid van India is genieten, de rust in Nepal echt vakantie. En goede begeleiding van Margriet. Echt een aanrader. En India ik kom zeker terug! Wat heb ik genoten! Djoser en Margriet bedankt.

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Een mooie/interessante rondreis, door de verschillende landen India/Nepal, vooral Varanasi is een hoogtepunt, en dat in 1 reis, echt een aanrader, en goede reisleiding (Margriet) heeft veel (gezellige) kennis van de landen !

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Mooi, drukke en vermoeiende reis. Hebben genoten van de vele hoogte punten. Maar ook soms schokkend om te zien hoe mensen leven. Varanasi is wat dat betreft een hoogte én een diepte punt. India met z'n drukte en Nepal met de natuur en rust. Een vakantie met tegenstellingen waar je veel van leert!

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Elke dag weer een nieuwe verassing. Een geweldig mooie reis!!!!! Cora en Rien

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Hoewel ik wist, dat India arm en vuil zou zijn, werd dat pas echt duidelijk toen ik er was. Heb - mede door de enthousiaste reisbegeleiding - veel geleerd van de Indiase cultuur en genoten van de Rajastaanse kleurrijkheid. Nepal was - tot Kathmandu - een verrassing: schoner en stiller. Een aanrader.

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • Deze reis was zeer indrukwekkend, zowel wat de omstandigheden betreft (koud, hoog tempo in het begin, het lawaai, de kleuren en geuren, de busdagen, de treinreis ....) en de prachtig mooie lieve mensen, het heerlijke eten, de adembenemende natuur met name in Nepal. Niet geschikt voor muggenzifters!!!!

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • Het was een fantastische reis. India is overweldigend en zeer indrukwekkend. Elke dag was er wel een hoogtepunt en we kwamen ogen te kort. Ook Nepal is prachtig; minder hectisch en mooie natuur. Ook hier zeer bijzondere bezienswaardigheden zoals de koningssteden in Kathmandu. Heerlijk gegeten!

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • Heel afwisselende reis met veel cultuur en natuur. Soms lange reisdagen, maar zo kom je wel op mooie plaatsen. India is wel een heel andere wereld. Doe deze reis, het is de moeite waard!

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Een heel indrukwekkende reis, vol van tegenstellingen en ervaringen die je eigen "hoe het hoort" volledig op zijn kop zetten. Kleurrijk, chaotisch, interessant en aangrijpend, alle clichés over India zijn waar, maar daarbij hoort ook dat het ervaren daarvan een onvergetelijke ervaring oplevert.

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • Interessante, leerzame goede verzorgde reis (bus was wat minder, bereiders daarentegen vriendelijk en behulpzaam). Alle credits wat ons betreft naar de reisleidster, Jennifer, voor wie geen moeite te veel was.

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Een prachtige afwisselende reis waar we een hoop mooie herinneringen aan overhouden. Zowel cultuur als natuur. De drukte en chaos van India en daarna de rust in Nepal. Enige kanttekening zijn de vele lange busdagen. Misschien op te lossen met binnenlandse vlucht(en)?

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Prijs-kwaliteit prima in orde. Veel meegemaakt en gezien, begeleiding zeer goed. Bussen mogen wel wat beter, zeker die in Nepal zonder airco. Het zijn lange busreizen, veel reisdagen, mag iets meer rust in het programma.

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Ongelooflijk fantastische reis, niet ten minst dank zij de goede zorgen van onze begeesterde reisbegeleider Henk.

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Fantastische reis, we hebben volop genoten van alle contrasten; de mensen, de natuur, de cultuur en historie van India en Nepal. Een onvergetelijke reis. De reisbegeleider was subliem.

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Een fijne gevarieerde reis in veel opzichten. Landschappen van woestijn tot (laag-)gebergte; mensen, nèt als de vogels, in felle kleuren; dieren die je alleen uit de dierentuin kent. Forten, paleizen en mausolea brengen je eeuwen terug in de tijd.... Nu heerst het recht van de sterkste.

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Besten, wij hebben ontzettend genoten van deze reis. Mede ook door onze goede reisleider! Veel gezien en veel mooie indrukken opgedaan. We kwamen moe (beetje ziek wel) maar voldaan thuis. Op één enkele na waren alle hotels goed tot zeer goed. Alles was prima geregeld. Nu nog nagenieten met alle foto's.

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Wat een geweldige reis, veel gezien, ervaren en gedaan. Onbeschrijfelijk dit moet je echt gedaan hebben. Een hele leuke groep en een zeer fantastische reisbegeleider, die met hart en ziel zijn kennis beide landen deelt. Dank, dit zal ik niet snel vergeten.

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Het was echt een top reis! Prima te doen als alleenreizend meisje van 19 jaar! Prachtige dingen gezien, genoeg vrijheid gehad om mijn Indiase vriend tegen te komen, fijne verblijfplaatsen, een goede reisleider en een relaxte reis met prachtige herinneringen gekregen! Heel erg bedankt!

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • We hebben 'n prachtige reis gemaakt: mooi, druk programma...Boeiend, indrukwekkend en je komt ogen, oren (& neus..!) tekort om alles wat je meemaakt in je op te nemen...De reis was prima verzorgd (de tenten op de Kamelensafari zijn wel aan vervanging toe) & de reisbegeleidster was top!

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Wij hebben genoten van deze reis. Bijna alle hoogtepunten van Bhutan komen aan bod en in India beleef je de hectiek van alledag. De Bhutanen hebben ons hart veroverd met hun vriendelijkheid en gastvrijheid. Maar ook in India hebben we ons overal welkom gevoeld. Doen zolang Bhutan nog authentiek is.

  9,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  9,0
 • Met deze reis kom je in een heel mooi deel van India, Darjeeling en Sikkim liggen beide prachtig in de Himalaya. Het zou zonde zijn om alleen maar Bhutan te bezoeken en dit over te slaan. En zowel in India als Bhutan kom je zoveel mooie en vriendelijke mensen tegen.

  9,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  9,0
 • Een mooie reis opgesplitst in een stukje India en Bhutan. Vooral het kolkende Kolkata kon me zeker bekoren. En Bhutan met zijn authenticiteit, ongerepte landschappen en supervriendelijke mensen. Hoogtepunten: Tsechu-festival, Thimpu en Tiger's nest. Een volledig week voor Bhutan volstaat.

  8,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  8,0
 • Een reis tussen 2 werelden. De drukte van India en de rust van Bhutan. Met als hoogtepunt een fantastisch festival in Bhutan.

  9,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  9,0
 • Bepaalde bestemmingen krijgen een plek in mijn hart. En Bhutan voeg ik daar zeker aan toe. Cultuur, natuur en puur. Een aantal prachtige dzongs gezien. Bijzondere kunstwerken van binnen En een wandeling naar het Tijgersnest is zeker een must. Alleen viel de Bhutanese keuken mij ietwat tegen.

  8,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  8,0
 • Bhutan een bijzonder land. Prachtige natuur. Sikkem ook zeer de moeite waard. Jammer van de hele slechte wegen en een verlate moesson. Maar al met al een geweldige ervaring en schoonheid en cultuur. Top reisleider.

  8,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  8,0
 • Een fantastische reis.

  9,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  9,0
 • Hele mooie reis

  9,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis.

  8,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  8,0
 • Een gevarieerde reis. Het drukke levendige India versus het rustige Bhutan. India is 24 uur per dag in beweging, alsof men er nooit slaapt. Bhutan omarmt je met een rustgevende deken. De wegen zijn niet altijd even goed, maar het mooie landschap en de zhongs laten je dit vergeten net als tigernest.

  8,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  8,0
 • Indrukwekkende, boeiende, confronterende, vermoeiende reis. Kolkata (Calcutta): interessant, confronterend (vele daklozen; verschil rijk/arm), zeer warm, chaotisch verkeer. Darjeeling en Sikkim: boeiend. Bhutan: het ademt boeddhisme; relaxed; interessant gezien allerlei ontwikkelingen. We love B.

  9,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  9,0
 • Bhutan is een wondermooi land waar het NU zich beweegt tussen traditie en ontwikkeling. Met 30% jeugd zal het land zich in sneltreinvaart moeten ontwikkelen en de uitdaging is dat te doen met behoud van eigen waarden. Dankbaar het nu ervaren te hebben.

  7,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  7,0
 • Het was een geweldige ervaring, vooral combinatie India en Buthan,was overweldigend en ook schokkend.Bittere armoede afgzet tegen het lieflijke Buthan.

  9,0 (Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,6

Mooie gevarieerde rondreis die enkele culturele hoogtepunten...
Mooie gevarieerde rondreis die enkele culturele hoogtepunten combineert met natuurparken die zowel de echte Safari fans als de vogelaars kunnen bekoren. Bovendien logeerden we in enkele zeer mooie lodges tijdens de bezoeken aan de wildparken. Echte aanrader.

Dirk V. - 9,0
Terug naar boven
/