India

Rondreis India

Tijdens de rondreizen door Noord-India bezoek je steden als Delhi, Jaipur en Varanasi. Calcutta en Goa zijn een bestemming op zich en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Een bezoek aan de Taj Mahal in Agra of een boottocht op de Ganges in Varanasi behoort tot de hoogtepunten. Ook kun je reizen naar de kleurrijke paleizen van Rajasthan in combinatie met Nepal of tijdens onze 18-daagse rondreis. India is een fascinerend land, weinig bestemmingen spreken zo tot de verbeelding.

Een groepsreis door Zuid-India laat je kennis maken met een heel ander deel van het land. De ligging aan zee en de hogere temperatuur zorgen voor aan andere cultuur en natuur dan in het bergachtige noorden.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in India

Hoogtepunten India

Ontdek de hoogtepunten van India

Met Djoser kun je onder andere een 15-daagse of maken door Noord-India. Liever alleen het zuiden van India bezoeken? Dat kan met de 21-daagse rondreis naar Zuid-India. Een combinatiereis met buurland Nepal behoort ook tot de mogelijkheden.

Goed verzorgde rondreizen
De middenklasse hotels waar we overnachten zijn centraal gelegen zijn vaak voorzien van een goed restaurant. Op de 'backwaters' slapen we een nacht op een rijstboot, die is omgebouwd tot een sfeervolle houseboat met 3 of 4 kamers. Een unieke ervaring! De Familyreis door India & Nepal is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Waarom reizen met Djoser
Djoser verzorgt complete en gevarieerde groepsreizen door India. Er reist een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. We maken gebruik van een eigen bus en stippelen de mooiste routes voor je uit. Uiteraard zorgen we voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens de rondreizen door India (& Nepal) bepaal jezelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.
 

Terug naar boven

Klantwaardering

8,7

Een geweldige, indrukwekkende, bijzondere, maar ook erg verm...
Een geweldige, indrukwekkende, bijzondere, maar ook erg vermoeiende reis. Heel veel gezien, beleefd en ervaren. Verschillende volken gezien, verschillende landen ervaren. Heerlijk gegeten, met verschillende valuta leren omgaan. Leren onderhandelen en enorm genoten. Met een geweldige reisbegeleidster

Leny B. - 10,0
Terug naar boven
/