Georgië

Rondreis Georgië

Het weinig bekende Georgië bezoeken we op de 16-daagse rondreis Armenië & Georgië. De oude dorpjes ademen geschiedenis en in de hoofdstad Tbilisi vind je verschillende volkeren met hun eigen kerken, synagogen en moskeeën. Ook typische Sovjetarchitectuur behoord tot het straatbeeld. Op de vruchtbare heuvels van de regio Kagetië worden al sinds jaar en dag druiven geteeld en de wijn is dan ook wereld beroemd.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Georgië

Bekijk alle hoogtepunten van Georgië

Het weinig bekende Georgië bezoeken we op de 16-daagse rondreis Armenië & Georgië. De oude dorpjes ademen geschiedenis en in de hoofdstad Tbilisi vind je verschillende volkeren met hun eigen kerken, synagogen en moskeeën. Ook typische Sovjetarchitectuur behoord tot het straatbeeld. Op de vruchtbare heuvels van de regio Kagetië worden al sinds jaar en dag druiven geteeld en de wijn is dan ook wereld beroemd. Georgië leent zich ook uitstekend voor een mooie wandelvakantie.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

We hebben genoten van de cultuur die deze drie landen te bie...
We hebben genoten van de cultuur die deze drie landen te bieden hebben. Onze Nederlandse gids Laurens EN de lokale gidsen geven zorgen ervoor dat je meer inzicht krijgt in de situatie van dit gebied. Proficiat!

Diane H. - 10,0
Terug naar boven
Chat met Djoser