Japan

Rondreis Japan

Tijdens de reizen door Japan bezoek je de steden Tokyo, Kyoto en Osaka. Onderweg is er ook ruimte voor de natuur zoals op de berg Koyasan. Bij de 22-daagse reis over Honshu en Kyushu bezoek je ook de Aso-vulkaan, Hiroshima en Nagasaki. Maak kennis met de moderne Japanse samenleving, die in scherp contrast staat met de eeuwenoude cultuur en de rijke tradities. We reizen, grotendeels per trein en Shinkansen door het groene bergachtige landschap en overnachten in hotels en een typisch Japanse ‘shukubo’. Het is tevens mogelijk de culturele hoogtepunten op Honshu te combineren met de indrukwekkende natuur van Hokkaido. 

Je kunt vanuit Rusland met de Transsiberië Express en boot naar het bijzondere Japan reizen.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Japan

Hoogtepunten Japan

Ontdek alle hoogtepunten van Japan

De rondreizen Japan van Djoser maken het mogelijk om de highlights van Japan in een comfortabel tempo te ontdekken. Je vliegt op de indrukwekkende hoofdstad Tokyo dat ligt op het grootste eiland van Japan ‘Honshu’. Hier kom je direct in aanraking met de bijzondere Japanse sfeer. Er is een sterke dynamiek tussen westerse invloeden en de Aziatische cultuur. Dit maakt Tokyo een zeer interessante stad.

Het westen van Tokyo is bergachtig, hier liggen de Japanse Alpen en het historische Takayama. Kyoto ligt ten zuiden van Tokyo, deze stad vol tempels wordt gezien als een van de mooiste steden in Japan. De rondreis Japan van 2 weken bezoekt ook nog het mooie Shirakawago. De 3-weekse variant gaat verder naar  Hiroshima, een blijvende herinnering aan de tweede wereldoorlog. Via de enorme vulkaan ‘Aso’ zakt de reis af naar het zuiden. Op het eiland ‘Kyushu’ bezoek je gezellige arbeiderssteden Nagasaki en Fukuoka. Ben je op zoek naar natuur, dan is de reis met Hokkaido de ideale combinatie van cultuur en indrukwekkende natuurgebieden. Voor gezinnen met kinderen zijn er speciale Family-reizen.

Alles goed geregeld op de Japan-rondreizen

Op onze reizen naar Japan wordt overnacht in comfortabele hotels op goede locaties en je slaapt een nacht in een ‘shukubu’, een Japanse tempel. Voor het vervoer wordt er gebruik gemaakt van het zeer punctuele en comfortabele treinnetwerk van Japan. Enkele trajecten worden afgelegd in de super snelle Shinkansen. Er is tijdens de Japan reizen Nederlandse reisbegeleiding aanwezig die samen met de plaatselijke agent zorgdraagt voor een soepel verloop van je vakantie.

Daarom kies je voor Japanreis voor Djoser

De groepsreizen van Djoser zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van je Japan vakantie en je het echte Japan te leren kennen. We hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en we zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Je tijdens een rondreis Japan zowel de fascinerende cultuur als de indrukwekkende natuur.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,0

De reis is prachtig, de begeleider (Harry) was gewoon geweld...
De reis is prachtig, de begeleider (Harry) was gewoon geweldig!

Lana B. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser